Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Sitotinec - celkom dobra spanielska mysteriozna psychodrama. Pisu tam sice na prvom mieste horor, ale mne to ako horor nepripada. Ten film je skor zahadny a dojimavy ako strasidelny. Podobny styl ako Ti druhi - takze komu sa pacilo toto, odporucam pozriet.
http://www.csfd.cz/film/231593-sirotcinec-orfanato-el/
http://www.csfd.cz/film/231593-sirotcinec-orfanato-el/
-
Hulkm
Professional
tak vcera som si pozrel konecne SEX DRIVE s kamosmi a rehotali sme sa teda dobre
. davno som nevidel volaku dobru komedie a toto som si velmi uzil. kukal som necenzurovanu verziu tak tie nahotinky tam iba pridavali k smiesnym scenam 
-
lekoklatik
VIP
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Šu-Do
Redeemer
tak som na druhy krat dopozeral Yes Man ..
od Jimma som videl uz aj lepsie filmy... skoda, mozno som cakal viac, hlavne z tej stranky komedialnej.. ale tych 6/10 je ok...
ale teraz ma prijemne prekvapil The Day the Earth Stood Still ...
konecne movie, kde som sa nenudil ani minutku..Keanu to zahral dobre.. pacil sa mi jeho ton, skratka mal v <>.. pisali ste, ze je to blbost, ani hodnotenie nic moc.. no fakt, mozno sa mi paci tento typ filmov, sci-fi.. jop..
sice tam bolo par chyb, no nebudem spojlerovat.. zaklad by som dal 7/10.. nebudem davat, pretoze su aj lepsie filmy samozrejme ako je tento.. 
od Jimma som videl uz aj lepsie filmy... skoda, mozno som cakal viac, hlavne z tej stranky komedialnej.. ale tych 6/10 je ok...
ale teraz ma prijemne prekvapil The Day the Earth Stood Still ...
konecne movie, kde som sa nenudil ani minutku..Keanu to zahral dobre.. pacil sa mi jeho ton, skratka mal v <>.. pisali ste, ze je to blbost, ani hodnotenie nic moc.. no fakt, mozno sa mi paci tento typ filmov, sci-fi.. jop..
-
Soviet
Darca
The Boy in the Striped Pyjamas 8/10
Fuuh na odporucanie som si pozrel tento najprv nevino vyzerajuci film, avsak casom zacne byt zaujimavejsi cim dalej viac.A koniec ani nehovorim..
Gran Torino 9/10
Viackrat ospevovany film v tejto teme som si pozrel a prijemne ma prekvapil.
Seven Pounds 8/10
Will Smith uradoval..Velmi pekny film..
Fuuh na odporucanie som si pozrel tento najprv nevino vyzerajuci film, avsak casom zacne byt zaujimavejsi cim dalej viac.A koniec ani nehovorim..
Gran Torino 9/10
Viackrat ospevovany film v tejto teme som si pozrel a prijemne ma prekvapil.
Seven Pounds 8/10
Will Smith uradoval..Velmi pekny film..
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
asi tak, mozno 6.5Šu-Do napísal:tak som na druhy krat dopozeral Yes Man ..
-
twardykamen
Medium Professional
-
Soviet
Darca
Tato tema nieje davno o najlepsom filme z poslednej doby..Sam som bol kedysi zdrbany, ze sem dam film co ohodnotim 7/10 ale teraz tu je jedno ako vidim co sa da..Po novom niekto len napise nazov filmu,bez toho aby coilen k nemu daco napisal...Zislo by sa v tejto teme zaviest dake jasne pravidla konecnemi-chau napísal:No myslim ze to tu nie je ani tak tema "najlepsi film v poslednej dobe", ako "vase nazory na filmy z poslednej doby".
-
lekoklatik
VIP
-
Šu-Do
Redeemer
po vasich radach som si kukol teda The Boy in the Striped Pyjamas ..
je to nefer a celkovo smutny film.. koniec pre mna necakany... nebudem dalej spojlerovat... 9/10
dalej...
Role Models
celkom slusna komedia... 7/10
Seann William Scott je paradny herec
je to nefer a celkovo smutny film.. koniec pre mna necakany... nebudem dalej spojlerovat... 9/10
dalej...
Role Models
celkom slusna komedia... 7/10
Seann William Scott je paradny herec
-
Soviet
Darca
8.5 by som tomu nedal ani keby som mal pistol pri hlave. Priemerna komedia, ktora bola zbytocne dlha a predvidatelna. Umna 6,5/10.i-cube napísal:sex drive ...8.5/10
velmi slusna komedia. konecne som sa dobre zabavil a oddychol si.
odporucam
Changeling 8/10
Film podla skutocnosti, ktory ma vtiahol do svojho deja, az prekvapivo.
Pride and Glory 6/10
Film o skorumpovanych polisoch bol isto kvalitny, avsak poslednu dobu filmov o policajtoch skorumpovanych je viac a uz ma to nejak nechyta.
The Expres 7/10
Pekny pribeh o americkom futbale a mladej hviezde.
-
DeFeAt
Medium Professional
Podivuhodný případ Benjamina Buttona tak to po dlhej dobe film, ktory ma priputal k jeho deju
9,5/10, pol bodu chyba, lebo neviem ktoremu filmu by som dal plny, ale tento film stoji za pozretie
9,5/10, pol bodu chyba, lebo neviem ktoremu filmu by som dal plny, ale tento film stoji za pozretie