Pokial dobre viem PES sa cez hamachi hrat nedá,musís mat origos hru a origos id na konami21rOBO21 napísal:mohol by mi niekto poradit ?? chcem si zahrať s kamošom cez hamachi,a ked zapnem hru a dám network tak sa tam musím regnúť a problém je vtom že chcú odomna nejaký KONAMI ID a GAME ID,a ja nvm čo to je alebo odkial to mám získať
dakujem
Pro Evolution Soccer 2009
UPDATE
AKY UPDATE MAM STIAHNUT ABY TO FUNGOVALO??? PLS PORADTEKey5ers0ze napísal:a sakra Shamway, ze mas asi pravdu?!si najprv hovorim, ze 3.14vina, sak som ten navod cital..otvorim to a tam na mna zmurka bod cislo 3:
a na to keyser asi tak trochu zabudol..Kód: Vybrať všetko
Download the updatenic to, idem skusit
![]()
//autoeditácia príspevku ( 26 Jan 2009, 23:33 )
takze nainstalovane, po mnohych odinstalaciacheste raz vdaka shamwayovi..uz len detailik, mam menu(len menu) po nemecky, stalo sa to niekomu?
Re: UPDATE
Pro.Evolution.Soccer.2009.Patch.1.20-VITALITYnitka napísal:AKY UPDATE MAM STIAHNUT ABY TO FUNGOVALO??? PLS PORADTE
Re: EVO patch
Skopíruj mi sem celý ten postupnitka napísal:mohol by niekto vysvetlit ten bod 3. pre instalaciu EVO patchu??? myslim ze robim vsetko spravne ale nejde to. Vdaka
neviete niekto ci existuje dajaky fix, alebo patch ktory by mi umoznil hrat v lige alebo turnaji klavesnica proti gamepadu?
v priatelskych zapasoch sa to da, ale akonahle je to v lige tak mi dovoli dat gamepad a klavesnicu iba k svojmu tymu.
chceme totizto hrat s kamaratom ligu kazdy so svojim tymom a ten druhy by hral vzdy za superov tym.
v priatelskych zapasoch sa to da, ale akonahle je to v lige tak mi dovoli dat gamepad a klavesnicu iba k svojmu tymu.
chceme totizto hrat s kamaratom ligu kazdy so svojim tymom a ten druhy by hral vzdy za superov tym.
tak konecne som si zahral PES a jednoznacne mozem potvrdit ze FIFA sa nechyta, proste ten futbal je tak realny, uz len tie treningove zapasy v mode Become a Legend stoja zato a to sa tesim ked sa vypracujem do A muzstva...len chcel by som Vas poprosit nejaku fan stranku, bo neviem ktory patch sa oplati, ten evolution patch co ma 2gb sa mi zase stahovat nechce...
no nwm nasiel som nieco take tak to otestujem 
http://softe.wordpress.com/2009/03/08/h ... nncection/
http://softe.wordpress.com/2009/03/08/h ... nncection/
Gamingaccess Comunity Patch 2.5 Full Version
http://files.filefront.com/GCPbuild25ex ... einfo.html
Tento patch opravuje asi všetko...; grafické prvky, dresy, lopty, kopačky, licencie, tváre, menu, pridá kluby, nemeckú ligu a proste všetko možné a to v perfektnej kvalite... Odporúčam tento patch...
ako inštalovať tento patch
-----------------------------
1. Stačí nainštalovať do vašej Pro Evolution Soccer 2009 zložky!
2. Prejsť do "gakserver" zložky (vo vnútri vašej PES 2009 zložky) a spusťte "setup.exe"
3. Vyberte súbory takto:
GAME EXECUTABLE : GCP2009.exe
SETTING EXECUTABLE : gcp_settings.exe
4. Spusťte hru z vašej pracovnej plochy cez ikonu "GAC Patch 2009"
To je VŠETKO!
Tento patch nemení váš PES 2009 alebo iné patche čo máte nainštalované. Je to akoby druhá inštalácia hry...
http://files.filefront.com/GCPbuild25ex ... einfo.html
Tento patch opravuje asi všetko...; grafické prvky, dresy, lopty, kopačky, licencie, tváre, menu, pridá kluby, nemeckú ligu a proste všetko možné a to v perfektnej kvalite... Odporúčam tento patch...
ako inštalovať tento patch
-----------------------------
1. Stačí nainštalovať do vašej Pro Evolution Soccer 2009 zložky!
2. Prejsť do "gakserver" zložky (vo vnútri vašej PES 2009 zložky) a spusťte "setup.exe"
3. Vyberte súbory takto:
GAME EXECUTABLE : GCP2009.exe
SETTING EXECUTABLE : gcp_settings.exe
4. Spusťte hru z vašej pracovnej plochy cez ikonu "GAC Patch 2009"
To je VŠETKO!
Tento patch nemení váš PES 2009 alebo iné patche čo máte nainštalované. Je to akoby druhá inštalácia hry...
-
Royalflush
Guru wannabe
-
standa0071
Amateur
cawte
Cawte setci cital som podrobne celu tuto temu a mohol by mi niekto povedat aky je ten najlepsi patch ale mal by byt aj aktualny a dat nan link a napisat podrobny navod ako to mam nainstalovat ??? PLS dakujem vopred