Mam sen no nemam na to odvahu

O športe...

mam ist za snom?

ano
51
86%
nie
8
14%

Celkom hlasov: 59

valky-saky
Amateur
Amateur

Mam sen no nemam na to odvahu

Príspevok od používateľa valky-saky »

ahojte..takze moj problem spociva v tom... ze mam 17... mojim snom bolo od malicka hrat futbal...vzdy som tuzil hrat... ale azcnem od zaciatku.Bol som maly,a kazdy den som hraval futbal.Raz som hral so synom futbaloveho trenera(ale ten syn bol rozmaznany, nemal som ho rad:D) a ten syn nwm co doma povedal..ale ten trener prisiel za mojimi rodicmi a spytal sa ich ci by ma nepustili hrat za nasu dedinu/niekde predsa zacat musim/ ale moji rodicia si vymysleli historku...ze mam chore srdce a proste ze nemozem hrat ten futbal
neskor ked som uz zacal chodit na treningy a mali nas vyberat hrat uz za mesto.. tak moja mama par tyzdnou predtym vyhlasila...ze sa nestiham ucit a koncim.... tak som sa zacal ucit...ale potom to zvalila na to ze jej sa nechce cakat zakazdym do 6 vecer namna na trening...
dnes uz viem mamin nazor na futbal...podla nej to nieje sport..je to sama korupcia a take hovadiny....
nemyslim si o sebe ze som nejaky ronaldo ani nic...no vela ludi mi povedalo ze do tej lopty viem kopnut...
tak sa vas chcem spytat...a poziadat o rady... co mam robit?? mam sa vzopriet mame a ist za svojim snom?? ci mam radsej studovat??? (studujem na gympli priemeer 1,5
dakujem vam za rady:)
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

Tvoj problém nespočíva v tom že máš 17 :D IMO je to len a len v tvojej matke.

Jej názor je so všetkou úctou pribrzdený. Ak to vieš hrať a baví ťa to, tak to hraj - matka sa s tým skôr či neskôr vyrovná... keď sa moja vyrovnala s tým, že som v 14/15tich chodieval z aikida o 22:30, tak tvoja hento prežiť musí :)
A pokiaľ to nebudeš preháňať, tak budeš mať aj nejaký čas na učenie. Možno by som však rátal s malým zhoršením priemeru v predmetoch, kde sa treba bifliť. Ikeď ťaháky to istia :wink:
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

povec to ty alebo ti to povie mama a to jest : možeš hrať futbal ale nezhoršíš si priemer pri prvom zhoršení priemeru skončiš futbal a zas sa vrátiš až ked opraviš znamky ak neopraviš futbalu je koniec buc to povieš ty a bude na teba možno hrdá ale to povie ona a ked zísti že si priemer nekaziš bude ju to zožierať no nebude mocť nič spraviť :P
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Chod za svojim snom....
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ked mas priemer 1,5 a tvoja mama to zvaluje na skolu, chyba nebude v tebe. jednoznacne chod hrat. je plno ludi, ktori hrali profesionalne a stihali vsetko- maturitu aj vysoku skolu.
valky-saky
Amateur
Amateur

necris napísal:Tvoj problém nespočíva v tom že máš 17 :D IMO je to len a len v tvojej matke.

Jej názor je so všetkou úctou pribrzdený. Ak to vieš hrať a baví ťa to, tak to hraj - matka sa s tým skôr či neskôr vyrovná... keď sa moja vyrovnala s tým, že som v 14/15tich chodieval z aikida o 22:30, tak tvoja hento prežiť musí :)
A pokiaľ to nebudeš preháňať, tak budeš mať aj nejaký čas na učenie. Možno by som však rátal s malým zhoršením priemeru v predmetoch, kde sa treba bifliť. Ikeď ťaháky to istia :wink:
diky a aj ja som trenoval aikido:D 6 kyu..:Pnic moc..ale bavilo ma to a hej tak asi pojdem za tym ...no stalo sa toho viacej..nechala ma holka..a nemam chut nic robit...no to budem musiet prekonat a ist dalej... no dufam ze mi ten futbal pojde....dam vam vediet...jak to dopadlo...ale ete musim pockat kym budem mat 17 v aprili a potom budem moct hrat ... tak dakujem setkym za rady ...potreboval som to pocut dakujem
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

nejsi tak trochu pod papucou ? sak mas 17 a nie 7....mama by uz mala trochu aj respektovat to co ty chces a ty by si jej to mal vysvetlit.Ine decka hulia, bezcielne sa flakaju a neviem co este. To je urcite horsie ako to co chces ty tak jej to povedz nie ?
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

valky-saky napísal:diky a aj ja som trenoval aikido:D 6 kyu..:Pnic moc..ale bavilo ma to a hej tak asi pojdem za tym ...no stalo sa toho viacej..nechala ma holka..a nemam chut nic robit...no to budem musiet prekonat a ist dalej... no dufam ze mi ten futbal pojde....dam vam vediet...jak to dopadlo...ale ete musim pockat kym budem mat 17 v aprili a potom budem moct hrat ... tak dakujem setkym za rady ...potreboval som to pocut dakujem
Ja to teraz necvičím kvôli zdravotným dôvodom (oslabená imunita), ale akonáhle začne lepšie počasie, idem znova do toho.
Ono dôležité je, aby si v živote robil to, čo ťa baví. Ak sa ťa od toho niekto snaží odradiť, f..k up (to nie je myslené na matku). Holka príde nová, z toho si nič nerob. A hlavne to hraj. A ozvi sa ;)

PAIN napísal:Ine decka hulia, bezcielne sa flakaju a neviem co este. To je urcite horsie ako to co chces ty tak jej to povedz nie ?
Ešte sa ti nestalo, že by ti matka povedala niečo typu:
Ale mňa nezaujímajú všetci ostatní čo húlia...etc, mňa zaujímaš ty, môj syn a to čo robíš...etc.
Maminka sa ťa snaží vychovať k svojmu obrazu a bude to robiť dokým sa necháš. Holt rodičia :roll:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

podla mna by si mal kazdy clovek ist za tym co chce , takze aj ty , drzim palce
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Presne tak, chod za svojim snom, lebo potom to budes lutovat cely zivot, nechapem tvoju mati ako sa ti tak hlboko moze starat do zivota a zakaze celozivotny sen svojmu vlastnemu synovi.Gymnazium nie je vsetko v zivote.
A nemusis sa nikomu vzopriet, staci sa o tom s mamou porozpravat, ako dvaja dospeli ludia.A myslim, ze by to mala pochopit, po com jej syn tuzi. A nech ju netrapi blba korupcia a dalsie somariny.
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

jason007x napísal:Chod za svojim snom....
presne tak ;) ...
ja mam 18, a nastastie ma rodicia podporuju.. hadam aj tvoju mamku osvieti :)
duboo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa duboo »

ja mam priemer 3,0+- a futbal hram uz od 12...
takze presvec mamu a hraj
1janulqa1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 1janulqa1 »

chod a hraj..dufam ze ti tato stranka v tom pomohla.. :)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

ist za snom? a skoncit ako hrac v stvrtoligovom time, kde ide hlavne o to co najskor dohrat zapas a potom sa v dedinskej krcme spit jak hovado?
a co buducnost? co myslis ako dlho vydrzis hrat futbal? co potom? budes robit trenera v piatoligovom time?

ked nie si uplne sprosty kasli na futbal. pekne si urob skolu a venuj sa niecomu kde budes produkovat aj hodnoty. Ked zacnes s futbalom teraz nebude z teba nic. Ani futbalista, ani nic ine...

Za loptou sa s kamaratmi mozes nahanat vo volnom case.
Giussepe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Giussepe »

mastermind napísal:ist za snom? a skoncit ako hrac v stvrtoligovom time, kde ide hlavne o to co najskor dohrat zapas a potom sa v dedinskej krcme spit jak hovado?
a co buducnost? co myslis ako dlho vydrzis hrat futbal? co potom? budes robit trenera v piatoligovom time?

ked nie si uplne sprosty kasli na futbal. pekne si urob skolu a venuj sa niecomu kde budes produkovat aj hodnoty. Ked zacnes s futbalom teraz nebude z teba nic. Ani futbalista, ani nic ine...

Za loptou sa s kamaratmi mozes nahanat vo volnom case.
tym si chcel co naznacit? ze kazdy kto hra futbal je sprosty?.. tu nejde o to aku ligu bude hrat ale o to ze ho to bavi a to je dolezite. urcite chod za svojim cielom...skola by nemala byt na prvom mieste a mas vyborny priemer tak nevidim problem preco by si nemohol zacat hrat
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Giussepe napísal:tym si chcel co naznacit? ze kazdy kto hra futbal je sprosty?.. tu nejde o to aku ligu bude hrat ale o to ze ho to bavi a to je dolezite. urcite chod za svojim cielom...skola by nemala byt na prvom mieste a mas vyborny priemer tak nevidim problem preco by si nemohol zacat hrat
to som vobec nepovedal. povedal som, ze na slovensku mame kopu podpriemernych alebo priemernych futbalistov. ked je to jeho sen nech sa paci. Radsej nech sa venuje niecomu, v com potom najde uplatnenie. To vsak nevylucuje aby sa futbalu NAPLNO venoval vo svojom volnom case.
valky-saky
Amateur
Amateur

1janulqa1 napísal:chod a hraj..dufam ze ti tato stranka v tom pomohla.. :)
ANO pomohla:)...no zistil som aj ine priority ktore su dolezite:) :)

//autoeditácia príspevku ( 04 Mar 2009, 10:40 )
Giussepe napísal:tym si chcel co naznacit? ze kazdy kto hra futbal je sprosty?.. tu nejde o to aku ligu bude hrat ale o to ze ho to bavi a to je dolezite. urcite chod za svojim cielom...skola by nemala byt na prvom mieste a mas vyborny priemer tak nevidim problem preco by si nemohol zacat hrat
jasne..ale on ma tez kusok pravdu...ta liga je len o ciernych..a hra sa tam takmer len s ciganmi...a futbal je moj zivot..no radsej si ho zahram s kamaratmi...ja ho mam rad pretoze hram s kamaratmi..a setkym velmi pekne dakujem za raddy :wink:
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Mam sen no nemam na to odvahu

Príspevok od používateľa Majro »

valky-saky napísal:ahojte..takze moj problem spociva v tom... ze mam 17... mojim snom bolo od malicka hrat futbal...vzdy som tuzil hrat...
tu neni o com.. chod za snom, lebo inak to budes mozno neskor lutovat, ze si to neskusil..
Fruicik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Fruicik »

dolezite je robit co ta bavi..ale v 17 rokoch a este k tomu ked netrenujes tak to je tazke..ale ked to chces robit a vies ako na tom futbalovo si tak chod za snom...ale aj trosku porozmyslaj ci nemas aj nejaku inu zalubu okrem futbalu..alebo nejake ine vysnivane povolanie...lebo ked mas hentaky priemer tak nebudes mat problem sa dostat na vysku a ked ti to vydrzitak si TY budes moct vyberat povolanie...je tazke byt multitalent :)
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

jj ak ta to bavi tak hravaj ale nevkladaj do toho velke nadeje ze sa tym budes zivit abo nieco podobne lebo na slovensku si ta malo kto vsimne... Ja som hraval futbal 7 rokov a islo mi to fakt dobre ludia ma chvalili ale uz som asi tak pred rokom prestal bo v nasom klube to nema zmysel....
Napísať odpoveď