g2play.net - skusenosti
-
webmasterr
Medium Professional
-
Paress
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Hello,
Thank you for contacting Steam Support.
We are in the process of investigating this issue, gtplay.net is not a legitimate reseller for CD Keys, do not purchase games from this location.
pisal som na tak tyzden dozadu na steam support, a ich odpoved...kluce sa bude neskor pravdeposobne blokovat, resp. konta...tak ako v minulosti,hm
Thank you for contacting Steam Support.
We are in the process of investigating this issue, gtplay.net is not a legitimate reseller for CD Keys, do not purchase games from this location.
pisal som na tak tyzden dozadu na steam support, a ich odpoved...kluce sa bude neskor pravdeposobne blokovat, resp. konta...tak ako v minulosti,hm
Nastastie na svojom konte nemam ani jednu hru odtial
Toto nieje ako minule ze sa blokovali ucty kvoli skusaniu roznych podvodnych fint ako ziskat Half-Life 2 zadarmo
Ja som tiez rozne figle skusal a to konto zablokovali. Len pointa je ta ze to bolo prazdne konto na ktore som skusal aktivovat HL2 bez toho aby som minul nejake peniaze. Tuna si ludia zaplatil i ked menej ako Valve chce ale zaplatili. Ta spol. ci clovek co prevadzkuje ten portal moze cakat aj zalobu od niekoho vo svete co bude chcet nas5 peniaze. Toto je nieco ine ako minule. V tomto sa tocia peniaze ludi 
Ak by aj nieco robili voci tomuto tak jedine CD kluce myslim ze bloknu. Ako to bude, ale s peniazmi ludi to si netrufam hadat.
Toto nieje ako minule ze sa blokovali ucty kvoli skusaniu roznych podvodnych fint ako ziskat Half-Life 2 zadarmo
Ak by aj nieco robili voci tomuto tak jedine CD kluce myslim ze bloknu. Ako to bude, ale s peniazmi ludi to si netrufam hadat.
-
webmasterr
Medium Professional
a co to je za web gtplay.net? mne ten web nejde... alebo si myslel g2play.net ?
a aj keby tak to akoze kvoli tomu ze mam odnich jednu hru mi zablokuju cely ucet kde mam aj origo zo steamu kupene hry? ta to kde sme dpc, nech stihaju ten web nie mna, im dam doklad ze som to onich kupil a nech si to riesia s nimi
//jj doslo mi
a aj keby tak to akoze kvoli tomu ze mam odnich jednu hru mi zablokuju cely ucet kde mam aj origo zo steamu kupene hry? ta to kde sme dpc, nech stihaju ten web nie mna, im dam doklad ze som to onich kupil a nech si to riesia s nimi
//jj doslo mi
-
Paress
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
clovek zo supportu sa pomylil, stava sa...v svojom tickete som daval stranku g2play.net a g2play.pl...su to rovnake stranky...webmasterr napísal:a co to je za web gtplay.net? mne ten web nejde... to ma byt to iste co g2play.pl ?
-
webmasterr
Medium Professional
no tak ked steam postrasi tu firmu, a ona sa zlakne a vyda im log vsetkych ser.cisel co predali... tak mozno zistia...ale mna by ani tak nestvalo ze mi zrusia L4D co odtial mam ale ze mi bloknu cely ucet kde mam aj plno inych normalne kupenych hier, na co si myslim ze nemaju pravo kedze som si ich legalne kupil a mam nanich pravo, ved keby som si tie hry kupil ako krabice tak ich mam stale doma a nikto by mi ich nezobral..
Ake pravo? Predavane pod cenu? V licencnych podmienkach o pevne stanovenej cene hier nemaju nic spomenute. Kluce boli legalne zakupene od G2Play - Digital Works. Ci boli odniekadial kradnute to nevieme. Samozrejme zastresuje to firma Digital Works (http://www.dweurope.eu/) takze pochybujem ze budu kradnute z nejakeho havarovneho kamiona co sa vy****l niekde pri Kosiciach co viezol hry 
Akoze mozne je vsetko, ale blokovat Steam accounty ako minule vtomto pripade nebudu ani by myslim nemali. Su ludia co maju kopec hier na uctoch a kvoli jednej hre ktoru by tam kupili by mali zablokovany ucet? Tipujem to na 60% ze ztoho nic nebude. Mozno len dvihnu ceny o5.
Akoze mozne je vsetko, ale blokovat Steam accounty ako minule vtomto pripade nebudu ani by myslim nemali. Su ludia co maju kopec hier na uctoch a kvoli jednej hre ktoru by tam kupili by mali zablokovany ucet? Tipujem to na 60% ze ztoho nic nebude. Mozno len dvihnu ceny o5.