Stretko
-
lekoklatik
VIP
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
fikus-kukis
Guru wannabe
no jo spartaades napísal:sparta sparta, buze**** parta![]()
brno- aj ja som za, ale radsej nejaky pracovny den. hlasujem za niektory pondelok, ale v podstate hocico okrem piatka a vikendu. svejk moze byt
kazdopadne - tak navrhujem niektory stvrtok... cez tyzden mam inak blaznivy rozvrh... co sa ti nepaci na vikende?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
BRNO: v utorok 3.3.2009 bude vo favale ebrieta. kto nepride, nebude tam. lakadlo: alkohol za dobre ceny a moje spoluziacky
a samozrejme, ak by mali aj damy zaujem prist, tak lakadlo je chlast a ja
a aj makaveli a maki, ale ten je asi odpudzovac... uvidime. rozhodne musite vsetci prist 
edit: tak maki si velmi otvaral hubu, co je on za odpudzovaca, takze nie je odpudzovac. akurat nepije
(vraj bude este detoxikovat zo zajtrajska, tak neviem, ci vydrzi malo, alebo nevie pit ci co..)
edit2: vyhovorky, ja som minuly tyzden zahajoval semester 4x v priebehu 5 dni a som tu
edit: tak maki si velmi otvaral hubu, co je on za odpudzovaca, takze nie je odpudzovac. akurat nepije
edit2: vyhovorky, ja som minuly tyzden zahajoval semester 4x v priebehu 5 dni a som tu
-
makaveli
King
veru, tequilla za 28, s adesom a makim budeme na bare, pridajte saades napísal:...
//http://ebrieta.com/bude.htm
to mame brat ako pozvanku..?Maki napísal:edit: zajtra bude hroch....
-
makaveli
King
v rakiji sa moc nevyznam, ale rakija moze byt aj slivovica asi, to by bolo v pohode.. ale ak je to ta hroznovica ci vinovica ci co, tak s tebou suhlasimGangy napísal:No neviem kamo, rakija je pekny hnus.
// http://en.wikipedia.org/wiki/Rakia