g2play.net - skusenosti

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa webmasterr »

no od 28.1 co som si kupil key na L4D tak zatial frci :D ale isel trosku hore predtym stal 9.66€
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

rochedo napísal:jj, stiahnes si steam, tam si najdes v zlozke games: "activate a product on steam" zadas ten kluc ktory si obdrzal cez mail a zrazu je hra na tvojom steam accounte, nic zlozite :wink:
dobre..dakujem

wow...to akože orange box len za 294.56 Kč ? a na stame je za 30 € :D ..dobre..
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

No dufam, ze to bude vsetko OK. Dnes v praci som musel 4x Left 4 Dead kupit :-D
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Dedomil napísal:No dufam, ze to bude vsetko OK. Dnes v praci som musel 4x Left 4 Dead kupit :-D
4x ?:D To ti je načo?Pre kolegov?:D
Dedomil
King
King

Hej hej. Mne by to bolo zbytocne. Dali prachy bo chceli tak som im kupil.
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

dnes sa mi stal prvy problem, bral som orange box, vsetko OK, a 2x CS 1.6 no a jeden cdkluc vzalo a dalsi pise ze duplicate cdkey, poslal som im mail, som zvedavy ako to poriesia.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dedomil napísal:Hej hej. Mne by to bolo zbytocne. Dali prachy bo chceli tak som im kupil.
A funguje vsetko? Za tu cenu by som to riskol...
Dedomil
King
King

Funguje. Ale uz zdrazili :)
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Fatall napísal:dnes sa mi stal prvy problem, bral som orange box, vsetko OK, a 2x CS 1.6 no a jeden cdkluc vzalo a dalsi pise ze duplicate cdkey, poslal som im mail, som zvedavy ako to poriesia.
Tak uz sa to vyriesilo, poslali mi nahradny kluc, vsetko fici ako ma.
Dedomil
King
King

CSS kluce sa minuly!!! Takze ak chcete kupit CSS radsej nekupujte budete zbytocne cakat a refundne Vam tipek lova s5. Uz tam vela ludi nakupuje a rychlo sa mina "tovar" :)

Citacia e-mailu:
Zdravim

poslal sem vam refund pres PayPal. Klice od CSS dosly a v dohledne dobe nebudou na sklade.
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hh moze byt ze sa im to tak rychlo mina :D. teraz som cakal na warhammer online pre-paid kartu 60 dnovu skoro 5 dni, poslali mi to az dnes rano
Paress
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Paress »

Hello,

Thank you for contacting Steam Support.

We are in the process of investigating this issue, gtplay.net is not a legitimate reseller for CD Keys, do not purchase games from this location.

pisal som na tak tyzden dozadu na steam support, a ich odpoved...kluce sa bude neskor pravdeposobne blokovat, resp. konta...tak ako v minulosti,hm
Dedomil
King
King

Nastastie na svojom konte nemam ani jednu hru odtial :lol:
Toto nieje ako minule ze sa blokovali ucty kvoli skusaniu roznych podvodnych fint ako ziskat Half-Life 2 zadarmo ;) Ja som tiez rozne figle skusal a to konto zablokovali. Len pointa je ta ze to bolo prazdne konto na ktore som skusal aktivovat HL2 bez toho aby som minul nejake peniaze. Tuna si ludia zaplatil i ked menej ako Valve chce ale zaplatili. Ta spol. ci clovek co prevadzkuje ten portal moze cakat aj zalobu od niekoho vo svete co bude chcet nas5 peniaze. Toto je nieco ine ako minule. V tomto sa tocia peniaze ludi ;)

Ak by aj nieco robili voci tomuto tak jedine CD kluce myslim ze bloknu. Ako to bude, ale s peniazmi ludi to si netrufam hadat.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

a co to je za web gtplay.net? mne ten web nejde... alebo si myslel g2play.net ?

a aj keby tak to akoze kvoli tomu ze mam odnich jednu hru mi zablokuju cely ucet kde mam aj origo zo steamu kupene hry? ta to kde sme dpc, nech stihaju ten web nie mna, im dam doklad ze som to onich kupil a nech si to riesia s nimi

//jj doslo mi
Paress
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Paress »

webmasterr napísal:a co to je za web gtplay.net? mne ten web nejde... to ma byt to iste co g2play.pl ?

a aj keby tak to akoze kvoli tomu ze mam odnich jednu hru mi zablokuju cely ucet kde mam aj origo zo steamu kupene hry? ta to kde sme dpc, nech stihaju ten web nie mna, im dam doklad ze som to onich kupil a nech si to riesia s nimi
clovek zo supportu sa pomylil, stava sa...v svojom tickete som daval stranku g2play.net a g2play.pl...su to rovnake stranky...
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

este by ma zaujimalo ako zistia ze niekto ma cdkluc ztej stranky a nie z krabice z obchodu...
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

no tak ked steam postrasi tu firmu, a ona sa zlakne a vyda im log vsetkych ser.cisel co predali... tak mozno zistia...ale mna by ani tak nestvalo ze mi zrusia L4D co odtial mam ale ze mi bloknu cely ucet kde mam aj plno inych normalne kupenych hier, na co si myslim ze nemaju pravo kedze som si ich legalne kupil a mam nanich pravo, ved keby som si tie hry kupil ako krabice tak ich mam stale doma a nikto by mi ich nezobral..
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

valve sa nema ako vyhrazat tej firme, ked sidli v anglicku a ta firma je poskla, cez europske sudy by sa to tahalo roky.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ale banovat to zaradom vsetko VALVE pravo ma :). Podla mna vedia, ktore keye su a ktore nie su od nich.
Dedomil
King
King

Ake pravo? Predavane pod cenu? V licencnych podmienkach o pevne stanovenej cene hier nemaju nic spomenute. Kluce boli legalne zakupene od G2Play - Digital Works. Ci boli odniekadial kradnute to nevieme. Samozrejme zastresuje to firma Digital Works (http://www.dweurope.eu/) takze pochybujem ze budu kradnute z nejakeho havarovneho kamiona co sa vy****l niekde pri Kosiciach co viezol hry :-D

Akoze mozne je vsetko, ale blokovat Steam accounty ako minule vtomto pripade nebudu ani by myslim nemali. Su ludia co maju kopec hier na uctoch a kvoli jednej hre ktoru by tam kupili by mali zablokovany ucet? Tipujem to na 60% ze ztoho nic nebude. Mozno len dvihnu ceny o5.
Napísať odpoveď