Vysoke Tatry

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
lacijawa
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vysoke Tatry

Príspevok od používateľa lacijawa »

Zdravim, čo ste už poprechadzali v Tatrach ? A neviete poradit nejaku najlepsiu turu ktoru ste zazili?
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

vystup na Rysy, ale chodnik je cez zimu uzavrety, ak sa mi nesniva :)
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

Jedna z lahsich..je celkom v pohode...je Stary Smokovec - Hrebienok - Rainerova chata - Zamkovskeho chata - Skalnate pleso - Tatranska Lomnica
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

v tatrach mam pobehane celkom dost ... ale podla mna su najkrajsie aj tak zapadne tatry .. konkretne Roháče su uplne super (plus Baníkov a spol.) ... bol som tam viac krat a urcite sa tam este rad vratim niekedy :-) a najviac odporucam v case babieho leta ...

vo vysokých tatrách sa mi paci sirsie okolie Teryho chaty v akcnom radiuse okolo nej je vela peknych miest :-P ...
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ISiel niekto na Krivan? alebo polsky hreben? Tam som mal take zazitky ze az. To su jedne z najkrajsich mojich tur sneh v lete sviste a podobne. Este tie zapadne tatry treba preskumat
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja mam naj spomienky z Lomnickeho stitu.....hrozne sa mi tam pacilo...aj ked slapat peso je ine caro ako vyviest sa tam lanovkou.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Vysoke Tatry

Príspevok od používateľa pryja »

lacijawa napísal:Zdravim, čo ste už poprechadzali v Tatrach ? A neviete poradit nejaku najlepsiu turu ktoru ste zazili?
Najlepsiu turu? Vyviezli sme sa s kamoskou lanovkou na Skalnate pleso, potom zacalo strasne snezit a fukat, tak lanovku poobede o piatej vypli, nas zobral hvezdar k sebe do hvezdarne, kde sme prespali do rana a kedze na dalsi den bolo este hnusnejsie, lanovka stale nesla a my sme museli byt o siestej v sluzbe v Bratislave, tak sme pri vetre cca 100m/sek. v zavejoch po pas zliezli az do Smokovca/asi 5 km/. Slapali a smykali sme sa par hodin, videli sme ledva meter pred seba, ale nasli sme cestu a zliezli sme to zive a zdrave. A este sme stihli v noci asistovat kolegovi pri uprave zjazdovky na tom velkom stroji. :)
Ale aj napriek tomu pocasiu boli tie zasnezene Tatry nadherne, hlavne vyhlad zo strechy hvezdarne.
Parkrat sme boli aj na Sliezkom dome, tam je tiez pekne, hlavne v lete a je tam pri nom aj nejake zname pleso, ale ktore to si nepamatam. A vsade bolo kopu cucoriedok, vzdy sme sa cestou napraskali. :)

//Lubo$ tomu ver, na tu lyzovacku do smrti nezabudnem. :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

:) v lete dojdem po nejakych 3 rokoch domov a do tatier idem na 100%.
Uz mam aj trasu tak sa vydam hore na Teryho chatu a potom dozadu cez Prielom a dole k Zbojnickej chate. Rozmyslam ze prespim na Sliezkom dome a pojdem rano dalej po magistrale a potom to otocim na Rysy :D Sa tesim ako maly :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Vysoke Tatry

Príspevok od používateľa Lub0$ »

pryja napísal:Najlepsiu turu? Vyviezli sme sa s kamoskou lanovkou na Skalnate pleso, potom zacalo strasne snezit a fukat, tak lanovku poobede o piatej vypli, nas zobral hvezdar k sebe do hvezdarne, kde sme prespali do rana a kedze na dalsi den bolo este hnusnejsie, lanovka stale nesla a my sme museli byt o siestej v sluzbe v Bratislave, tak sme pri vetre cca 100m/sek. v zavejoch po pas zliezli az do Smokovca/asi 5 km/. Slapali a smykali sme sa par hodin, videli sme ledva meter pred seba, ale nasli sme cestu a zliezli sme to zive a zdrave. A este sme stihli v noci asistovat kolegovi pri uprave zjazdovky na tom velkom stroji. :)
Ale aj napriek tomu pocasiu boli tie zasnezene Tatry nadherne, hlavne vyhlad zo strechy hvezdarne.
Parkrat sme boli aj na Sliezkom dome, tam je tiez pekne, hlavne v lete a je tam pri nom aj nejake zname pleso, ale ktore to si nepamatam. A vsade bolo kopu cucoriedok, vzdy sme sa cestou napraskali. :)
Dufam, ze si to brala ako super zazitok.....muselo to byt uzasne :)
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

dair napísal::) v lete dojdem po nejakych 3 rokoch domov a do tatier idem na 100%.
Uz mam aj trasu tak sa vydam hore na Teryho chatu a potom dozadu cez Prielom a dole k Zbojnickej chate. Rozmyslam ze prespim na Sliezkom dome a pojdem rano dalej po magistrale a potom to otocim na Rysy :D Sa tesim ako maly :D
Cez prielom si pamatam jak som isiel dost zlozite stupanie
websterko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa websterko »

Vysoke Tatry miesot rastuce z mojho srdca :) volnost v tatrach nepozna hranic a ked mnohy este spia ja kracam hore aby som videl ten vychod slnka :) tatry su najnadhernejsie miesto na slovensku ake som navstivil a skoro denne navstevujem :) mam ich pochodene da sa povedat cele ostava mi uz len prau vrcholov... vela nalezene vela pochodene
cumel30
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cumel30 »

Nepoznám Tatry,asi by som veľmi skoro zablúdil a vyšiel u našich susedov očivišče. :lol:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

stopercentne Rysy. Pobehal som toho v Tatrách veľa, ale tento výstup sa mi páčil najviac. Ak si tam nebol, nebudeš ľutovať.
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Prechod z Bielovodskej doliny do Tatranskej Lomnice... je to sice na cely den ale stoji to za to. Pripadne letna "lyzovacka" v Malej Zmrzlej doline
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

ja som bol 2x na dovolenke v Tatrach a absolvoval som minimalne 10 celodennych tur,ale najlepsia bola urcite na Rysy,Krivan alebo tura cez Velku Studenu Dolinu :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ja suhlasim s rohacmi, taky baranec, tri kopy, smutne sedlo, ziarska dolina, lahoda :P rad by som tam vybehol este, len net skym momentalne

v tatrach by som ti odporucil teryho chajdu a biele plesa
Napísať odpoveď