Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Wishmaster
Medium Professional
Ani nie.
1. Dual spec budu moct len 80tky, takze nezacnu behat low lvly s dual specom!
1a. Plan je taky, ze chcu to dat len pre tie 80tky. Ked sa to nejako osvedci, az potom pouvazuju aj pre low lvly.
2. Mnoho ludi najde vyuzitie v ds - najcastejsia volba bude zrejme pvp/pve spec. Dalej to vyuziju napr. healeri - mas napr. shadow priesta, treba ti heal naviac do raidu, neni problem v hlavnom meste zadarmo zmenit. Alebo aj prot warr, ked proste bude treba tanka alebo bude tank navyse, tak zmeni sa na dps a je to.
2a. Si zober, ze kolko g si uz utratil len za to, ze si si chcel vyskusat pvp aj pve. Pvp ta prestalo bavit, ides si teraz trocha zaraidovat a naopak. Niekedy si sam nevedel co chces, tak si menil respec jedna radost
A teraz pri ds len prides, zmenis a ides raid, prides zmenis a ides areny alebo bg - jednoduche ako facka
3. Sice to bude mat nevyhodu si vsetko ponastavovat pre kazdy spec zvlast - bary, glyphy a pod. Najviac sa natrapia addoneri(a este viac zrejme ti, co robia addony na action bary) - ale ako pisal blizzard, snad si najdu aj na to riesenie
)
Podla mna, je to zmena k dobremu, lepsia variabilita hry.
1. Dual spec budu moct len 80tky, takze nezacnu behat low lvly s dual specom!
1a. Plan je taky, ze chcu to dat len pre tie 80tky. Ked sa to nejako osvedci, az potom pouvazuju aj pre low lvly.
2. Mnoho ludi najde vyuzitie v ds - najcastejsia volba bude zrejme pvp/pve spec. Dalej to vyuziju napr. healeri - mas napr. shadow priesta, treba ti heal naviac do raidu, neni problem v hlavnom meste zadarmo zmenit. Alebo aj prot warr, ked proste bude treba tanka alebo bude tank navyse, tak zmeni sa na dps a je to.
2a. Si zober, ze kolko g si uz utratil len za to, ze si si chcel vyskusat pvp aj pve. Pvp ta prestalo bavit, ides si teraz trocha zaraidovat a naopak. Niekedy si sam nevedel co chces, tak si menil respec jedna radost
A teraz pri ds len prides, zmenis a ides raid, prides zmenis a ides areny alebo bg - jednoduche ako facka
3. Sice to bude mat nevyhodu si vsetko ponastavovat pre kazdy spec zvlast - bary, glyphy a pod. Najviac sa natrapia addoneri(a este viac zrejme ti, co robia addony na action bary) - ale ako pisal blizzard, snad si najdu aj na to riesenie
Podla mna, je to zmena k dobremu, lepsia variabilita hry.
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
njn, a hlavne das si respec, klikas na talenty, mas mat dajme tomu v jednom talente 2/3 a ti to zacne lagovat, a omylom kliknes na 3/3 .. a dalsich 50g na respec koli 1 missklikuMrk napísal:k tomu dualspecu, mna viac sralo to naklikavanie tych talentov ako tych 50ga hlavne zmena glyphov
len jedno mi je divne, napr. huntom to zmeni aj peta ? su rare peti ktorych mozu mat len BM, zmenis su spec na SV, cize toho peta nemozes mat ... cize aj tak sa trepat dakde ku stable masterovi
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
Prosim vas, nas server presiel na patch 3.0.9, tak som opatchoval wow avsak ked ho zapnem, PC pracuje a preblikne obrazovka naspet na plochu, s 3.0.8 taky problem nemam, odkedy som to patchol na 3.0.9 to robi
neviete pls cim to bude?
EDIT: repairol som wowko a teraz uz je tam cierna obrazovka asi 5 sekund a potom naspet na plochu, niekedy aj wowerror
EDIT: repairol som wowko a teraz uz je tam cierna obrazovka asi 5 sekund a potom naspet na plochu, niekedy aj wowerror