Mam taky istu probelm ako Plasmon, mno zbavit sa toho nieje take lahke ako pisete.....vyhodi mi to, dam refresh, napravi sa to a akonahle kliknen na nejaku temu tak znova a znova dookola.....uz to je cca 30-40minut a furt a furt.....
Viem ze to je chyba ktora je omielana stale dookola ale od 18:00 mi stale robi problemy SQLDB
phpBB : Kritická chyba
Error clearing sessions table
DEBUG MODE
SQL Error : 126 Incorrect key file for table './hojkocom/phpbb_sessions.MYI'; try to repair it
DELETE FROM phpbb_sessions WHERE session_time < 1234818754 AND session_id <> '798b84e36da43e4136be18e59ddbc0f5'
Line : 490
File : sessions.php
UZ robi problemy aj pri DELETE prikaze ... SELECT je v pohode ... stava sa. Ale DELETE.
Sice staci Refreshnut a nabehne ale v priebehu 3min to je zas ... Minimalne Raz za 5minut.
Lub0$ napísal:Premazal som, ale stale to robi.....teda deje sa to iba v jednej teme, a to konkretne tejto.........v inych to ide v pohode.
V tejto teme to nejde ani mne, taktiez mi tam hodi bielu obrazovku.Nie je to nahodou preto, ze ty chces citovat prispevok v ktorom uz bolo aj 5 krat nieco citovane? napr. prispevok od uzivatela Mr.Henky
Moja skúsenosť je, že ide citovať aj posledný aj hociktorý iný, za predpokladu že je to čistý text.
Ak ale chcem citovať príspevok, v ktorom už nejaká citácia je, tak to vyhodí bielu obrazovku.
Ak citujem príspevok v ktorom je
[quote][/quote]- tak to ešte zožerie, ale ak je tam
[quote="nejaky user"][/quote]tak už to nezoberie.
plasmon napísal:V tejto teme to nejde ani mne, taktiez mi tam hodi bielu obrazovku.Nie je to nahodou preto, ze ty chces citovat prispevok v ktorom uz bolo aj 5 krat nieco citovane? napr. prispevok od uzivatela Mr.Henky
Jj ide presne o citaciu prispevkov v ktorych uz nejaka citacia je....ale podla mna by to robit nemalo