Wi-Fi router
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Wi-Fi router
Čaute. Chcem si kúpiť nejaký Wi-Fi router. Potrebujem, aby sa tam dalo Wi-Fi vypnúť nejakým tlačidlom na routri a nie v nastavniach. Nepoznáte nejaký? Ďakujem.
-
MakeFake
Spammer
Najprv upresni aky typ wifi routeru.
DSL Wifi router, Wifi router s WAN portom, chces vysielat ci len prijimat? Dalej aky standart B/G alebo uz B/G/N?
Pochybujem ,ze klasicke domace routre maju tlacitko na vypinanie wifi, ked sa ti nechce wifi vypinat cez webove rozhranie, mozno sa bude dat urobit .BAT subor ,ktory to zvladne. Pripadne len odmontujes antenu.
DSL Wifi router, Wifi router s WAN portom, chces vysielat ci len prijimat? Dalej aky standart B/G alebo uz B/G/N?
Pochybujem ,ze klasicke domace routre maju tlacitko na vypinanie wifi, ked sa ti nechce wifi vypinat cez webove rozhranie, mozno sa bude dat urobit .BAT subor ,ktory to zvladne. Pripadne len odmontujes antenu.
-
ezechiel88
Star
-
DjBass
Darca
1. Wifi router s WAN
2. Vysielať
3. B/G
Ja by som ho potreboval mať stále zapnutý (LAN) a aby sa dalo wi-fi nejak ľahko vypnúť. Alebo keď aspoň poznáte nejaký, v ktorom to ide v pohode cez WEB rozhranie, tak podaďte pls... lebo som sa stretol s routermi, na ktorých to bolo veľmi zložité a kým som sa k tomu dostal, tak som sa s tým riadne pohral.
//Neviete o ničom?
2. Vysielať
3. B/G
Fakt rada za milión.ezechiel88 napísal:Alebo ho vytiahnes zo siete
//Neviete o ničom?
-
hojko
Site Admin
DjBass: Velmi zlozite??? Mozes to prosim ta nejak definovat ci opisat??? Lebo vacsinou je to len o tom, ze mas prvu polozku wifi a tam je moznost zapnut alebo vypnut. Ak mas zapnute, tak su tam dalsie nastavenia. Cize staci kliknut na vypnut, ulozit/pouzit, restartuje sa router a je to. Co je na tomto velmi zlozite??? Nepoznam zariadenie, ktore by to malo inak, ak neratam rozne linux based zariadenia, ktore prakticky nemaju ani web rozhranie, jedine nejake ssh/telnet, ci vlastnu aplikaciu pre spojenie.
-
ezechiel88
Star
Este otazka koli comu potrebujes aby sa wi-fi dalo vypnut ? Ak len koli tomu aby sa ti nik nepripojil tak staci dat skryt SSID pripadne to rovno zaheslovat. Ak koli setreniu elektriky tak to si moc nepomozes. A vo vseobecnosti plati tak ako uz pisal hojko ze router sa musi vzdy restartnut po zmene nastaveni cize ti vypne na tych 20 sekund aj LAN spojenie. Pochybujem ze naky ma HW prepinac na wi-fi a ak ano urcize nie je za par supov.
Prepáč, že Ti skáčem do témy, ale potreboval by som iba vedieť, či v pohode napojím PC a notebook cez jeden z týchto routrov
AirLive WL-1500R
príp.
AirLive WT-2000USB+WL-1500R pack - dalo by sa to USB použiť ako Wifi adaptér pre notebook, ktorý nemá zabudované Wifi?
Ďakujem za rady.
AirLive WL-1500R
príp.
AirLive WT-2000USB+WL-1500R pack - dalo by sa to USB použiť ako Wifi adaptér pre notebook, ktorý nemá zabudované Wifi?
Ďakujem za rady.
-
Clean_Up
Professional
Oba routre sú rovnaké akurát k tomu druhému je Wi-Fi USB adaptér. Napojíš sa v pohode. Jasné môžeš ten USB použiť ako adaptér k NB ktorý nemá Wi-Fi. Mám ten istý adaptér a používam ho na PC a ide v pohode.Pilifo napísal:Prepáč, že Ti skáčem do témy, ale potreboval by som iba vedieť, či v pohode napojím PC a notebook cez jeden z týchto routrov![]()
AirLive WL-1500R
príp.
Ďakujem za rady.
To mi je jasné, že tých 200 Sk, čo je tam rozdiel, ma nezabije a vláčiť kábel za notebookom je na nič, doteraz som s tým mal dosť skúsenostíClean_Up napísal:Keď sa to podarilo mne, nevidím dôvod prečo by sa to nemalo tebe
A ti môžem poradiť tak kúp ten pack (router + USB adaptér) spolu ta to výjde lacnejšie ako keby si to kupoval osobitne.