Mam sen no nemam na to odvahu
-
valky-saky
Amateur
Mam sen no nemam na to odvahu
ahojte..takze moj problem spociva v tom... ze mam 17... mojim snom bolo od malicka hrat futbal...vzdy som tuzil hrat... ale azcnem od zaciatku.Bol som maly,a kazdy den som hraval futbal.Raz som hral so synom futbaloveho trenera(ale ten syn bol rozmaznany, nemal som ho rad:D) a ten syn nwm co doma povedal..ale ten trener prisiel za mojimi rodicmi a spytal sa ich ci by ma nepustili hrat za nasu dedinu/niekde predsa zacat musim/ ale moji rodicia si vymysleli historku...ze mam chore srdce a proste ze nemozem hrat ten futbal
neskor ked som uz zacal chodit na treningy a mali nas vyberat hrat uz za mesto.. tak moja mama par tyzdnou predtym vyhlasila...ze sa nestiham ucit a koncim.... tak som sa zacal ucit...ale potom to zvalila na to ze jej sa nechce cakat zakazdym do 6 vecer namna na trening...
dnes uz viem mamin nazor na futbal...podla nej to nieje sport..je to sama korupcia a take hovadiny....
nemyslim si o sebe ze som nejaky ronaldo ani nic...no vela ludi mi povedalo ze do tej lopty viem kopnut...
tak sa vas chcem spytat...a poziadat o rady... co mam robit?? mam sa vzopriet mame a ist za svojim snom?? ci mam radsej studovat??? (studujem na gympli priemeer 1,5
dakujem vam za rady:)
neskor ked som uz zacal chodit na treningy a mali nas vyberat hrat uz za mesto.. tak moja mama par tyzdnou predtym vyhlasila...ze sa nestiham ucit a koncim.... tak som sa zacal ucit...ale potom to zvalila na to ze jej sa nechce cakat zakazdym do 6 vecer namna na trening...
dnes uz viem mamin nazor na futbal...podla nej to nieje sport..je to sama korupcia a take hovadiny....
nemyslim si o sebe ze som nejaky ronaldo ani nic...no vela ludi mi povedalo ze do tej lopty viem kopnut...
tak sa vas chcem spytat...a poziadat o rady... co mam robit?? mam sa vzopriet mame a ist za svojim snom?? ci mam radsej studovat??? (studujem na gympli priemeer 1,5
dakujem vam za rady:)
Tvoj problém nespočíva v tom že máš 17
IMO je to len a len v tvojej matke.
Jej názor je so všetkou úctou pribrzdený. Ak to vieš hrať a baví ťa to, tak to hraj - matka sa s tým skôr či neskôr vyrovná... keď sa moja vyrovnala s tým, že som v 14/15tich chodieval z aikida o 22:30, tak tvoja hento prežiť musí
A pokiaľ to nebudeš preháňať, tak budeš mať aj nejaký čas na učenie. Možno by som však rátal s malým zhoršením priemeru v predmetoch, kde sa treba bifliť. Ikeď ťaháky to istia
Jej názor je so všetkou úctou pribrzdený. Ak to vieš hrať a baví ťa to, tak to hraj - matka sa s tým skôr či neskôr vyrovná... keď sa moja vyrovnala s tým, že som v 14/15tich chodieval z aikida o 22:30, tak tvoja hento prežiť musí
A pokiaľ to nebudeš preháňať, tak budeš mať aj nejaký čas na učenie. Možno by som však rátal s malým zhoršením priemeru v predmetoch, kde sa treba bifliť. Ikeď ťaháky to istia
povec to ty alebo ti to povie mama a to jest : možeš hrať futbal ale nezhoršíš si priemer pri prvom zhoršení priemeru skončiš futbal a zas sa vrátiš až ked opraviš znamky ak neopraviš futbalu je koniec buc to povieš ty a bude na teba možno hrdá ale to povie ona a ked zísti že si priemer nekaziš bude ju to zožierať no nebude mocť nič spraviť 
-
valky-saky
Amateur
diky a aj ja som trenoval aikido:D 6 kyu..:Pnic moc..ale bavilo ma to a hej tak asi pojdem za tym ...no stalo sa toho viacej..nechala ma holka..a nemam chut nic robit...no to budem musiet prekonat a ist dalej... no dufam ze mi ten futbal pojde....dam vam vediet...jak to dopadlo...ale ete musim pockat kym budem mat 17 v aprili a potom budem moct hrat ... tak dakujem setkym za rady ...potreboval som to pocut dakujemnecris napísal:Tvoj problém nespočíva v tom že máš 17IMO je to len a len v tvojej matke.
Jej názor je so všetkou úctou pribrzdený. Ak to vieš hrať a baví ťa to, tak to hraj - matka sa s tým skôr či neskôr vyrovná... keď sa moja vyrovnala s tým, že som v 14/15tich chodieval z aikida o 22:30, tak tvoja hento prežiť musí![]()
Ja to teraz necvičím kvôli zdravotným dôvodom (oslabená imunita), ale akonáhle začne lepšie počasie, idem znova do toho.valky-saky napísal:diky a aj ja som trenoval aikido:D 6 kyu..:Pnic moc..ale bavilo ma to a hej tak asi pojdem za tym ...no stalo sa toho viacej..nechala ma holka..a nemam chut nic robit...no to budem musiet prekonat a ist dalej... no dufam ze mi ten futbal pojde....dam vam vediet...jak to dopadlo...ale ete musim pockat kym budem mat 17 v aprili a potom budem moct hrat ... tak dakujem setkym za rady ...potreboval som to pocut dakujem
Ono dôležité je, aby si v živote robil to, čo ťa baví. Ak sa ťa od toho niekto snaží odradiť, f..k up (to nie je myslené na matku). Holka príde nová, z toho si nič nerob. A hlavne to hraj. A ozvi sa
Ešte sa ti nestalo, že by ti matka povedala niečo typu:PAIN napísal:Ine decka hulia, bezcielne sa flakaju a neviem co este. To je urcite horsie ako to co chces ty tak jej to povedz nie ?
Ale mňa nezaujímajú všetci ostatní čo húlia...etc, mňa zaujímaš ty, môj syn a to čo robíš...etc.
Maminka sa ťa snaží vychovať k svojmu obrazu a bude to robiť dokým sa necháš. Holt rodičia
Presne tak, chod za svojim snom, lebo potom to budes lutovat cely zivot, nechapem tvoju mati ako sa ti tak hlboko moze starat do zivota a zakaze celozivotny sen svojmu vlastnemu synovi.Gymnazium nie je vsetko v zivote.
A nemusis sa nikomu vzopriet, staci sa o tom s mamou porozpravat, ako dvaja dospeli ludia.A myslim, ze by to mala pochopit, po com jej syn tuzi. A nech ju netrapi blba korupcia a dalsie somariny.
A nemusis sa nikomu vzopriet, staci sa o tom s mamou porozpravat, ako dvaja dospeli ludia.A myslim, ze by to mala pochopit, po com jej syn tuzi. A nech ju netrapi blba korupcia a dalsie somariny.
-
mastermind
VIP
ist za snom? a skoncit ako hrac v stvrtoligovom time, kde ide hlavne o to co najskor dohrat zapas a potom sa v dedinskej krcme spit jak hovado?
a co buducnost? co myslis ako dlho vydrzis hrat futbal? co potom? budes robit trenera v piatoligovom time?
ked nie si uplne sprosty kasli na futbal. pekne si urob skolu a venuj sa niecomu kde budes produkovat aj hodnoty. Ked zacnes s futbalom teraz nebude z teba nic. Ani futbalista, ani nic ine...
Za loptou sa s kamaratmi mozes nahanat vo volnom case.
a co buducnost? co myslis ako dlho vydrzis hrat futbal? co potom? budes robit trenera v piatoligovom time?
ked nie si uplne sprosty kasli na futbal. pekne si urob skolu a venuj sa niecomu kde budes produkovat aj hodnoty. Ked zacnes s futbalom teraz nebude z teba nic. Ani futbalista, ani nic ine...
tym si chcel co naznacit? ze kazdy kto hra futbal je sprosty?.. tu nejde o to aku ligu bude hrat ale o to ze ho to bavi a to je dolezite. urcite chod za svojim cielom...skola by nemala byt na prvom mieste a mas vyborny priemer tak nevidim problem preco by si nemohol zacat hratmastermind napísal:ist za snom? a skoncit ako hrac v stvrtoligovom time, kde ide hlavne o to co najskor dohrat zapas a potom sa v dedinskej krcme spit jak hovado?
-
mastermind
VIP
to som vobec nepovedal. povedal som, ze na slovensku mame kopu podpriemernych alebo priemernych futbalistov. ked je to jeho sen nech sa paci. Radsej nech sa venuje niecomu, v com potom najde uplatnenie. To vsak nevylucuje aby sa futbalu NAPLNO venoval vo svojom volnom case.Giussepe napísal:tym si chcel co naznacit? ze kazdy kto hra futbal je sprosty?.. tu nejde o to aku ligu bude hrat ale o to ze ho to bavi a to je dolezite. urcite chod za svojim cielom...skola by nemala byt na prvom mieste a mas vyborny priemer tak nevidim problem preco by si nemohol zacat hrat
-
valky-saky
Amateur
ANO pomohla:)...no zistil som aj ine priority ktore su dolezite:)1janulqa1 napísal:chod a hraj..dufam ze ti tato stranka v tom pomohla..
//autoeditácia príspevku ( 04 Mar 2009, 10:40 )
jasne..ale on ma tez kusok pravdu...ta liga je len o ciernych..a hra sa tam takmer len s ciganmi...a futbal je moj zivot..no radsej si ho zahram s kamaratmi...ja ho mam rad pretoze hram s kamaratmi..a setkym velmi pekne dakujem za raddyGiussepe napísal:tym si chcel co naznacit? ze kazdy kto hra futbal je sprosty?.. tu nejde o to aku ligu bude hrat ale o to ze ho to bavi a to je dolezite. urcite chod za svojim cielom...skola by nemala byt na prvom mieste a mas vyborny priemer tak nevidim problem preco by si nemohol zacat hrat
-
Majro
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mam sen no nemam na to odvahu
tu neni o com.. chod za snom, lebo inak to budes mozno neskor lutovat, ze si to neskusil..valky-saky napísal:ahojte..takze moj problem spociva v tom... ze mam 17... mojim snom bolo od malicka hrat futbal...vzdy som tuzil hrat...
dolezite je robit co ta bavi..ale v 17 rokoch a este k tomu ked netrenujes tak to je tazke..ale ked to chces robit a vies ako na tom futbalovo si tak chod za snom...ale aj trosku porozmyslaj ci nemas aj nejaku inu zalubu okrem futbalu..alebo nejake ine vysnivane povolanie...lebo ked mas hentaky priemer tak nebudes mat problem sa dostat na vysku a ked ti to vydrzitak si TY budes moct vyberat povolanie...je tazke byt multitalent