SPOMIENKY NA GOTEBORG 2002

O športe...
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

lacijawa napísal:Dufam ze sa zlato este zopakuje.
Pri súčasnom postoji hráčov a tímov NHL o tom pochybujem..
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

ooch tak na tento okamih nikdy nezabudnem.Pozeral som to doma. Nezabudnem jak sme seci skákali keď Peto Bondra dal ten výťazný .To bolo niečo neskutočne bol som ako v tranze,jednoducho paráada.. sme majstri sveta a to nám už nikto nezoberie.
A najviac ma na tom teší fakt,že táto udalosť aspoň na chvíľu dokázala spojiť Slovákov,všetci sme sa tešili a ako národ sme povzbudzovali.
Je to paradox,že práve takáto udalosť nás dokázala spojiť.Bojím sa,že takejto chvíle sa už opäť nedožijem :cry:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Finale sme pozerali na namesti v Bratislave, vsade okolo kopa ozratych Rusov, lietali tycky, flase a z kazdej strany znelo - vy kur*y ruske, aj tak na nas nemate. Nepoculi sme nic, ale ako-tak sme videli, co sa na platne deje a ked padol posledny gol, to bola fantazia, co sa zacalo diat v meste. Tolko ludi pokope v uliciach som asi nikdy nevidela. :)
Potom zacalo nahananie hokejistov na kazdej autogramiade, akcii, kde sa objavili, mam knihy s podpismi pol druzstva, par fotiek, aj s medailou na krku. Nezabudnutelne zazitky.
kaktus11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kaktus11 »

jednoducho krasne spomienky a ta spominana oslava.... a tam je pekne videt ze chalani
vtedy bojovali za slovensko a boli radi ze vyhrali a dali do toho vsetko, teraz su ti nasi hokejisti radi len ked zhrabnu co najviac penazi
takze ucast na MS im tak nevyhovuje, aj ked moze prist nepride lebo co keby sa zrani a nemoze zarabat v NHL? ano same vyhovorky bouzial... :(
hlavne ze reklamy snimi chodia uz dva mesiace kde hovoria aky su slovenski hokejisti a nakoniec nepridu aj tak... sak aspon ma peniaze za reklamu no nie?
chlapci prepacte ale nechal som sa trochu uniest :) este raz dakujem chalanom ze som take nieco mohol zazit
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

pamatam, si bol som v meste, bolo to pred galerkou v martine.. a potom tie super oslavy, auta chodili 20 km/h po meste, slovenske vlajky, vsade sa trubilo, atd atd.. chcel by som si to este zopakovat, ale to je asi nerealne, tak aspon obcas zaspominam pri tomto dvd.. :) ciki caki ciki cak hej hej hej kto neskace nie je majster hej hej hej
Prílohy
1z35r3r.jpg
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Hej, aj ja som to na námestí s vlajkou sledoval.. som bol ešte taký malý osemročný špunt.. čo si pamätám, tak vlajka, ktorú oco splašil, bola hrozne ťažká.. zanášala ma do každej strany.. a boli v nej triesky! xD No a samotný zápas? Krásne. Prvý gól dal tuším Višňa v začiatočných sekundách/minútach.. a vtedy som nevidel gól, len stojím, machám vlajkou a zrazu výbuch ako z dela.. som nevidel lebo to bolo ešte relatívne svetlo a nebola tam obrazovka ale plátno.. ale ku koncu sa stmievalo a posledný gól som si užil.. nádhera!
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Ja to mam na VHS ešte som minule nakopol video a pozeral :D, a keď prišiel moment výhry tak som to musel dať znížiť volume lebo by sa všetky zveri pobudili :D....Ale pamätám ako vtedy keď sme vyhrali som otvoril okno a už len bľakot že "SME MAJSTRIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!" a pyrotechnika lietala :D
Napísať odpoveď