CS 1.6 Server hojko.com
Pravidla
Leko ma velku pravdu. niekde som uz cital ze si ludia robia zo serveru holubnik a tak to aj je. Treba fakt na vas pritvrdit. Neustale vam pisem aby ste nenadavali. Marne! Nerespektujete ma. Takze odteraz budem trestat uz. Vystrah som dal az az. takze je na case zacat riesit. hojko bude odteraz slusny server. a co sa tyka discipliny tak aj nato sa bude dbat. (ze majro) Ten kto tu neni zaregistrovany a neprecita si toto a hrava na hojkovi tak ma smolu! Pravidla si moze precitat aj bez registracie. Dakujem za pochopenie.

-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
PepoJr.
Medium Star
nastava kruty rezim Anarchie adminov
..mam dost...myslim ze snaha je to pekna, ale neurazte sa, vysledok bude 0-ovy.
vzdy sa najde niekto kto bude obchadzat cenzuru, nadavat na zvolenu mapu, stazovat sa ze niekto niekoho porezal, atd.....a budete to mat este tazsie ako to mate...ked sa budete zaoberat kazdym hracom...
vzdy sa najde niekto kto bude obchadzat cenzuru, nadavat na zvolenu mapu, stazovat sa ze niekto niekoho porezal, atd.....a budete to mat este tazsie ako to mate...ked sa budete zaoberat kazdym hracom...
Rozbalte pukance, otvorte kolu, nohy do papuciek, pohodlne sa usadte, pozerajte, plujte, nadavajte a (hlavne) BANujte, kto moze!
V hlavnych ulohach, v originalnom zneni:
Jason
Ostatni:
v3duc!
A dalsi...
Jason v hre uprednostnil WH. Zrejme si myslel, ze bude nenapadny ako lajno v stoke, no bol ako slon v pokosenej trave a nezdal sa mi uz na predoslom de_inferno, no na de_nuke ma to uz naozaj nebavilo. Pre overenie som natacal so zapnutym WH. Spravodlivost je slepa, dajte mu permanentku do fitka, nie na hojko.com.
v3duc! pokracuje nadalej vo svojom CampStyle hry. Zrejme ma vypnuty chat alebo nevie pisat nakolko nereaguje na nase vyzvy v chate (čete). V tomto deme je druhorady, ako s nim nalozite, mili admini, je na Vas.
Prajem prijemny zazitok a verim, ze aj dalsie vtipne dokrutky sa Vam budu v mojej rezii pacit.
Dakujem za pripadne K+ od adminov.
V hlavnych ulohach, v originalnom zneni:
Jason
Ostatni:
v3duc!
A dalsi...
Jason v hre uprednostnil WH. Zrejme si myslel, ze bude nenapadny ako lajno v stoke, no bol ako slon v pokosenej trave a nezdal sa mi uz na predoslom de_inferno, no na de_nuke ma to uz naozaj nebavilo. Pre overenie som natacal so zapnutym WH. Spravodlivost je slepa, dajte mu permanentku do fitka, nie na hojko.com.
v3duc! pokracuje nadalej vo svojom CampStyle hry. Zrejme ma vypnuty chat alebo nevie pisat nakolko nereaguje na nase vyzvy v chate (čete). V tomto deme je druhorady, ako s nim nalozite, mili admini, je na Vas.
Prajem prijemny zazitok a verim, ze aj dalsie vtipne dokrutky sa Vam budu v mojej rezii pacit.
Dakujem za pripadne K+ od adminov.
- Prílohy
-
- Jason.rar
- Džejsons vólhek end Veducis kemp
- (2.28 MiB) 28 stiahnutí
-
PepoJr.
Medium Star
nove mapy/ mapy ktore sa nehravaju tak casto SU....len ich treba nominovat a odhlasovat.....a samozrejme pevne verit, ze po 3 minutach(ak sa odhlasuje) sa nezmeni ako byva zvykom
ale ak mas nejaku konkretnu namysli...a si si isty, ze na servery nie je...tak ju sem mozes dat ako prilohu a poprosit Hojka aby ju zaradil medzi mapy servera
ale ak mas nejaku konkretnu namysli...a si si isty, ze na servery nie je...tak ju sem mozes dat ako prilohu a poprosit Hojka aby ju zaradil medzi mapy servera
-
Majro
Light Star
no toto ja tiez milujemPepoJr. napísal:nove mapy/ mapy ktore sa nehravaju tak casto SU....len ich treba nominovat a odhlasovat.....a samozrejme pevne verit, ze po 3 minutach(ak sa odhlasuje) sa nezmeni ako byva zvykom
a este drobnost... TO PSYCHOS: preco si spomenul prave mna tam v tom tvojom prispevku ?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
Myslím že to rtv je na servery hlavne kvôli nočnému hraniu kedy admini nie sú na servery. Raz za čas sa pošťastí ale nie často...
Ja sa pamätám že som sa tu dušoval aby hojko nastavil rtv tak že stačí napísať rtv a nie rockthevote. čo keby sme to zmenili back? Možno by sa to niektorým nekcelo vypisovať
Ja sa pamätám že som sa tu dušoval aby hojko nastavil rtv tak že stačí napísať rtv a nie rockthevote. čo keby sme to zmenili back? Možno by sa to niektorým nekcelo vypisovať
-
Majro
Light Star
som uz povedal, ze je to bug alebo co.. vsak ty hravas na serveri a vies jak hramPsychoS napísal:Preto lebo si dal 8/3 TK. ved to je nemozne. to si musel cely team vystrielat.
//autoeditácia príspevku ( 19 Feb 2009, 13:15 )
tak ja neviem no tak skratte dlzku trvania mapy zo 40 na 20 minut,..
co sa tyka mna, ja osobne rtv nedavam bo mne je fuk jaka je mapa lebo aj tak to cloveku nepomoze aby sa mu darilo viac..
-
lekoklatik
VIP
Mastros?
Do kedy ma kceš kontrolovať???
A teraz ti naposledy hovorím LAMING dávam všade kde nie je WH, AB, SWEARING a vŠETKO OSTATNé čo máme pri banovaní na výber. Tak ma neser. Limonádový dostal za to že hral na nik niekoho iného, s radosťou prišiel na server a písal doomovi že dúfa že sa nehnevá ale že mu vylepšil rank. Mňa nezaujíma že sa priznal ale toto nebude robiť nik. Každý má svoj nick a ak nie, vymyslíme mu... Laming tam má preto, lebo to nebudem vypisovať. Teba to nemá čo zaujímať. Hráš? Hráš...
Posledný krát ťa upozorňujem. Neser sa do mňa...
reči typu kcel som pomôcť neberiem. Ak kceš pomôcť, toč demá a neotravuj
Bronx upravím
Do kedy ma kceš kontrolovať???
A teraz ti naposledy hovorím LAMING dávam všade kde nie je WH, AB, SWEARING a vŠETKO OSTATNé čo máme pri banovaní na výber. Tak ma neser. Limonádový dostal za to že hral na nik niekoho iného, s radosťou prišiel na server a písal doomovi že dúfa že sa nehnevá ale že mu vylepšil rank. Mňa nezaujíma že sa priznal ale toto nebude robiť nik. Každý má svoj nick a ak nie, vymyslíme mu... Laming tam má preto, lebo to nebudem vypisovať. Teba to nemá čo zaujímať. Hráš? Hráš...
Posledný krát ťa upozorňujem. Neser sa do mňa...
reči typu kcel som pomôcť neberiem. Ak kceš pomôcť, toč demá a neotravuj
Bronx upravím