Vysoke Tatry
-
lacijawa
Star
- Kontaktovať používateľa:
Vysoke Tatry
Zdravim, čo ste už poprechadzali v Tatrach ? A neviete poradit nejaku najlepsiu turu ktoru ste zazili?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
v tatrach mam pobehane celkom dost ... ale podla mna su najkrajsie aj tak zapadne tatry .. konkretne Roháče su uplne super (plus Baníkov a spol.) ... bol som tam viac krat a urcite sa tam este rad vratim niekedy
a najviac odporucam v case babieho leta ...
vo vysokých tatrách sa mi paci sirsie okolie Teryho chaty v akcnom radiuse okolo nej je vela peknych miest
...
vo vysokých tatrách sa mi paci sirsie okolie Teryho chaty v akcnom radiuse okolo nej je vela peknych miest
-
pryja
Darca
Re: Vysoke Tatry
Najlepsiu turu? Vyviezli sme sa s kamoskou lanovkou na Skalnate pleso, potom zacalo strasne snezit a fukat, tak lanovku poobede o piatej vypli, nas zobral hvezdar k sebe do hvezdarne, kde sme prespali do rana a kedze na dalsi den bolo este hnusnejsie, lanovka stale nesla a my sme museli byt o siestej v sluzbe v Bratislave, tak sme pri vetre cca 100m/sek. v zavejoch po pas zliezli az do Smokovca/asi 5 km/. Slapali a smykali sme sa par hodin, videli sme ledva meter pred seba, ale nasli sme cestu a zliezli sme to zive a zdrave. A este sme stihli v noci asistovat kolegovi pri uprave zjazdovky na tom velkom stroji.lacijawa napísal:Zdravim, čo ste už poprechadzali v Tatrach ? A neviete poradit nejaku najlepsiu turu ktoru ste zazili?
Ale aj napriek tomu pocasiu boli tie zasnezene Tatry nadherne, hlavne vyhlad zo strechy hvezdarne.
Parkrat sme boli aj na Sliezkom dome, tam je tiez pekne, hlavne v lete a je tam pri nom aj nejake zname pleso, ale ktore to si nepamatam. A vsade bolo kopu cucoriedok, vzdy sme sa cestou napraskali.
//Lubo$ tomu ver, na tu lyzovacku do smrti nezabudnem.
Re: Vysoke Tatry
Dufam, ze si to brala ako super zazitok.....muselo to byt uzasnepryja napísal:Najlepsiu turu? Vyviezli sme sa s kamoskou lanovkou na Skalnate pleso, potom zacalo strasne snezit a fukat, tak lanovku poobede o piatej vypli, nas zobral hvezdar k sebe do hvezdarne, kde sme prespali do rana a kedze na dalsi den bolo este hnusnejsie, lanovka stale nesla a my sme museli byt o siestej v sluzbe v Bratislave, tak sme pri vetre cca 100m/sek. v zavejoch po pas zliezli az do Smokovca/asi 5 km/. Slapali a smykali sme sa par hodin, videli sme ledva meter pred seba, ale nasli sme cestu a zliezli sme to zive a zdrave. A este sme stihli v noci asistovat kolegovi pri uprave zjazdovky na tom velkom stroji.![]()
Ale aj napriek tomu pocasiu boli tie zasnezene Tatry nadherne, hlavne vyhlad zo strechy hvezdarne.
Parkrat sme boli aj na Sliezkom dome, tam je tiez pekne, hlavne v lete a je tam pri nom aj nejake zname pleso, ale ktore to si nepamatam. A vsade bolo kopu cucoriedok, vzdy sme sa cestou napraskali.
-
lacijawa
Star
Cez prielom si pamatam jak som isiel dost zlozite stupaniedair napísal:v lete dojdem po nejakych 3 rokoch domov a do tatier idem na 100%.
Uz mam aj trasu tak sa vydam hore na Teryho chatu a potom dozadu cez Prielom a dole k Zbojnickej chate. Rozmyslam ze prespim na Sliezkom dome a pojdem rano dalej po magistrale a potom to otocim na RysySa tesim ako maly
-
websterko
Medium Expert
Vysoke Tatry miesot rastuce z mojho srdca
volnost v tatrach nepozna hranic a ked mnohy este spia ja kracam hore aby som videl ten vychod slnka
tatry su najnadhernejsie miesto na slovensku ake som navstivil a skoro denne navstevujem
mam ich pochodene da sa povedat cele ostava mi uz len prau vrcholov... vela nalezene vela pochodene