Mam stihnutu hru Mirrors edge, mam pach, mam ho cracknuty a pri spusteni hry vydim len ciernu obrazovku a pocut zvuk intra, Monitor mi nieco ukazuje s freqenciou 75Khz , 60Hz. S kusal som nastavit resolution ale mi to ani tak nefunguje, skusal som uz mnoho sposobou ktore som cital na mnohych strankach a nic prosim a vie niekto nieco o tomto probleme cakam odpoved. thanks
PROBLEM
hned niekde na zaciatku...idem nastupim do vytahu nacitanie a nejdem dalsie kolo ale to kollo idem znova..cim to je:D je to niekde na zaciatku..
petko117 napísal:PROBLEM
hned niekde na zaciatku...idem nastupim do vytahu nacitanie a nejdem dalsie kolo ale to kollo idem znova..cim to je:D je to niekde na zaciatku..
treba najprv pozriet aspon par prispevkom do zadu...problemy s resetovanim lvl je hned niekolko na kazdej strane
POMOC - zatial asi vzdy pomohlo patch + crack
Seva01 napísal:Mam stihnutu hru Mirrors edge, mam pach, mam ho cracknuty a pri spusteni hry vydim len ciernu obrazovku a pocut zvuk intra, Monitor mi nieco ukazuje s freqenciou 75Khz , 60Hz. S kusal som nastavit resolution ale mi to ani tak nefunguje, skusal som uz mnoho sposobou ktore som cital na mnohych strankach a nic prosim a vie niekto nieco o tomto probleme cakam odpoved. thanks
ako si skusal nastavis rozlisenie, ked sa to nastavuje v hre a ty menu nevidis ?? inak nesnaz sa pisat pismom 24 a cervenym, pis normalne
fildinko napísal:Caute prosimvas v ktrom som levely a ako mam pokracovat???....diky
Boze,hento nevies no moc,tie zelené steny,tam sa dá na to skočiť,sak ti este jasne svieti rebrík atd,skoc na zelenú stenu,tam sa uchytí a chod doprava smerom,a skoc na rebrík
pocujte, ked mas monitor s pomerom 16:9, aj tak mate cierne pasy v hre (zrezane z obrazovky) alebo mate uplne cely obraz roztiahnuty vez ciernych pasov
cokill napísal:mam monitor 16:9 a mam take tenke cierne pasy... a aj stromy su biele...
no vidim ze tie pasy mas o dost mensie ako ja...ten screen co som dal ja je zo spodu odkrojeny.neviem kde moze byt chyba
mne sa zda ked som to hral u kamosa na notebooku, tak tam pasy neboli vobec
Som presne tam kde fildinko, na tom obrazku na predchadzajucej strane a ked vyskocim na tu stenu otocim sa k rebriku a skocim tak sa na nom nikdy nezachyti. Ako sa to da inak urobit ?? Alebo napise mi niekto co mam postupne stlacat ?
Chlapi, ale teraz už fakt neviem... čo mám robiť tu ? Na tú červenú rúru sa neviem doskákať ! Netreba ísť inokade ? Viem, že treba ísť tam hore ale ako ?