outdoorový mobil - pomoc s výberom

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

outdoorový mobil - pomoc s výberom

Príspevok od používateľa Stoporko »

Ahojte, môj kamoš Nokia 5140i už pomaly dosluhuje - občas jej vypadne reproduktor a nie je počuť volajúceho.
Zháňam telefón, ktorý vyhovuje týmto požiadavkám: nerozbitný, odolný vode, znesie hrubé zaobchádzanie, farebný dispay, sms/mms, kalendár, aspoň trocha dobrý foťák (nie je podmienka), vstup na pamäťové karty (nie je podmienka), vnútorná pamäť aspoň 10MB. Vodováha, kompas, výškomer a tlakomer a podobné halušky sú vítané. Budem vďačný za vašu pomoc.

padla mi do oka Nokia 5500 či aké je to číslo, len kamoš ju mal a teda veľa vodotesnosti nepobrala - mobil musí bez újmy prežiť pád do kaluže a bahna !
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

sony ericsson c702i ??? zvýšena odolnosť voči vode prachu bahnu ...videl som fotky a videa aj na youtube maš toho kopu ako hraju hry pod vodou ako ho hodia do bahna a vyberu a mobil stále ideš ale či pojde aj po mesiaci to nvm nemal som ho ale ta píšu že je voči tomu odolný ten tlakomer a te srandičky asi nebude mať ...........ale ma A-GPS a pomocou neho sa da zistiť presna poloha kde si ked zašleš sms .........a budeš tam mať aj nadmorsku výšku a pod. .................nvm čo by som onom ešte napísal foťačik ma celkom vpoho 3mpx .........
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Zaxman: dík za tip, no vydrží aj pády a nešetrné zaobchádzanie? Tým myslím keď sa na teba zvalí 20 detí, či to unesie tú váhu, keď ho od hnevu hodím na zem, či sa nerozsype...
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Ten mobil je skutočne outdoor :)

Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

začína sa mi čím ďalej, tým viac páčiť :D asi doň pôjdem. Dík chalani...
Napísať odpoveď