Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
bohuzial moze,ako trapny blood elf a inak co sa tyka toho co ti vyhovuje tak sedi celkom aj death night a enchancement shamanIbra napísal:Zdravim. Chcel by som poradit, aku si mam vybrat rasu. Mam rad boje zblizka na mece, riadne sekacky a magia mi moc nesedi aj ,ked ovladat nejke tie kuzla by nebolo na zahodenie:D Pocul som, ze by mi tak mohol vyhovovat paladin. A inak moze aj taky paladin hrat za hordu?
-
xH4wK
-
xH4wK
Ja hram na offi a je tam dost ludi.
Btw pochvalim sa znova
Konecne ho mam dnes dropol ^^
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... c5bb85.png
Btw pochvalim sa znova
Konecne ho mam dnes dropol ^^
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... c5bb85.png
To kde si čítal ? Podla mňa nie je na začiatku slabý , tankovanie je keď v dungeonoch bere bossov a proste všetko ide do neho čo je dobré lebo ma zámerne veľa HP a armoru (talenty protection) , on je ten do ktorého všetci útočia ,healeri ho healujú a dps pomáhajú , často sa ako jeho náplň uvádza spomínané tankovanie , ale arms/fury war na pvp nie je tiež na zahodenieIbra napísal:A co hovorite na warriora?? Cital som, ze na zaciatku je dost slaby. Ma nejake kuzla? a co je to to tankovanie, co sa u wara uvadza ako jeho napln?
A ty si warrior?? Slaby som myslel na zacitku proti utocnikom na dialku, ze sa k nim nedostane. a ma vobec nejake kuzla warFIKY napísal:To kde si čítal ? Podla mňa nie je na začiatku slabý , tankovanie je keď v dungeonoch bere bossov a proste všetko ide do neho čo je dobré lebo ma zámerne veľa HP a armoru (talenty protection) , on je ten do ktorého všetci útočia ,healeri ho healujú a dps pomáhajú , často sa ako jeho náplň uvádza spomínané tankovanie , ale arms/fury war na pvp nie je tiež na zahodenie
Nie som warrior, hrám za rogunu .. každý class ma nejaké spelly, samozrejme že má, ale také čo necastí ( nemusí čakať kým ich vyčaruje ) ,, a pokiaľ viem tak má spell nazývaný charge s ktorým pribehne na neviem aku vzdialenosť k hoci komu a ešte ho aj stunne
//autoeditácia príspevku ( 17 Feb 2009, 9:13 )
A k tomu freezovaniu ... vo video options si nastavte multisampling na tu prvú hodnotu, vraj to pomáha, no ja to robím a cítim rozdiel
A k tomu freezovaniu ... vo video options si nastavte multisampling na tu prvú hodnotu, vraj to pomáha, no ja to robím a cítim rozdiel
-
xH4wK
to je vyhladzovanie hran...FIKY napísal:Nie som warrior, hrám za rogunu .. každý class ma nejaké spelly, samozrejme že má, ale také čo necastí ( nemusí čakať kým ich vyčaruje ) ,, a pokiaľ viem tak má spell nazývaný charge s ktorým pribehne na neviem aku vzdialenosť k hoci komu a ešte ho aj stunne![]()
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
za warriora musi hrat skuseny hrac ktory vie co robi inak je to sracka...hlavne v pvp teda, a ten class je dost specificky lebo samotny je naozaj dost slaby proti daktorym classom, ide rychlo dolu, je lahko kitovatelny (tj ze ciel len zdrha a zdrha a ty nie a nie sa k nemu dostat) ale ak ma za sebou healera (najlepsie palacha) je z neho nezastavitelna smrtiaca zbran (ako napr jaIbra napísal:A co hovorite na warriora?? Cital som, ze na zaciatku je dost slaby. Ma nejake kuzla? a co je to to tankovanie, co sa u wara uvadza ako jeho napln?
/edit: ale proste zacinajucim hracom co chcu robit pvp warra neodporucam lebo ich to moze frustrovat az im to mozno znechuti wow....zaciatocnikom odporucam hlavne DK alebo paladina alebo maga
charge sa da pouzit len mimo combatu a stun trva "az" ohromujucu jednu sekundu a aj to malokedy procne.... pravdaze potom je tu este intercept ale ten ma 30 sekund cooldown 25 v s bonusom z pvp equipu, 15 s arms talentami, ale arms je momentalne uplne nahovno nepouzitelny talentovy strom. vo fury sice je talent ktory resetne jeho CD ale ten samotny ma CD 45 sekund cize...FIKY napísal:Nie som warrior, hrám za rogunu .. každý class ma nejaké spelly, samozrejme že má, ale také čo necastí ( nemusí čakať kým ich vyčaruje ) ,, a pokiaľ viem tak má spell nazývaný charge s ktorým pribehne na neviem aku vzdialenosť k hoci komu a ešte ho aj stunne![]()