Čo vám vadí na fore?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

až ma oči bolia s toho čítania určite súhlasím sheep to čo sa páči tebe a ďalším sto ľudom sa nemusí páčiť zas inej stovke ........proste sa každému vyhovieť nedá .......a buc sa stým zmieriš alebo si nájdeš iné fórum no určite žiadne nebude presne podľa tvojich predstav tak ako v reál. živote máš nejaké pravidla nejaké obmedzenia tak aj tu.

ešte dodám sheep určite by som nepovedal že fórum neprospieva k výchove. ako ten kto je výbušna povaha tak ten taký aj bude keď sa niekto nechce zmeniť tak sa nezmení ani keby sa fórum snažilo ako chce

ale napíšem ty osobne môj príklad: pozri si moje príspevky ktoré sú dosť staré a ktoré sú teraz . nemyslím teraz názory aj keď tie sa tiež pomerne aspoň podla mňa zmenili ale hovorím o gramatike.....dostal som často karmu s odkazom:nauč sa písať a pod. často som dostal citácie s týmto odkazom čo ma doviedlo k tomu že keď po napísaní príspevku si to ešte raz prebehnem a opravím tak zato nič nedám a určite budu aj užívatelia radi ktorý to budú čítať = že som už takú karmu nedostal (aspoň sa nepamätám )

K+
s toho že som teraz dostal K+ tak s toho radosť mam ale niesom s toho happy mne je karma uriti môžem sa naňu vieš čo ........vravel som to ako príklad pretože keď o niečo žiadaš nejakú radu alebo niečo a dostaneš odpoveď : nauč sa gramatiku tak zistíš že keď si ten text opravíš tak zato nič nedáš a potom aj vidíš že aj postoj užívateľov je iný
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

ahh su 2 hodiny rano a mne sa to fakt nece citat aj ked cast som uz zmakol ale zbytok eee vyplyva mi s toho ze sheep je tu za kkta ktoreho nikto nebere vazne a ktory najprv place a ptm pise ako placu ostatny... hmm a tie jeho argumenty cii paana ehm citujem :co co kto kto hovoril o tom ze ja hovorim o sebe ja s tym nic nemam ne ne nic to neni omne to je o vsetkych "koniec citatu " :D nechapem ake furt zmeny riestite vsetko je to o ludoch ne o dizajne a rychlej odpovedi
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

vidíš sheep svojím správaním si si zas nasral do huby ....písal si že podla príspevkov a podľa toho koľko tu užívateľ je(na fóre) tak podľa toho ho ľudia berú vážnejšie a skorej mu pomôžu no ty si dokázal opak svojimi blbosťami čo si tu natrepal si klesol tak že človek s jedným príspevkom ma teraz lepšiu karmu ako ty a to teraz nemyslím karmu na fóre ale karmu ako pojem v realite (ak nechápeš chcem tým povedať že skorej pomôžu jemu ako tebe)

a čo sa týka tej reklamy :
tak prosím som si istý že keď zaplatíš té výdavky za fórum tak oni ju dajú preč
a keby už na tom aj hojko zarábal čo myslím že nezarába lebo ta reklama určite nezarába tisíce euro tak čo to teba trápi ? tebe to peniaze nežere z konta tak čo ti na tom tak vadí
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

WOW ty kokso to je post :shock: RESPECT :D

k veci: je fajn ze si tu napisal celu historiu fora atd, ale v podstate nic noveho, viem ze si forum zalozil, ucil sa, tiez do toho invsetoval cosi, viem ze ste zlozili love na server z adsensu, ja som pisal ale o sucasnom stave

este dodam ze tymto rozhodne nelapam pozornost, keby som to tak velmi chcel, tak pisem LVP, natolko vas uz poznam ze zalozit temu ktora by mala privolavat pozornost alebo vase opacne reakcie by nebol ziadny problem, ani sa nesnazim aby sa forum prisposobovalo mne, to by som chcel asi moc vela :lol: pisal som prispevok pretoze by som uvital viac kulturnu diskusiu, ale asi aj to by som chcel vela, takze kaslem nato, aj som si mysel ze to zamietnete ale za skusku nic nedas, napisem vyskusam uvidim, aj ked sa nic nezmeni nic sa nedeje, som tu pisal otom v com JA vidim to co je dobre a co je zle ako je to uz v nazve temy, je to len a len moj nazor a nikoho(ani teba) nenutim ho akceptovat ho, mozno to vyzneje ze ti rozkazujem rob to a to, ale to tak len znie pretoze som sa chcel zmestit so vsetkymi myslienkami do co najkratsieho prispevku a aj tak je velky minimalne ako A4, ale priznam sa taky post som necakal, konecne daco ine ako davno obohrate texty od t0m4s3-ho, holubara a dalsich

Maki, ty si napisal vlastne to co ja akurat sa to voslo miesto dvoch prispevkov do jedneho, k tomu ze ja nesiem nasledky tak to je hovadina, sme na diskusnom fore a tu sa tieto veci beru trochu inak ako v reale a myslim ze rozdiel medzi tym vies

Zaxman, o gramatiku tu vobec nejde

JV, ty o com tocis?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ja som nepísal že tu ide o gramatiku ja som písal len môj osobný prípad

nesnazim aby sa forum prisposobovalo mne
je to len a len moj nazor a nikoho(ani teba) nenutim ho akceptovat ho
oto ide že ty sa práveže snažíš a nútiš nás to akceptovať keby si napísal tvoj názor tak sa nič nedeje admin to buc akceptuje a pokúsi sa ti vyhovieť alebo to zamietne no názor sa nepíše v 5 stranách ale v 1-2 príspevkoch

iba si sereš do huby v jednom príspevku napíšeš to a v druhom hneď povieš že oto tu nejde.Proste povedal si čo chceš napísal si svoj názor,svoj návrh dostal si odpoveď tak načo to ďalej rozpiplávať.Už je to len zbitočne hádanie sa a myslím že aj spam proste ty maš svoj nazor a ostatný svoj tak najlepšie by bolo keby si to ty ako hlavný rebel uzavrel a hotovo :idea:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sheep: Cakal som, ze tu napises navrhy a co to k vylepseniu fora, ze to dostanem padne argumenty, preco je upadok na fore (podla teba), ako ho zmenit, ako spravit forum zaujimavejsim..., ale nicoho som sa nedockal, darmo, asi som mal zbytocne velke ocakavania.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

on ti to svojim spôsobom napísal lenže to by tu bol potom taký prísny režim že by tu na fóre neostal nikto iba určite elita a to by zas nemalo zmysel k dalšiemu pokračovaniu fóra .....aspoň podľa mňa
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

t0m4s3 napísal:Poprosim konstruktivnu kritiku, ze ako by si ty riesil problemy tebou zmienovane. Hadam sa daco priucim(e).
Sheep , stale cakam na odpoved, ale zatial sa mi dostava iba ohranej platne ...
Sheep
Addict
Addict

Viete co, je*em na vas, s vami sa neda, ked ti nestacia tie 3 ci 4 dlhe prispevky tak sa zastrel, Zaxman uz som pisal asi 3x za sebou ze kaslite nato a ty zase svoje. :roll: t0m4s3 odpovedi tam mas dost, uz len staci nebyt debil prispevok precitat poriadne a najdes ich tam tonu, ale v tvojom pripade to bude tazke, zajimave je ze zvladas kodovanie, adminovanie a neviem co este ale toto ti robi problem, wake up, navyse ja som sa tiez nieco pytal a neodpovedal si(vies co ani nemusis, nestojim o posty od teba)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

:D Zvycajne do tychto tem neprispievam, ale toto mi proste neda...

http://www.encyclopediadramatica.com/Internet_drama
http://www.encyclopediadramatica.com/Serious :happyrespect:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Sheep napísal:Viete co, je*em na vas, s vami sa neda, ked ti nestacia tie 3 ci 4 dlhe prispevky tak sa zastrel, Zaxman uz som pisal asi 3x za sebou ze kaslite nato a ty zase svoje. :roll: t0m4s3 odpovedi tam mas dost, uz len staci nebyt debil prispevok precitat poriadne a najdes ich tam tonu, ale v tvojom pripade to bude tazke, zajimave je ze zvladas kodovanie, adminovanie a neviem co este ale toto ti robi problem, wake up, navyse ja som sa tiez nieco pytal a neodpovedal si(vies co ani nemusis, nestojim o posty od teba)
Dufam, ze ked uz som taky debil, tak niekto tie odpovede najde za mna a napise ich sem

ps. kto je tu skutocny debil ma myslim vacsina diskutujucich jasno
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Sheep napísal:Viete co, je*em na vas, s vami sa neda, ked ti nestacia tie 3 ci 4 dlhe prispevky tak sa zastrel, Zaxman uz som pisal asi 3x za sebou ze kaslite nato a ty zase svoje. :roll: t0m4s3 odpovedi tam mas dost, uz len staci nebyt debil prispevok precitat poriadne a najdes ich tam tonu, ale v tvojom pripade to bude tazke, zajimave je ze zvladas kodovanie, adminovanie a neviem co este ale toto ti robi problem, wake up, navyse ja som sa tiez nieco pytal a neodpovedal si(vies co ani nemusis, nestojim o posty od teba)
V prispevku vyssie pises
...pretoze by som uvital viac kulturnu diskusiu...
a hned na to tu ludom nadavas do debilov. Vodu kaze, vino pije. :nono1:
Sheep
Addict
Addict

Holubar napísal:a hned na to tu ludom nadavas do debilov. Vodu kaze, vino pije. :nono1:
hej to som si uvedomil, bohuzial na jeho prispevok sa inak reagovat nedalo
t0m4s3 napísal:Dufam, ze ked uz som taky debil, tak niekto tie odpovede najde za mna a napise ich sem
Rozhodne ti ich nikto hladat nebude ked tu napisane su. :lol:

ale uz vam hovorim kaslite nato, uz neriesime problem fora, ale zase len hovadiny OT, pre mna zamna to aj cele zmazte a bude pokoj
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Snazil si sa zargumentovat nieco, co ti tu vyssie postaveny ludia sfukli. Druhy alebo treti post po sebe citam, ze mame/maju kaslat na to, ale hlavne ze take 2-3 strany dozadu si sem prisiel s velkymi reformami ako vsetko zmenit. Som si myslel, ze si za tym aspon budes stat, ale mam pocit akoby si nevies/nechces si priznat chybu tak to zakryvas len trapnym "kaslite na to".
Sheep
Addict
Addict

yazoo napísal:Snazil si sa zargumentovat nieco, co ti tu vyssie postaveny ludia sfukli. Druhy alebo treti post po sebe citam, ze mame/maju kaslat na to, ale hlavne ze take 2-3 strany dozadu si sem prisiel s velkymi reformami ako vsetko zmenit. Som si myslel, ze si za tym aspon budes stat, ale mam pocit akoby si nevies/nechces si priznat chybu tak to zakryvas len trapnym "kaslite na to".
Co? :D Naco to mam riesit dalej ked to bolo zamietnute?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Je trochu zvlastne, ze si tu o tom dokazal pisat 2 strany a po hojkovom prispevku si nejak schladol a seres na to. To som tym chcel povedat.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

On uz toho dost popisal. Ma to este zmysel? :)
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

vy to citate?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ked sa mozem vyjadrit ja, tak osobne som na tomto fore spokojny, je to zrejme jedine Slovenske forum, kde niesu kadejake pridrbane pravidla a podobne. Je tu , da sa povedat akataka volnost. Toleruje sa tu aj mierny spam, odbocenie od temy a podobne, co som na inych forach nezazil....
Je sice pravda, ze tu niesom bohvieako dlho, ale dovolim si tvrdit, ze ta uroven o trosicku kleskla....ale s tym vedenia fora nema dokopy nic, lebo take veci sa kontrolovat nedaju....neda sa zakazat pritup zopar jedincom, ktory tu pridu cisto robit bordel a nejaku ani desat rokov, tak potom to aj tak vyzera obcas. Ale vsade su aj dobry, ale aj zly ludia.....s tym sa musi predsa pocitat....

Este dodam, k tomu Hojkovmu vycerpavajucemu prisevku, niekto tu trepol, ze v sekcii LVP sa stale omiela to iste dookola, ano je to tak, riesia sa tam stale rovnake, alebo aspon velmi podobne problemy.....lenze ono niekedy ked ma clovek problemy a citi sa blbo, mozn osa citi osamely tak padne mu vhod ked sa niekde moze vykecat aspon jakou takou formou....nieje to boh vie co, pisat na forum, kde nikoho nepoznam o svojich problemoch, ale mozno to trosku pomoze po psychickej stranke, uz len tym, ze danu osobu niekto 'vypocuje' a povie mu svoj nazor.....tod vse.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

lubos - ja som to podla teba TREPOL? ono to je pravda ze sa tam furt riesi to iste.... ale sme OT
Napísať odpoveď