Nevie niekto o TRIKOCH alebo SPOSOBOCH na RAST??

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
marushqa
Novice
Novice

Nevie niekto o TRIKOCH alebo SPOSOBOCH na RAST??

Príspevok od používateľa marushqa »

Ahojte...Potrebovala by som pomoct....Mam 17 a som vysoka asi 166 cm.... Dostala som viacero ponuk od modelingovych agentur ale kvoli mojej vyske ma nevzali..Potrebovala by som este narast aspon o 5 az 10 centimetrov... Prosim Vas, nevie niekto ako by som to dokazala?? Som z toho strasne zufala.....Dakuejm Vam vopred za vsetky Vase odkazy....

Marushqa
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

vysku mas v genoch takze s nou asi vela nenarobis, v 17-tich uz duplom nie a 5-10cm? vela stastia...

asi jediny realny sposob ako byt vyssi, je to procedura procedura, ktora sa robi v Rusku, ale ta by sa Ti nepacila....

ale ak sa nemylim u fotomodeliek je jedno ake su vysoke, nie?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm v tvojom veku pochybujem, ze len tak z nicoho nic narasties 5-10cm :)
Kasli na modeling..Vsak to su tam povacsine uz vyziabnute dievcata, z ktorych sa stavaju anorekticky casom. A mensie baby su pekne :)
Ale skus staru metodu nasich predkov (vkuse mi to babka omielala): Ked prsi, chod von na dazd a podrasties :P
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

skus nesquik :D
alebo v cine robia operacie kde ti zlomia nohy v vlozia do nich kliny ... 5 cm do pohody :D
inac s tym nic neurobis, lebo ako bolo povedane - je to v genoch... inac bud rada, svet koksu a vygrcanych obedov nie je nic pre slusne dievcata ;)
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Soviet napísal:Ale skus staru metodu nasich predkov (vkuse mi to babka omielala): Ked prsi, chod von na dazd a podrasties :P
zle si babke rozumel: Ked prsi, chod von na dazd a nachladnes :D
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

axXis napísal:vysku mas v genoch takze s nou asi vela nenarobis, v 17-tich uz duplom nie a 5-10cm? vela stastia...

asi jediny realny sposob ako byt vyssi, je to procedura procedura, ktora sa robi v Rusku, ale ta by sa Ti nepacila....

ale ak sa nemylim u fotomodeliek je jedno ake su vysoke, nie?
Co za proceduru? Ja chcem vediet. O tom cinskom lamani a predlzovani kosti na nohach som uz pocula, v Rusku maju este nieco brutalnejsie? :shock:
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

axXis napísal: ale ak sa nemylim u fotomodeliek je jedno ake su vysoke, nie?
zrejme nie asi potrebuju dlhe 5 metrove suche vesiaky :wink:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

pryja napísal:Co za proceduru? Ja chcem vediet. O tom cinskom lamani a predlzovani kosti na nohach som uz pocula, v Rusku maju este nieco brutalnejsie? :shock:
nie, jedna sa o totoznu proceduru
vynalezca je Rus a stale to tam frci
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

To už s tým fakt veľa nenarobíš. Ale je možné, že keby si pila veľa mlieka, tak by si možno ešte trochu podrástla. Ja si už asi 3 roky dávam každé ráno cca. pol litra kakaa a asi aj preto mám teraz 2 metre :) Neviem, či nie som trošku "zmutovaný", keďže otec má iba 182 cm a mama 178 cm, ale zase bratranci majú tiež okolo 2 metrov, takže genetika tam hrá asi najdôležitejšiu úlohu.

Viem, že tá výška je problémom v modelingu, lebo sesternica vlastní modelingovú agentúru a jej sestra nemohla fotiť preto, lebo má "iba" nejakých 170 cm. S tým sa už veľa nedá robiť.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Pilifo napísal:To už s tým fakt veľa nenarobíš. Ale je možné, že keby si pila veľa mlieka, tak by si možno ešte trochu podrástla. Ja si už asi 3 roky dávam každé ráno cca. pol litra kakaa a asi aj preto mám teraz 2 metre :) Neviem, či nie som trošku "zmutovaný", keďže otec má iba 182 cm a mama 178 cm, ale zase bratranci majú tiež okolo 2 metrov, takže genetika tam hrá asi najdôležitejšiu úlohu.
To s tym mliekom co si povedal je pomerne dost velka somarina ... ked clovek bude pit vela mlieka tak sa mu akurat prebytocny vapnik zacne usadzat v tele... Z mlieka sa vstrebava pomerne male mnozstvo vapnika, ktore ide do kosti, preto nieje dobre prehanat to z mliekom. To ze si ty taky vysoky maju na starosti geny, ktore boli u tvojich rodicov ako minoritne, boli potlacene inymi genami ale u teba uz nie, preto si taky vysoky. A narast sa neda len tak ... Mozes robit cokolvek a nenarasties viac ako ti je "urcene".
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

podla mna este narasties ci chces ci nechces... kazdopadne si na tom podobne ako jedna kamaratka co jej taha na 16 a ma 155 ledva ledva ze ju pustili dopredu v aute no... ale hovorila mi ze su taky asi polovicka rodiny ze sa to dako dedi ci co.. a je jej sestrenka je tiez taka, teda bola, pretoze vraj brala nejake lieky ci co a podrastla ze teraz vyzera normalne... len neviem co je to zac musim sa jej opytat... ze ona si to chce tiez nechat predpisat ale treba na to nejaky vek tusim
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

mamka s ocom su tiež menšieho vzrastu a brat bol ako oni a v 17 vyrastol o nejakych 15-20cm teraz si búcha hlavu o strop
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

jedz vela jogurtov ci uz bielych alebo ovocnych , za den si daj aj 2-3 :wink:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

To kolko este porasties sa da zistit odbornym vysetrenim - len neviem ktory doktor to robi. Pointa je v tom, ze ti spravia rontgenovy snimok zapastia a podla toho ako je kostnate-chrupavkoidne, sa da s celkom slusnou presnostou zistit finalna vyska. Takze ti je asi jasne, ze nech budes jest aj 50 jogurtov denne, oklames jedine sirku - vysku nie.

to vysetrenie robili bratovi ked chodil na volley, takze sa nejedna o vymysel :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

lenze ona je baba a ma 17, uz by bol velky zazrak, ak by to vytiahla o viac ako 5cm :wink:
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Škripec? :D
Zda sa mi, ze telocvikar nam raz hovoril, ze ked bol na vojne tak tam vyrastol o par cm, pocul som to uz viackrat tak nieco na tom asi bude. Cize dva roky intenzivnych, fyzicky narocnych cvikov, co nieje nic moc.
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

myslím, že nič také ani neexistuje. je to v tvojich génoch, či vyrastieš, alebo nie. ja som pred dvoma rokmi stagnoval na jednej výške a keď som si myslel, že už neporastiem, tak som narástol o 10 cm :)

v 17 ešte tých 5 cm kľudne cez leto dáš ;)
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

mozno nejaky rastovy hormon ...mozno nejake anabolika..kazdopadne to by som ti neradil skusat....
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

twardykamen napísal:mozno nejaky rastovy hormon ...mozno nejake anabolika..kazdopadne to by som ti neradil skusat....
hej presne o tom hovorila a sak jako ja neviem co to moze sposobit kazdopadne ak by si to cela skusit najskor sa porad z lekarom...

a ten škripec to bolo dobre to napadlo aj mna :D sice tez som daky malinky ae newadi mi to zatial...
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

rastove hormnoy a chu**** to by som do seba nedal..neviem ako vy....istotne jest vela vapnika ale myslim si ze rychlejsie podrasties ked si kupis podpatky...
Napísať odpoveď