temy na stretku?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
šak to, že boladraco napísal:ale co sa hanbis a este jednu temu dam co som sa raz rozpraval asi pol hodinu na rohu so spoluziackou o desiatej vecer a bola to tema smrt a pohreb a vsetko okolo toho a dokonca to zacala sama ona a bola to fakt dobra kvalitna debatka![]()
-
Soviet
Darca
noo ja zatial lutujem len jednu temu co som sam navrhol..Bolo to nieco ohladne telesnej s jednou babou..Bavili sme sa normalne o tom, az potom ona povedala, ze ziskala na telesnej 12 z 10 bodov..A ja v tom ani neviem ako ma to napadlo, som povedal poje#ana cheaterka
a ten pohlad a otazka odnej: Co si to povedal?, mi dodnes ostava v hlave..
Takze sem tam sa nenechajte uniest temou..
Takze sem tam sa nenechajte uniest temou..
-
Hotwire
Addict
hej a mozu si navzajom aj porovnat vzorky co?JV napísal:ranna stolica -diskusie problematika vlastne skusenosti.. atd
kazdopadne nezacinaj s temami ktore by holku isto nezaujali...ako napr ze "pocuvaj vcera som bol taky spity ze som vyvracal celu veceru a normalne som rozoznaval kusky jedla tam..." alebo "neska som si len 2x honil kkt tak este pockam kym odides a pustim sa do toho" alebo temy o autach (aj ked niektore holky auta zaujimaju) alebo podobne ladene temy..
edit:alebo ako tu uz niekto pisal zapchaj jej usta...s plnou hubou sa nekeca
-
pryja
Darca
Ak maju obidvaja pravidelnu stolicu rano po kave, tiez to nie je debata na dlho.JV napísal:ranna stolica -diskusie problematika vlastne skusenosti.. atd
Na zaciatok by bolo dobre precitat si, akym temam sa radsej vyhnut:
http://www.hojko.com/baby-ake-temy-nema ... 0neznasate a bude sa lahsie vyberat.
-
forgottten
Medium Star
čo má toto s Maxim E. Matkinom he?begbeee napísal:Prehĺtaš alebo vypľúvaš?
témy na stretku: pozri na veci okolo seba a asociuj... normálne si sprav flashbang v hlave. Vidíš značku, zákaz 60... keď si skorumpovane, prve čo Ťa možno napadne je 69 a môžeš začať rozoberať kamasutru...
Principialne plati, že nad týmito vecami ľudia uvažuju pred stretnutim.. alebo ked nemaju dost stretiek za sebou. Lebo každý predsa vie, že v skutočnosti keď sa dvaja ľudia stretnú, nezvykne vzniknúť totálne ticho.... to sú skutočne výnimočné situácie... takže kašli na to a vedz, že určite sa to rozbehne a bez Tvojej pomoci, nebudeš vedieť ako...
-
winni
Medium Star
presne s tebou suhlasim akurat treba najst babu ktora bude dostatocne zhovorciva, a navyse by som dodal ze treba klast otazky na ktore sa neda odpovedat "ANO/NIE" pretoze ak sa trafite do toho spravneho miesta tak sa chyti a vznikne super konverzacia kedy maju obidve strany co dodatnikto123 napísal:ak mozem poradit, vzdy ked som s babov vonku,abo proste niekde, spytam sa bud, "co ako bolo v skole?" alebo "co si dneska robila" abo nieco podobne na ten sposob.... potom to uz ide samo
aspon mne to tak pripada... ale uprimne chcel by som pocut od niekoho naozajstny "zoznam tem" najlepsie co najdlhsi ale nehovorim zeby som nic sam nevymyslel a ani nebeham z listockom ako napriklad monk
ptm ides na pokec ne? a napises svojim 152 priatelom rp aquooooj aqo Si sua dnes maau ??? xix xinikto123 napísal:ak mozem poradit, vzdy ked som s babov vonku,abo proste niekde, spytam sa bud, "co ako bolo v skole?" alebo "co si dneska robila" abo nieco podobne na ten sposob.... potom to uz ide samo
Ak sa vykecáš cez chat bude to ešte horšie, lebo si poviete všetko (aj také aké by ste osobne nerozoberali) a potom bude konverzacia viaznuť, lebo:winni napísal:...
a) vlastne si povedal všetko
b) povedal si aj to, čo by si osobne nepovedal a potom vznikne blok
PS: "Aby nevidela, čo robím.." Si leštíš, alebo hľadáš odpovede na Wiki na jej záludné otázky? Alebo čo?