Ahojte, môj kamoš Nokia 5140i už pomaly dosluhuje - občas jej vypadne reproduktor a nie je počuť volajúceho.
Zháňam telefón, ktorý vyhovuje týmto požiadavkám: nerozbitný, odolný vode, znesie hrubé zaobchádzanie, farebný dispay, sms/mms, kalendár, aspoň trocha dobrý foťák (nie je podmienka), vstup na pamäťové karty (nie je podmienka), vnútorná pamäť aspoň 10MB. Vodováha, kompas, výškomer a tlakomer a podobné halušky sú vítané. Budem vďačný za vašu pomoc.
padla mi do oka Nokia 5500 či aké je to číslo, len kamoš ju mal a teda veľa vodotesnosti nepobrala - mobil musí bez újmy prežiť pád do kaluže a bahna !
outdoorový mobil - pomoc s výberom
sony ericsson c702i ??? zvýšena odolnosť voči vode prachu bahnu ...videl som fotky a videa aj na youtube maš toho kopu ako hraju hry pod vodou ako ho hodia do bahna a vyberu a mobil stále ideš ale či pojde aj po mesiaci to nvm nemal som ho ale ta píšu že je voči tomu odolný ten tlakomer a te srandičky asi nebude mať ...........ale ma A-GPS a pomocou neho sa da zistiť presna poloha kde si ked zašleš sms .........a budeš tam mať aj nadmorsku výšku a pod. .................nvm čo by som onom ešte napísal foťačik ma celkom vpoho 3mpx .........