CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
PsychoS
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Pravidla

Príspevok od používateľa PsychoS »

Leko ma velku pravdu. niekde som uz cital ze si ludia robia zo serveru holubnik a tak to aj je. Treba fakt na vas pritvrdit. Neustale vam pisem aby ste nenadavali. Marne! Nerespektujete ma. Takze odteraz budem trestat uz. Vystrah som dal az az. takze je na case zacat riesit. hojko bude odteraz slusny server. a co sa tyka discipliny tak aj nato sa bude dbat. (ze majro) Ten kto tu neni zaregistrovany a neprecita si toto a hrava na hojkovi tak ma smolu! Pravidla si moze precitat aj bez registracie. Dakujem za pochopenie. :!: :!: :!:
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

A prave pre toto co tu napisali Leko so Psychosom by som uz ani za nic nechcel byt adminom. Ludia su proste nevdacne hoveda. ....A ked mi este blazer ci kto to pisal ze dakto mu nukal peniaze za to ze moze byt admin tak no lol....tento job je preliate a ne ziadna vyhoda :)
PsychoS
Professional
Professional

jou

Veru tak pravdu mas PAIN. Ziadne take med lizat. Roboty je stym az az. A to ked som ten JOB bral tak som to necakal. Ale vzal som ho teda a staram sa. Niekto to musi robit
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Takze takto. Odteraz ked budem vidiet niekoho na serveri nadavat (obchadzat cenzuru), TK-ovat, TA-ovat, alebo kempit, dostavate automaticky 1dnovy BAN bez vystrahy. Kapisto ?
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

Suhlasim s dragom a tiez sa pridavam ku tejto forme boja proti tzv. cicikom.
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

nastava kruty rezim Anarchie adminov :-D :-D ..mam dost...myslim ze snaha je to pekna, ale neurazte sa, vysledok bude 0-ovy.

vzdy sa najde niekto kto bude obchadzat cenzuru, nadavat na zvolenu mapu, stazovat sa ze niekto niekoho porezal, atd.....a budete to mat este tazsie ako to mate...ked sa budete zaoberat kazdym hracom...
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Rozbalte pukance, otvorte kolu, nohy do papuciek, pohodlne sa usadte, pozerajte, plujte, nadavajte a (hlavne) BANujte, kto moze!
V hlavnych ulohach, v originalnom zneni:
Jason
Ostatni:
v3duc!
A dalsi...

Jason v hre uprednostnil WH. Zrejme si myslel, ze bude nenapadny ako lajno v stoke, no bol ako slon v pokosenej trave a nezdal sa mi uz na predoslom de_inferno, no na de_nuke ma to uz naozaj nebavilo. Pre overenie som natacal so zapnutym WH. Spravodlivost je slepa, dajte mu permanentku do fitka, nie na hojko.com. :)

v3duc! pokracuje nadalej vo svojom CampStyle hry. Zrejme ma vypnuty chat alebo nevie pisat nakolko nereaguje na nase vyzvy v chate (čete). V tomto deme je druhorady, ako s nim nalozite, mili admini, je na Vas.

Prajem prijemny zazitok a verim, ze aj dalsie vtipne dokrutky sa Vam budu v mojej rezii pacit.

Dakujem za pripadne K+ od adminov. :lol:
Prílohy
Jason.rar
Džejsons vólhek end Veducis kemp
(2.28 MiB) 28 stiahnutí
burko541
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa burko541 »

Tento server sa mi velmi paci ale su tam aj nejaky citeri :D!!! Ale inac to je dobre :) :)

//autoeditácia príspevku ( 18 Feb 2009, 19:35 )
A trebalo bi tam aj postahovat aj nejake nove mapky :D :D Ale da sa to hrat:)
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

nove mapy/ mapy ktore sa nehravaju tak casto SU....len ich treba nominovat a odhlasovat.....a samozrejme pevne verit, ze po 3 minutach(ak sa odhlasuje) sa nezmeni ako byva zvykom

ale ak mas nejaku konkretnu namysli...a si si isty, ze na servery nie je...tak ju sem mozes dat ako prilohu a poprosit Hojka aby ju zaradil medzi mapy servera
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

PepoJr. napísal:nove mapy/ mapy ktore sa nehravaju tak casto SU....len ich treba nominovat a odhlasovat.....a samozrejme pevne verit, ze po 3 minutach(ak sa odhlasuje) sa nezmeni ako byva zvykom

ale ak mas nejaku konkretnu namysli...a si si isty, ze na servery nie je...tak ju sem mozes dat ako prilohu a poprosit Hojka aby ju zaradil medzi mapy servera
no toto ja tiez milujem :D niekto votne nejaku mapu a hned kua ani nestihnem nakupit a uz RTV.. :D treba trosku obmedzit to rtv.. ze jedno RTV moze clovek vyuzit pocas dna :)))

a este drobnost... TO PSYCHOS: preco si spomenul prave mna tam v tom tvojom prispevku ? :))
PsychoS
Professional
Professional

MAJRO:a este drobnost... TO PSYCHOS: preco si spomenul prave mna tam v tom tvojom prispevku ? :))[/quote]Preto lebo si dal 8/3 TK. ved to je nemozne. to si musel cely team vystrielat. Ale dufam ze uz sa to opakovat nebude, ani nic podobne
Mastros
Light Professional
Light Professional

Majro napísal:... jedno RTV moze clovek vyuzit pocas dna...
Blbina. Dam rtv, zmeni sa mapa a ked sa mi nebude ani ta pacit, dam reconnect. Jedine ak by to fungovalo aj so zaznamenavanim IPciek, ale nie som si isty.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

a preco nenastavite moznost RTV az po /napriklad/ 30 minutach od zacatia mapy ?
Mastros
Light Professional
Light Professional

Lebo po 30 minutach ta mapa davno skonci. :)
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

hovoril som /napriklad/ chapes ? na normalnych servero byva RTV az po 10 minutach
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Myslím že to rtv je na servery hlavne kvôli nočnému hraniu kedy admini nie sú na servery. Raz za čas sa pošťastí ale nie často...
Ja sa pamätám že som sa tu dušoval aby hojko nastavil rtv tak že stačí napísať rtv a nie rockthevote. čo keby sme to zmenili back? Možno by sa to niektorým nekcelo vypisovať :D
PsychoS
Professional
Professional

Nj RTV je moc lahke.:D
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

PsychoS napísal:Preto lebo si dal 8/3 TK. ved to je nemozne. to si musel cely team vystrielat.
som uz povedal, ze je to bug alebo co.. vsak ty hravas na serveri a vies jak hram :D sice vies, ze to neni zly napad postrielat niektorych hned na zaciatku ? napr. teba.. lebo ked som proti tebe tak ta ani za boha nedam :(((

:P

//autoeditácia príspevku ( 19 Feb 2009, 13:15 )
tak ja neviem no tak skratte dlzku trvania mapy zo 40 na 20 minut,..
co sa tyka mna, ja osobne rtv nedavam bo mne je fuk jaka je mapa lebo aj tak to cloveku nepomoze aby sa mu darilo viac..
Mastros
Light Professional
Light Professional

Joke?
Chapem, ze Laming asi pretrvaval dlho a leko si asi zase zle vy... ze sa zle vyspal a rupli mu nervy, ale za WH 1 den? Ale lekoooooooooooooooo... :) Dufam, ze si sa len sekol.

EDIT:
Za karmu sa podpisem nech je akakolvek, ze, posero?
Prílohy
Eh???
Eh???
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mastros?
Do kedy ma kceš kontrolovať???
A teraz ti naposledy hovorím LAMING dávam všade kde nie je WH, AB, SWEARING a vŠETKO OSTATNé čo máme pri banovaní na výber. Tak ma neser. Limonádový dostal za to že hral na nik niekoho iného, s radosťou prišiel na server a písal doomovi že dúfa že sa nehnevá ale že mu vylepšil rank. Mňa nezaujíma že sa priznal ale toto nebude robiť nik. Každý má svoj nick a ak nie, vymyslíme mu... Laming tam má preto, lebo to nebudem vypisovať. Teba to nemá čo zaujímať. Hráš? Hráš...
Posledný krát ťa upozorňujem. Neser sa do mňa... ;-)
reči typu kcel som pomôcť neberiem. Ak kceš pomôcť, toč demá a neotravuj

Bronx upravím
Zamknuté