presne tak ja si myslim to iste... podvedome zvazujes ze co by sa mohlo stat... da sa povedat ze aj co sa stane, ak to spravis...MimKoRn napísal:Sen nie je žiadna predpoveď, je to len putovanie duše po priestore variant. Teda po priestore, kde sú všetky možnosti aj nemožnosti vytvorených siituácií. Sny nepredpovedajú budúcnosť len konštatujú možné i nemožné. Niečo čo sa môže a nemusí realizovať.
fuha... mne sa taketo nemoze stat, pretoze si svoje sny nepamatam (btw, sny trvaju 1-9 sec)... ked sa ti taketo bude stavat castejsie (o com pochybujem) tak to vyuzishark_nx napísal:Mne sa stala raz velmi zaujimava vec v 4. Rocniku na strednej (5. Bol maturitny) ... doteraz nechapem jak je to mozne, mal som sa na druhy den stretnut s kamaratkou.
Snivalo sa mi ze som dosiel autom do skoly, zaparkoval, vystupil, zobral dazdnik (v sne rano prsalo, Ked som siel spat bolo zamracene ale ani kvapka) a siel pred jej skolu. Ona tam uz cakala vo fialovom kabate a ciernych Jeansoch pred skolou. Dosiel som pozdravil sa, objal ju, pokecali sme o tom ako sa ma, ako sa lubi skola, spoluziaci atd... po asi 5minutach dosla k nej jej spoluziacka ... ona povedala ze uz musi ist lebo za 3minuty jej zatvoria vchod pozrel som na hodinky 6:57. Tak ma objala a isla do skoly. Tym sa sen skoncil.
Rano sa zobudim ... Prsi, nachystam sa do skoly sadnem do auta a idem. Dojdem pred skolu a zarazi ma ze je volne presne to iste miesto ako vo sne. Hovorim si sak co nahoda.
Vystupim, zoberem dazdnik idem pred jej skolu a ona stoji na tom istom mieste, a oblecena uplne identicky ako vo sne. Dosiel som za nou ... ten isty pozdrav ... ona ma objala. Zacala rovnakou temou ako vo sne. Tak sme sa rozpravali ... rozpravali a zrazu dosla z poza mna nejaka baba ktoru pozdravila. Tak mi to nedalo opytal som sa spoluziacka?? Hej ... a ze uz musi ist. Pozrel som na hodinky 6:57 ... Spytal som sa ze ci zatvaraju vstupne dvere. Odpoved bola Ano. Objala ma rozlucila sa a sla do skoly.
a btw - davaj si pozor na FBI...
a pre ostatnych - keby ste ho tu dlhsie nevideli, tak je jasne ze ho maju...