temy na stretku?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ja som sa uz s holkou bavil 20 minut o krajani chleba :D . Ked si s niekym sadnete, da sa o vsetkom.
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

Vigor napísal:Ja som sa uz s holkou bavil 20 minut o krajani chleba :D . Ked si s niekym sadnete, da sa o vsetkom.
presne tak, a ked ste este aj na rovnakej inteligencnej urovni priblizne tak to plati dvojnasobne a vtedy ticho nehrozi a ked by preda nastalo, tak aj to ticho stoji za to :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

draco napísal:ale co sa hanbis a este jednu temu dam co som sa raz rozpraval asi pol hodinu na rohu so spoluziackou o desiatej vecer a bola to tema smrt a pohreb a vsetko okolo toho a dokonca to zacala sama ona a bola to fakt dobra kvalitna debatka :D :lol:
šak to, že bola :) ja radšej ludí vidím aj na druhý deň, a nenosím ich v čiernom vreci domov
Deluxko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Deluxko »

čo si robil cez denn,čo rada robí ona alebo ty,čo sa ty pači a tak aa podmňa nane dost zaberá ked si robíš zo seba srandu a rozosemej ich to ale všetko vrámci slušnosti :) :oops:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

noo ja zatial lutujem len jednu temu co som sam navrhol..Bolo to nieco ohladne telesnej s jednou babou..Bavili sme sa normalne o tom, az potom ona povedala, ze ziskala na telesnej 12 z 10 bodov..A ja v tom ani neviem ako ma to napadlo, som povedal poje#ana cheaterka :( a ten pohlad a otazka odnej: Co si to povedal?, mi dodnes ostava v hlave.. :?
Takze sem tam sa nenechajte uniest temou..
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

ranna stolica -diskusie problematika vlastne skusenosti.. atd
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

JV napísal:ranna stolica -diskusie problematika vlastne skusenosti.. atd
hej a mozu si navzajom aj porovnat vzorky co? :roll: :lol:
kazdopadne nezacinaj s temami ktore by holku isto nezaujali...ako napr ze "pocuvaj vcera som bol taky spity ze som vyvracal celu veceru a normalne som rozoznaval kusky jedla tam..." alebo "neska som si len 2x honil kkt tak este pockam kym odides a pustim sa do toho" alebo temy o autach (aj ked niektore holky auta zaujimaju) alebo podobne ladene temy..
edit:alebo ako tu uz niekto pisal zapchaj jej usta...s plnou hubou sa nekeca :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

závit na skrutke.. nenahraditeľná téma :)
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

Vigor napísal:Ja som sa uz s holkou bavil 20 minut o krajani chleba :D . Ked si s niekym sadnete, da sa o vsetkom.
to by ma zaujimali detaily :D bud napis sem (moze byt inspiracia pre inych :D ), alebo mi posli privatne :D
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

JV napísal:ranna stolica -diskusie problematika vlastne skusenosti.. atd
Ak maju obidvaja pravidelnu stolicu rano po kave, tiez to nie je debata na dlho. :D
Na zaciatok by bolo dobre precitat si, akym temam sa radsej vyhnut:
http://www.hojko.com/baby-ake-temy-nema ... 0neznasate a bude sa lahsie vyberat. :wink:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Prehĺtaš alebo vypľúvaš?
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

begbeee napísal:Prehĺtaš alebo vypľúvaš?
čo má toto s Maxim E. Matkinom he?

témy na stretku: pozri na veci okolo seba a asociuj... normálne si sprav flashbang v hlave. Vidíš značku, zákaz 60... keď si skorumpovane, prve čo Ťa možno napadne je 69 a môžeš začať rozoberať kamasutru...

Principialne plati, že nad týmito vecami ľudia uvažuju pred stretnutim.. alebo ked nemaju dost stretiek za sebou. Lebo každý predsa vie, že v skutočnosti keď sa dvaja ľudia stretnú, nezvykne vzniknúť totálne ticho.... to sú skutočne výnimočné situácie... takže kašli na to a vedz, že určite sa to rozbehne a bez Tvojej pomoci, nebudeš vedieť ako...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

MimKoRn napísal:čo má toto s Maxim E. Matkinom he?
No musím povedať , že Maxim E. Matkin je veľmi je vdačná téma na rande s holkou :smt047
Samotnú knižku som už požičal asi tak piatim babám a s každou bolo potom o čom debatovať. :)
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

ak mozem poradit, vzdy ked som s babov vonku,abo proste niekde, spytam sa bud, "co ako bolo v skole?" alebo "co si dneska robila" abo nieco podobne na ten sposob.... potom to uz ide samo ;)
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

nikto123 napísal:ak mozem poradit, vzdy ked som s babov vonku,abo proste niekde, spytam sa bud, "co ako bolo v skole?" alebo "co si dneska robila" abo nieco podobne na ten sposob.... potom to uz ide samo ;)
presne s tebou suhlasim akurat treba najst babu ktora bude dostatocne zhovorciva, a navyse by som dodal ze treba klast otazky na ktore sa neda odpovedat "ANO/NIE" pretoze ak sa trafite do toho spravneho miesta tak sa chyti a vznikne super konverzacia kedy maju obidve strany co dodat :wink:
aspon mne to tak pripada... ale uprimne chcel by som pocut od niekoho naozajstny "zoznam tem" najlepsie co najdlhsi ale nehovorim zeby som nic sam nevymyslel a ani nebeham z listockom ako napriklad monk :D ale niekedy by sat omohlo hodit trebars na skype kedy druha polovicka nevidi co robim a podobne :) prostek ed dojde tema tak nahodne ukazem prstom na papier a zacneme rozoberat kludne aj zensky cinsky hokej hehe... dik all za odpovede :wink:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

nikto123 napísal:ak mozem poradit, vzdy ked som s babov vonku,abo proste niekde, spytam sa bud, "co ako bolo v skole?" alebo "co si dneska robila" abo nieco podobne na ten sposob.... potom to uz ide samo ;)
ptm ides na pokec ne? a napises svojim 152 priatelom rp aquooooj aqo Si sua dnes maau ??? xix xi :))
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

winni napísal:...
Ak sa vykecáš cez chat bude to ešte horšie, lebo si poviete všetko (aj také aké by ste osobne nerozoberali) a potom bude konverzacia viaznuť, lebo:
a) vlastne si povedal všetko
b) povedal si aj to, čo by si osobne nepovedal a potom vznikne blok

PS: "Aby nevidela, čo robím.." Si leštíš, alebo hľadáš odpovede na Wiki na jej záludné otázky? Alebo čo? :)
nikto123
Medium Star
Medium Star

JV napísal:ptm ides na pokec ne? a napises svojim 152 priatelom rp aquooooj aqo Si sua dnes maau ??? xix xi :))
tak to bolo teda vtipneeee :roll:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Podla mna hej, celkom trefne :) .
nikto123
Medium Star
Medium Star

moosha napísal:Podla mna hej, celkom trefne :) .
mozno ano... ale urcite nie v mojom pripade ... a nechapem ako ste sa l takej prkotine dostali cez moj prispevok... ale noo ok ... :roll:
Napísať odpoveď