Lub0$ napísal:No ok, dnes som prvykrat robil v tomto softe...cize to tak aj vyzera.
Skoda ze nemam nejake umelecke citenie a podobne....lebo ma to celkom bavi
btw, pravdupovediac dom nieje dokonceny podla mojich predstav, ale co som este chcel spravit nejak neviem, snad nabuduce pospekulujem......
tak dali by ste si postavit nieco take?
na prvý krát v pohode skill sa dostaví. ale postaviť by som si to teda nedal spravíš aj interiér?
Dik za podporu Curuj
No Este som neprisiel nato ako na interier.....teda ked si myslis, ze tam budem dorabat mikrovlnku, nabytok a poodobne, tak zabudni
//autoeditácia príspevku ( 20 Feb 2009, 14:47 )
No ok a taku chatu by chcel kto? Ale neshlaste sa vsetci, lebo nestiham prijmat objednavky na nove navrhy
Jasne, rozbi prasiatko a nejak sa dohodneme, mozno
Akurat pozeram, ze mi to nejak nestiha PC zrejme, lebo mi tam je**o tu zelenu plochu. Skusam som robit viac screenov, ale nejde to inak
Innocence napísal:Sigy pekné, komerčnú grafiku si neskúšal niekedy?
dik..komercnu zatial nie. teraz uz skoro vobec s grafikou nerobim.od noveho roku som spravil len 2 sigy.nemam na to cas lebo budem teraz maturovat...ale po mature sa chcem pustit aj do komercnej grafiky..uvidim ako mi to pojde
tu pridavam dalsie moje prace, tie posledne dve su z tohto roku
Robis VT ci fake screeny? Tie ruky z Crysis ci skade su tazko odveci. Stejnak je ten gun plochy a lenivo orezany. Nerob ciernu ked to nevies. Dobra cierna sa da jedine nabrushovat. Mohol si dat trocha toho bluru aj krajine/Subarku ked uz mas blurovane kola (kola sa tocia, vodic nikde...). Taktiez trocha chopnut ten predny bumper, je to stock-je to nudne. Ale to by uz chcelo brush, a na tu ikonku si asi lenivy kliknut . Zadne kridlo je asi tazka lepenica, je velmi rozostrene, mohol si tie hrany brushom/perom dokoncit. Prosim ta nepouzivaj lens flare! A na vsetkych bumproch je taky divny sum... neviem preco (asi lepenica). Zhrniem: nerob biele/cierne veci, ked to nevies. Ale na prvy pohlad celkom pohodove.
samotny VT sa mi paci, len keby nebol taky rozblurovany...Tu zbran by som este prezil ale ta ruka strasne nestastne zavadzia...
Ale zaroven keby tam nebola ta ruka tak by som asi nepochopil ze je to crysis...proste zhrniem:
Ak si robil VT tak je to rozblurovane a crysis vsuvka je odvec
Ak si nerobil VT a dal si tam len tie ruky tak si to pokazil
robil som VT ansledne som ho dal do ineho pozadia a este pridal ruky len tak zhaluze no mam aj bez ruk a ten spoiler je taky nekvalitny lebo je to z maleho obrazku