Pok3R napísal:Rozhodol som sa ze si naexpim novu postavu... tak som naexpil 10 lvl, idem do Crossu a co nevidim? - zas si alici liecia komplexy, to milujem
Zdravim
Mam otazocku. V wow BC verzia 2.4.3 mi pri addonoch vypisuje: out of date a v hre mi nefunguju. Co to znamena?? Mam ich zle ulozene v adresari alebo ich server nepodporuje alebo nieco uplne ine??
Dakujem
Ibra napísal:Zdravim
Mam otazocku. V wow BC verzia 2.4.3 mi pri addonoch vypisuje: out of date a v hre mi nefunguju. Co to znamena?? Mam ich zle ulozene v adresari alebo ich server nepodporuje alebo nieco uplne ine??
Dakujem
Myslis ze to dakto skladuje este? Ako wow stranky podporuju vyhradne ofik a addony sa aktualizuju pravidelne podla patchov na ofiku. Ale aj ked ti tam pise ze out of date, tak addon sa zapnut da, vyskusaj a ked ti to pojde tak nemusis nic hladat.
Tak nejake addony som nasiel. Dik za pomoc a info. Este otazocka. Ak sa nemylim quest helsper ma ukazovat miesta na mape, kde mam plnit misie, nie? Mne to vsak nic neukazuje, treba to nejako nastavit alebo nieco ine?
Ibra napísal:Tak nejake addony som nasiel. Dik za pomoc a info. Este otazocka. Ak sa nemylim quest helsper ma ukazovat miesta na mape, kde mam plnit misie, nie? Mne to vsak nic neukazuje, treba to nejako nastavit alebo nieco ine?
jakze nie defaultne q helper tieto miesta zobrazuje, ked nie tak otvor mapu a tam mas hore tlacitko nastaveni kde je mozne addon nastavovat
Sheep napísal:jakze nie defaultne q helper tieto miesta zobrazuje, ked nie tak otvor mapu a tam mas hore tlacitko nastaveni kde je mozne addon nastavovat
no nezobrazuje mi to. Ukazuje mi len miesta, kde su postavy pre ktore plnim ulohy a miesta kde ulohy mozem plnit mi neukazuje.
MOhli by ste mi pls dat presna navod pre blbeckov?? Kde to v mape nastavim.
By som odporucal ako doplnok stiahnut WHDB - je to databaza komentarov z wowhead.com. Potom si ten qhelper vytiahne informacie, suradnice a zobrazi na mape
Ci nie, qhelper ma vlastnu databazu )
Ale aj tak ,sa oplati stiahnut si ten WHDB