Čo vám vadí na fore?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Sheep: Co chces riesit dalej, ved rychla odpoved a design boli zamietnute pred rokom, dvomi, mozno aj tromi, tak co si chcel teraz opat riesit??? To si sa vratil na forum len preto, aby si napisal to iste, co sa tu uz velakrat riesilo a zamietlo??? Neprisiel si s nicim novym a ked od teba t0m4s3 pozadoval odpovede, tak si mu ich nedal, reku si ma precitat tvoje prispevky vyssie. Dost trapna odpoved, nemyslis???
Mas pravdu.V podobnych situaciach cloveku pomoze ak sa ma komu vykecat...Mozno je to na fore o nieco lahsie,nakolko je anonymne...Preto je mozno 100 tem"nechala ma priatelka".A myslim,ze je dobre ak sa tymto ludom nechava priestor na vyplakanie sa a ich temy sa nezamykaju...Ved clovek nema stale priatela po ruke a tu ich ma kopec-sice neosobnych a neznamych mozno imaginarnych...Ale stale lepsie,ako ostat niekde zo svojim smutkom uplne sam.Lub0$ napísal:Ale to ti tak vadi?? Je to pre teba neznesitelne? Ved preboha...jasne, ze ked ta priatelka posle do pi...tak nebudes listovat cele LVP, ci nahodou niekto nieco podobne nepisal....to mi nedava zmysel.
-
Royalflush
Guru wannabe
Toto forum je super, modovia a vsetko je OK... ale vadia mi dve veci :
1.) Ked je uz tema napr. o Wowku a niekdo vytvori temu ''POMOZTE MI S WOW PLS PLS'' .. tak to fakt nemusim (mozno som to davnejsie spravil aj ja, ale uz si to nepamatujem a uz to nerobim
)
2.) ''Podcenovanie'' ludi s K- [viem viem, urobil som obcas blbosti ale ked odpoveda niekdo tomu, kdo ma K- tak to vyzera inak ako ked ma K+
... zasa, cest vynimkam ( napr. Gothar
) ]
Su to len moje nazory, tak ma za ne neukrizujte
1.) Ked je uz tema napr. o Wowku a niekdo vytvori temu ''POMOZTE MI S WOW PLS PLS'' .. tak to fakt nemusim (mozno som to davnejsie spravil aj ja, ale uz si to nepamatujem a uz to nerobim
2.) ''Podcenovanie'' ludi s K- [viem viem, urobil som obcas blbosti ale ked odpoveda niekdo tomu, kdo ma K- tak to vyzera inak ako ked ma K+
Su to len moje nazory, tak ma za ne neukrizujte
-
fikotek
King
Pok3R Vidis to jak se divam na tvoji Karmu tak bych usoudil ze tve prispevky jsou trosku hodne pod prumerem
ale zase na druhou stranu nemuzu soudit pac sem s tebou jeste nic nerozebiral. Ale treba se da s tebou dobre pokecat .. takze ta Karma muze lhat. A co z toho vyplyva?? Ze je Karma na kkt ale velka vetsina lidi na tomhle foru to porad nechce chapat .. tak je nechme v te nebohe bezvedomosti 
Uvidis kolik dostanu zase K- za narazky na karmu a za narazky na ty nebohe lidi
a ze furt placu a tak. To je tady bezne .. protoze velka vetsina lidi sou pubertaci. 
Uvidis kolik dostanu zase K- za narazky na karmu a za narazky na ty nebohe lidi
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
na fore hojko.com mi vadi, ze niektori uzivatelia ho beru vaznejsie ako cele vedenie dokopy. tymto ludom by som chcel odkazat: Get some life!
je sice pravda, ze nas 50 prvych uzivatelov z karma tabulky riadime toto forum a podsuvame nase nazory(ktore su spravne!)kazdemu, okrem toho riadime kopec dalsich veci, o ktorych sa nesmieme vyjadrovat..
hojko je jedine forum, ktore navstevujem pravidelne..aj ked uz takmer neprispievam, stale sem chodim pravidelne. jedno phpbb forum som kedysi mal
(tak asi ako kazdy z nas odbornikov na vsetko), bolo tam registrovanych vyse 400 uzivatelov, pravidelne prispievalo nieco vyse 20, ja som to vtedy robil inac a snazil sa vyhoviet kazdej ziadosti, vysledok je taky, ze to forum uz neexistuje
ak sa dobre pamatam ja som na fore navrhoval len jednu vec(mozno viac v zaciatkoch, fakt si nepamatam) a to, aby pri kazdom prispevku bolo nejak vyjadrene kolko karmy prispevok dostal, navrh nepresiel, bol som obvineny z toho, ze som karma honic niektorymi uzivatelmi, chvilu som navstevoval psychologa, mal som problemy so zivotospravou, pribral som 32 kg, ale po niekolkych sekundach som to predychal a sral som na to. dakujem kazdemu, co tento prispevok napisany pod vplyvom paralenu, nurofenu, medu a citronu a roznych inych svinstiev, ktore by mi mali z tela dostat tu nestastnu chripku, precital.
//autoeditácia príspevku ( 21 Feb 2009, 13:00 )
aby som nebol az tak ot, vadia mi je*** temy typu najlepsia herecka vsetkych cias, najkrajsia zena vsetkych cias a podobne posthunty
/jj myslel som tie presne tie temy, ktore napisal audiotrack
je sice pravda, ze nas 50 prvych uzivatelov z karma tabulky riadime toto forum a podsuvame nase nazory(ktore su spravne!)kazdemu, okrem toho riadime kopec dalsich veci, o ktorych sa nesmieme vyjadrovat..
hojko je jedine forum, ktore navstevujem pravidelne..aj ked uz takmer neprispievam, stale sem chodim pravidelne. jedno phpbb forum som kedysi mal
ak sa dobre pamatam ja som na fore navrhoval len jednu vec(mozno viac v zaciatkoch, fakt si nepamatam) a to, aby pri kazdom prispevku bolo nejak vyjadrene kolko karmy prispevok dostal, navrh nepresiel, bol som obvineny z toho, ze som karma honic niektorymi uzivatelmi, chvilu som navstevoval psychologa, mal som problemy so zivotospravou, pribral som 32 kg, ale po niekolkych sekundach som to predychal a sral som na to. dakujem kazdemu, co tento prispevok napisany pod vplyvom paralenu, nurofenu, medu a citronu a roznych inych svinstiev, ktore by mi mali z tela dostat tu nestastnu chripku, precital.
//autoeditácia príspevku ( 21 Feb 2009, 13:00 )
aby som nebol az tak ot, vadia mi je*** temy typu najlepsia herecka vsetkych cias, najkrajsia zena vsetkych cias a podobne posthunty
/jj myslel som tie presne tie temy, ktore napisal audiotrack
-
audiotrack
VIP
dudo02: neviem či nemal na mysli náhodou tie posthunterské témy, kde sa včne o niečo bojuje (boj o najlepšieho herca, najlepší film, najlepší serial...). Tieto témy aj mne poriadne lezú na nervy, no naučil som sa ich ignorovať. Raz som do nej napísal a potom som to musel zmazať, lebo je tam taký posthunt že kým som písal ma 3 predbehli a moje čísla nesedeli.
Ndpc chlapci, ved ja som slavny
Fest vycerpavajuca niekolkostranova diskusia so sheepom, treba uznat. Kym som to precital tak ma aj migrena chytila... No a ak ide o to kolko som dostal bas tak to uz fakt ani neratam, ale myslim ze keby hojo niekde v logoch pozrel presne cislo tak by nan vacsina ludi pozerala s otvorenymi ustami, ved aj podla toho screenu z karmi vidis ze ma tu tresce kedy len moze. Kedysi som mal pocit ze ma proste nema rad a "sedi" na mne ale neskor som si uvedomil ze tu len plati "ako sa do hory vola tak sa z nej ozyva" pretoze kedykolvek som mu napisal na icq bol ustretovy a v comkolvek mi vyhovel bez najmenisch problemov.
Teba by ta paranoia ze ta tu kazdy nema rad lebo si odhalil obrovsku konspiraciu tykajucu sa vykoristovania fora vedenim za ucelom co najvacsieho zisku uz tiez mala opustit. Lebo ak to takto pojde dalej tak pridu aj ufoni a raz vecer v spravach budeme pocut o dalsom mladom chlapcovi co si vzal zivot a v liste na rozlucku obvinuje isteho hojka ze ho mal pocuvat...
Fest vycerpavajuca niekolkostranova diskusia so sheepom, treba uznat. Kym som to precital tak ma aj migrena chytila... No a ak ide o to kolko som dostal bas tak to uz fakt ani neratam, ale myslim ze keby hojo niekde v logoch pozrel presne cislo tak by nan vacsina ludi pozerala s otvorenymi ustami, ved aj podla toho screenu z karmi vidis ze ma tu tresce kedy len moze. Kedysi som mal pocit ze ma proste nema rad a "sedi" na mne ale neskor som si uvedomil ze tu len plati "ako sa do hory vola tak sa z nej ozyva" pretoze kedykolvek som mu napisal na icq bol ustretovy a v comkolvek mi vyhovel bez najmenisch problemov.
Teba by ta paranoia ze ta tu kazdy nema rad lebo si odhalil obrovsku konspiraciu tykajucu sa vykoristovania fora vedenim za ucelom co najvacsieho zisku uz tiez mala opustit. Lebo ak to takto pojde dalej tak pridu aj ufoni a raz vecer v spravach budeme pocut o dalsom mladom chlapcovi co si vzal zivot a v liste na rozlucku obvinuje isteho hojka ze ho mal pocuvat...
-
fikotek
King
Ta narozdil od ostatnich mam aspon trosku rozum .. i kdyz sem tam ujeduShark NX napísal:Ozval sa dospelak pozor
Tak tohle musim vyzne uz vytroubit do sveta aby ste videli jaci chudaci se tu vyskytuji
Karma s textem: Zase places. Boze uz ste s tim trapni zkuste si vymyslet aspon nejakou lepsi vymluvu. Tohle je fakt jak od nejakeho decka ktere ma strasne malou slovni zasobu.
Priste mi to ty srabe napis do posty.
Co to sou za texty v te karme .. neplac, fakt neplac .. a neplac .. ste posahani nebo co?? Zkuste se nad sebou zamyslet .. nebo ste takovi vlezdoprdelkove?? Ja uz fakt nevim .. tem lidem tady na foru je*e ne bo co?? To tu kazdy umi do karmy napsat jen neplac?? Boze uroven tohodle fora se snizuje kazdym dnem
Tak to je horsi nez sem cekalyazoo napísal:Sice tu nie je najviac hlasov, ale ak toto ma byt vacsina pubertiakov.
-
pryja
Darca
fikotek, este ta to prekvapuje? Vzdy sem hodis nejaku K- s textom, ze stale places a potom dostanes nato hned dalsie dve, lebo si sa stazoval na tu jednu. A tak dokolecka dokola v urcitych casovych intervaloch. A niekto sa urcite v duchu dobre na tom bavi, ake mas z toho nervy. 
Ze sa na to nevy......
Ze sa na to nevy......
-
fikotek
King
Pryja tebe mam asi ze vsech nejradsipryja napísal:fikotek, este ta to prekvapuje? Vzdy sem hodis nejaku K- s textom, ze stale places a potom dostanes nato hned dalsie dve, lebo si sa stazoval na tu jednu. A tak dokolecka dokola v urcitych casovych intervaloch. A niekto sa urcite v duchu dobre na tom bavi, ake mas z toho nervy.
Ze sa na to nevy......
Nevyseru pac chci aby vsichni videli jaci tu sou chudaci.
-
Royalflush
Guru wannabe
-
audiotrack
VIP
fikotek, Cim viac budes o karme hovorit tym viac ti jej budu uberat. Je to nieco ako sikana, ked ta provokuju dvaja a vidia ze sa nad tym rozhnevas tak to robia castejsie a potom aj dalsi. Ked sa karma zaviedla, nechapal som tiez preco posielaju vysmesne K- a nebol tam podpis. Ano je to sproste, aj ked ja sikam na karmu, viac krat som o tom pisal ze ten mod je nahovno, resp. naco tam posielaju taku karmu, a potom mi boli nabrate dalsie minusove karmy ze "sa nad tym vyplakavam", ci uz si to vsima niekto viac alebo niekto menej. Stale tu je a budu aj stale ludia ktorych to bude provokovat a ludia co to budu zneuzivat aj ked neverim ze dakomu na karme skutocne zalezi. Ale karmu mam mvp, pisal som o tom len preto zeby to bolo podstatne lepsie bez karmy ale ked ju tu admini chcu mat tak nech ju tu maju, ich vec.
Gangy, az na maly OT som o sebe nic nepisal, to ze ma nikto nema rad som tiez nepisal tak neviem v ktorom z prispevkov si sa to docital, viem ze si to s tou samovrazdou nemyslel vazne ale aj tak si myslim ze obesit sa po hojkovom srdcervucom megaposte by bolo zbytocne
.
Ale musim sa priznat nebavi ma to tu uz, cele forum je uz take nemastne neslane ako to uz vyssie opisal Maki, aj ked je tu viac uzivatelov, je tu muka dajak sa prestali pisat zaujimave temy. Za tu dobu co tu je ta stara skola sa prediskutovalo snad vsetko mozne aj nemozne, aj ked za 4 roky tu mam uptime mozno take 2 roky. Mam vsak pocit ze hojko nechce aby som odisiel, povedal som ze naj mi da banan, ze uz nebudem chodit na forum ale reakcia ziadna uz druhy den
. Asi mu chyba to zeby dakto viedol siahodlhe diskusie, ktore sa aj tak po prvych 3 prispevkoch venuju len a len mne a nie diskutovanemu problemu
Typicky priklad je tato tema, ja tu napisem prispevok o fore, ale vsetci sa snazili rozpravat o mne a nie o fore
.
Co sa tyka tej basy tak basu mi dali za cely cas asi 2-3x, viem zeby som si zasluzil aj viac ale ta co uz zrejme boli vsetci zvedavi na moj dalsi post, tak to preto
. No a preco som pisal prispevok v tejto teme bol ten dovod aby admini dbali viac na tie ofenzivne prispevky typu "to kde najdem?" "sak google ty lama" ako inak to uz vysvetlit, takyto princip som myslel o kulturnosti diskusie
. S tym ze hojka zaujimaju len love som to asi trochu prehnal uznavam, sry
ale verim tomu ze toto forum raz bude zarabat poriadne love, zabehane to je, uz staci len stupnut v navstevnosti, co v pripade tohto fora nie je problem a potom im tam budu klikat melony
.
edit: jaj ako pekne ma audiotrack nazval som "dovod na zaplakanie"
Gangy, az na maly OT som o sebe nic nepisal, to ze ma nikto nema rad som tiez nepisal tak neviem v ktorom z prispevkov si sa to docital, viem ze si to s tou samovrazdou nemyslel vazne ale aj tak si myslim ze obesit sa po hojkovom srdcervucom megaposte by bolo zbytocne
Ale musim sa priznat nebavi ma to tu uz, cele forum je uz take nemastne neslane ako to uz vyssie opisal Maki, aj ked je tu viac uzivatelov, je tu muka dajak sa prestali pisat zaujimave temy. Za tu dobu co tu je ta stara skola sa prediskutovalo snad vsetko mozne aj nemozne, aj ked za 4 roky tu mam uptime mozno take 2 roky. Mam vsak pocit ze hojko nechce aby som odisiel, povedal som ze naj mi da banan, ze uz nebudem chodit na forum ale reakcia ziadna uz druhy den
Co sa tyka tej basy tak basu mi dali za cely cas asi 2-3x, viem zeby som si zasluzil aj viac ale ta co uz zrejme boli vsetci zvedavi na moj dalsi post, tak to preto
edit: jaj ako pekne ma audiotrack nazval som "dovod na zaplakanie"
-
hojko
Site Admin
Sheep: Sleduj tieto prispevky:
http://www.hojko.com/post1107219.html#1107219
http://www.hojko.com/post1106825.html#1106825
http://www.hojko.com/post1106868.html#1106868
Toto su prispevky o tebe??? Boli na teba otazky a jedine co sme od teba chceli, to boli odpovede. Ale miesto odpovedi si pisal uplne nieco ine, kadejake rozne dristy, ktore aj tak nic k veci nepovedali. A teraz sa tu ides ohanat, ze sa to cele zvrhlo proti tebe???
Diskusia na temu karma premazana...
http://www.hojko.com/post1107219.html#1107219
http://www.hojko.com/post1106825.html#1106825
http://www.hojko.com/post1106868.html#1106868
Toto su prispevky o tebe??? Boli na teba otazky a jedine co sme od teba chceli, to boli odpovede. Ale miesto odpovedi si pisal uplne nieco ine, kadejake rozne dristy, ktore aj tak nic k veci nepovedali. A teraz sa tu ides ohanat, ze sa to cele zvrhlo proti tebe???
Diskusia na temu karma premazana...