Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa metthal »

1. nie
2. netreba SP3
Bilingo
Star
Star

Príspevok od používateľa Bilingo »

Ako sa vam paci priest je podla vas dobry alebo si mam dat nieco ine ?
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

vsetko je dobre, avsak najlepsie je to co ti najviac sadne

2all: viem ze je to absurdna otazka ale chcel by som vediet ci sa da downgradnut 3.0.8 na 2.4.3 bo ja som omylom zmazol 2.4.3 a teraz ju nemam odkial zohnat...
Ibra
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ibra »

Zdravim. Chcel by som poradit, aku si mam vybrat rasu. Mam rad boje zblizka na mece, riadne sekacky a magia mi moc nesedi aj ,ked ovladat nejke tie kuzla by nebolo na zahodenie:D Pocul som, ze by mi tak mohol vyhovovat paladin. A inak moze aj taky paladin hrat za hordu?
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

Ibra napísal:Zdravim. Chcel by som poradit, aku si mam vybrat rasu. Mam rad boje zblizka na mece, riadne sekacky a magia mi moc nesedi aj ,ked ovladat nejke tie kuzla by nebolo na zahodenie:D Pocul som, ze by mi tak mohol vyhovovat paladin. A inak moze aj taky paladin hrat za hordu?
bohuzial moze,ako trapny blood elf a inak co sa tyka toho co ti vyhovuje tak sedi celkom aj death night a enchancement shaman
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Ibra napísal:Zdravim. Chcel by som poradit, aku si mam vybrat rasu. Mam rad boje zblizka na mece, riadne sekacky a magia mi moc nesedi aj ,ked ovladat nejke tie kuzla by nebolo na zahodenie:D Pocul som, ze by mi tak mohol vyhovovat paladin. A inak moze aj taky paladin hrat za hordu?
paladin je nudny
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

taky retri zas tak ne ale skor by som voli shamika :D na od zaciatku budes skor kuzlit ale od 40 s dual wieldom je to pecka dk tiez ne zle ale toho som este nemal moc sancu odskusat iba chvilu bo nemam wotlk
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

retri ma nudil tak som teraz holy a je to celkom sranda...
healovanie ma osobne celkom bavi.Ako v raidoch tak aj v pvp
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marosc »

A na akom hráte serveri? Potrebujem poradiť nejaký dobrý server kde je aj dosť luďí.
xH4wK

Ja hram na offi a je tam dost ludi.

Btw pochvalim sa znova :-D
Konecne ho mam dnes dropol ^^
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... c5bb85.png
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

a ja sa pochvalim ze v 2v2 sme dosiahli rating 1800 ale to uz skor :D a ideme dalej pravdaze...
harypoter
Novice
Novice

cawer

Príspevok od používateľa harypoter »

no wowko mi najprv nesekalo a teraz mi seka no ale ja sa nedostanem ani do hry lebo zapnem hru a uz mi seka to tam kde sa prihlasujem poradte mi
Ibra
Light Expert
Light Expert

A co hovorite na warriora?? Cital som, ze na zaciatku je dost slaby. Ma nejake kuzla? a co je to to tankovanie, co sa u wara uvadza ako jeho napln?
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Ibra napísal:A co hovorite na warriora?? Cital som, ze na zaciatku je dost slaby. Ma nejake kuzla? a co je to to tankovanie, co sa u wara uvadza ako jeho napln?
To kde si čítal ? Podla mňa nie je na začiatku slabý , tankovanie je keď v dungeonoch bere bossov a proste všetko ide do neho čo je dobré lebo ma zámerne veľa HP a armoru (talenty protection) , on je ten do ktorého všetci útočia ,healeri ho healujú a dps pomáhajú , často sa ako jeho náplň uvádza spomínané tankovanie , ale arms/fury war na pvp nie je tiež na zahodenie :P
Ibra
Light Expert
Light Expert

FIKY napísal:To kde si čítal ? Podla mňa nie je na začiatku slabý , tankovanie je keď v dungeonoch bere bossov a proste všetko ide do neho čo je dobré lebo ma zámerne veľa HP a armoru (talenty protection) , on je ten do ktorého všetci útočia ,healeri ho healujú a dps pomáhajú , často sa ako jeho náplň uvádza spomínané tankovanie , ale arms/fury war na pvp nie je tiež na zahodenie :P
A ty si warrior?? Slaby som myslel na zacitku proti utocnikom na dialku, ze sa k nim nedostane. a ma vobec nejake kuzla war
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Nie som warrior, hrám za rogunu .. každý class ma nejaké spelly, samozrejme že má, ale také čo necastí ( nemusí čakať kým ich vyčaruje ) ,, a pokiaľ viem tak má spell nazývaný charge s ktorým pribehne na neviem aku vzdialenosť k hoci komu a ešte ho aj stunne :P

//autoeditácia príspevku ( 17 Feb 2009, 9:13 )
A k tomu freezovaniu ... vo video options si nastavte multisampling na tu prvú hodnotu, vraj to pomáha, no ja to robím a cítim rozdiel :)
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

No warrior je zo začiatku nič moc, pomaly zabijaš mobov a je lahko zabitelný a závislý na geari. V Pve je dobrý tank aj keď ma sere, že ten OP dk ma asi 6 dobrych cooldownov a ešte niektoré majú aj 1 min...
xH4wK

FIKY napísal:Nie som warrior, hrám za rogunu .. každý class ma nejaké spelly, samozrejme že má, ale také čo necastí ( nemusí čakať kým ich vyčaruje ) ,, a pokiaľ viem tak má spell nazývaný charge s ktorým pribehne na neviem aku vzdialenosť k hoci komu a ešte ho aj stunne :P

//autoeditácia príspevku ( 17 Feb 2009, 9:13 )
A k tomu freezovaniu ... vo video options si nastavte multisampling na tu prvú hodnotu, vraj to pomáha, no ja to robím a cítim rozdiel :)
to je vyhladzovanie hran...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Ibra napísal:A co hovorite na warriora?? Cital som, ze na zaciatku je dost slaby. Ma nejake kuzla? a co je to to tankovanie, co sa u wara uvadza ako jeho napln?
za warriora musi hrat skuseny hrac ktory vie co robi inak je to sracka...hlavne v pvp teda, a ten class je dost specificky lebo samotny je naozaj dost slaby proti daktorym classom, ide rychlo dolu, je lahko kitovatelny (tj ze ciel len zdrha a zdrha a ty nie a nie sa k nemu dostat) ale ak ma za sebou healera (najlepsie palacha) je z neho nezastavitelna smrtiaca zbran (ako napr ja :lol: ), teraz vo wotlku velmi malo warriorov robi pvp a vacsina z tych co to robia maju arena ratingy pod 1500 lebo to nevedia hrat a aj malo ludi chce robit arenu s warriormi lebo je to dost slaby class v porovnani s inymi...ja nastastie ten problem nemam lebo mam vynikajuceho partnera v 2v2, mame obaja dobry equip, vieme co kedy treba robit, a tak sme celkom vysoko :)
/edit: ale proste zacinajucim hracom co chcu robit pvp warra neodporucam lebo ich to moze frustrovat az im to mozno znechuti wow....zaciatocnikom odporucam hlavne DK alebo paladina alebo maga
FIKY napísal:Nie som warrior, hrám za rogunu .. každý class ma nejaké spelly, samozrejme že má, ale také čo necastí ( nemusí čakať kým ich vyčaruje ) ,, a pokiaľ viem tak má spell nazývaný charge s ktorým pribehne na neviem aku vzdialenosť k hoci komu a ešte ho aj stunne :P
charge sa da pouzit len mimo combatu a stun trva "az" ohromujucu jednu sekundu a aj to malokedy procne.... pravdaze potom je tu este intercept ale ten ma 30 sekund cooldown 25 v s bonusom z pvp equipu, 15 s arms talentami, ale arms je momentalne uplne nahovno nepouzitelny talentovy strom. vo fury sice je talent ktory resetne jeho CD ale ten samotny ma CD 45 sekund cize... :wink:
xH4wK

LF Skilled warr for 2v2, im skilled holy pala :D
Napísať odpoveď