Dodanie odvahy cez sen?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

MimKoRn napísal:Sen nie je žiadna predpoveď, je to len putovanie duše po priestore variant. Teda po priestore, kde sú všetky možnosti aj nemožnosti vytvorených siituácií. Sny nepredpovedajú budúcnosť len konštatujú možné i nemožné. Niečo čo sa môže a nemusí realizovať.
presne tak ja si myslim to iste... podvedome zvazujes ze co by sa mohlo stat... da sa povedat ze aj co sa stane, ak to spravis...
shark_nx napísal:Mne sa stala raz velmi zaujimava vec v 4. Rocniku na strednej (5. Bol maturitny) ... doteraz nechapem jak je to mozne, mal som sa na druhy den stretnut s kamaratkou.
Snivalo sa mi ze som dosiel autom do skoly, zaparkoval, vystupil, zobral dazdnik (v sne rano prsalo, Ked som siel spat bolo zamracene ale ani kvapka) a siel pred jej skolu. Ona tam uz cakala vo fialovom kabate a ciernych Jeansoch pred skolou. Dosiel som pozdravil sa, objal ju, pokecali sme o tom ako sa ma, ako sa lubi skola, spoluziaci atd... po asi 5minutach dosla k nej jej spoluziacka ... ona povedala ze uz musi ist lebo za 3minuty jej zatvoria vchod pozrel som na hodinky 6:57. Tak ma objala a isla do skoly. Tym sa sen skoncil.

Rano sa zobudim ... Prsi, nachystam sa do skoly sadnem do auta a idem. Dojdem pred skolu a zarazi ma ze je volne presne to iste miesto ako vo sne. Hovorim si sak co nahoda.
Vystupim, zoberem dazdnik idem pred jej skolu a ona stoji na tom istom mieste, a oblecena uplne identicky ako vo sne. Dosiel som za nou ... ten isty pozdrav ... ona ma objala. Zacala rovnakou temou ako vo sne. Tak sme sa rozpravali ... rozpravali a zrazu dosla z poza mna nejaka baba ktoru pozdravila. Tak mi to nedalo opytal som sa spoluziacka?? Hej ... a ze uz musi ist. Pozrel som na hodinky 6:57 ... Spytal som sa ze ci zatvaraju vstupne dvere. Odpoved bola Ano. Objala ma rozlucila sa a sla do skoly.
fuha... mne sa taketo nemoze stat, pretoze si svoje sny nepamatam (btw, sny trvaju 1-9 sec)... ked sa ti taketo bude stavat castejsie (o com pochybujem) tak to vyuzi :D
a btw - davaj si pozor na FBI...
a pre ostatnych - keby ste ho tu dlhsie nevideli, tak je jasne ze ho maju...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Shark NX napísal:...
:lol: padol ti systém daj si linux :lol:
^Sn!p2
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ^Sn!p2 »

mne sa sniva tolko snov ale zaidny si napametam mozno jeden ale viac nic a nekedy take kktiny ze idem na bicyli a je tam jama 3 metre siroka a ja tam spadnem potom sa drzim konara atd uplne blbosti mozno je to tym ze si pamatam iba taketo blbosti ja to nechapem :roll: :roll:
valky-saky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa valky-saky »

Flinstone napísal:mne sa to tiež stalo snivalo sa mi že som sa znovu dal dokopy s mojou byvalou ... :cry: keď som sa zobudil bol to hrozný pocit :( dodnes mavam takéto sny

//700
no mne to hovor..moja ma nechala pred 2 dnami.. po 14 mesiacoch... je to komplikovane...no dajak to ide...ete uvidim co sa da..no je to tazke az a strasne to boli... no netreba sa vzdavat...a na konci je najkrajsie to ze zacina nieco novve ja mam ete len 16 o chvilu 17..zivot sa nam zacina...tak nestresujme....mame este cely zivot natu najst tu pravu..aj ked si aj ty prave myslis ako aj ja ze ta pravda tu bola
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

hehe mne sa dnes snivalo ze mi jedna holka co ma uz 3 tyzdne ignoruje z neznamych dovodov napisala ospravedlnenie na celu stranu... a pritom som na nu vobec nemyslel, tj mf..
alikishax
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa alikishax »

Tak ku mojmu zaciatku,dnes sa mi to stalo opet,spoluziak siel za ucitelkou s pisomkou a chcel predtym este moj zosit.

No a ja sa zarazene divam a cumim nanho a pozeram ze co? Ved toto sa mi uz snivalo,a fakt mne sa to snivalo alebo som uz v mojej mysli videla ze sa toto stane.A fakt sa mi to stalo.
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Ak si vsugerujes ze sa to stane tak by to šlo :)
Nevieš nahodou lucidne snivať?Tam by si to mohla buď vsugerovať tomu chalanovi alebo si tu situaciu vyskusat
alikishax
Light Expert
Light Expert

Hacket napísal:lucidne snivať?
To je ako?
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

to je stav mysle kedy plne regulujes svoj sen, dokazes si vytvorit lubovolne prostredie.
je dost tazke privodit si ho, je to dost narocne na psychycke uvolnenie sa a sustredenie.....

to je len v skratke
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

alikishax napísal:To je ako?
keby si čítal aj moj príspevok, tak by si vedel :P

http://sk.wikipedia.org/wiki/Vedomé_snívanie
alikishax
Light Expert
Light Expert

jo citala som tvoj prispevok,lenze mne sa to stalo uy viackrat minimalne 5 krat ako pocitam za 2 roky...
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

alikishax napísal:jo citala som tvoj prispevok,lenze mne sa to stalo uy viackrat minimalne 5 krat ako pocitam za 2 roky...
No tak si urcite clovek vybaveny nadstandardnymi schopnostami :roll:
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

podľa mňa je to obyčajné DAJAVU a to sa môže stať každému človeku, ja mam tiež podobné veci a berem to ako súčať života :) čo sa malo stať, stalo... tak sa toho nemusíš báť..
alikishax
Light Expert
Light Expert

co sa malo stat stane sa...lenze ja to chcem ovplzvnit,a teraz neviem kedy sa to stane
wrtulka33
Light Star
Light Star

Dodanie odvahy cez sen

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

Tak to, čo sa sníva mne,by som NIKDY nechcela aby sa splnilo...
alikishax
Light Expert
Light Expert

preco mas nejake strasidelne sny?
wrtulka33
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

Napísať odpoveď