Nevie niekto o TRIKOCH alebo SPOSOBOCH na RAST??
Nevie niekto o TRIKOCH alebo SPOSOBOCH na RAST??
Ahojte...Potrebovala by som pomoct....Mam 17 a som vysoka asi 166 cm.... Dostala som viacero ponuk od modelingovych agentur ale kvoli mojej vyske ma nevzali..Potrebovala by som este narast aspon o 5 az 10 centimetrov... Prosim Vas, nevie niekto ako by som to dokazala?? Som z toho strasne zufala.....Dakuejm Vam vopred za vsetky Vase odkazy....
Marushqa
Marushqa
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hmm v tvojom veku pochybujem, ze len tak z nicoho nic narasties 5-10cm 
Kasli na modeling..Vsak to su tam povacsine uz vyziabnute dievcata, z ktorych sa stavaju anorekticky casom. A mensie baby su pekne
Ale skus staru metodu nasich predkov (vkuse mi to babka omielala): Ked prsi, chod von na dazd a podrasties
Kasli na modeling..Vsak to su tam povacsine uz vyziabnute dievcata, z ktorych sa stavaju anorekticky casom. A mensie baby su pekne
Ale skus staru metodu nasich predkov (vkuse mi to babka omielala): Ked prsi, chod von na dazd a podrasties
-
pryja
Darca
Co za proceduru? Ja chcem vediet. O tom cinskom lamani a predlzovani kosti na nohach som uz pocula, v Rusku maju este nieco brutalnejsie?axXis napísal:vysku mas v genoch takze s nou asi vela nenarobis, v 17-tich uz duplom nie a 5-10cm? vela stastia...
asi jediny realny sposob ako byt vyssi, je to procedura procedura, ktora sa robi v Rusku, ale ta by sa Ti nepacila....
ale ak sa nemylim u fotomodeliek je jedno ake su vysoke, nie?
To už s tým fakt veľa nenarobíš. Ale je možné, že keby si pila veľa mlieka, tak by si možno ešte trochu podrástla. Ja si už asi 3 roky dávam každé ráno cca. pol litra kakaa a asi aj preto mám teraz 2 metre
Neviem, či nie som trošku "zmutovaný", keďže otec má iba 182 cm a mama 178 cm, ale zase bratranci majú tiež okolo 2 metrov, takže genetika tam hrá asi najdôležitejšiu úlohu.
Viem, že tá výška je problémom v modelingu, lebo sesternica vlastní modelingovú agentúru a jej sestra nemohla fotiť preto, lebo má "iba" nejakých 170 cm. S tým sa už veľa nedá robiť.
Viem, že tá výška je problémom v modelingu, lebo sesternica vlastní modelingovú agentúru a jej sestra nemohla fotiť preto, lebo má "iba" nejakých 170 cm. S tým sa už veľa nedá robiť.
-
miki690
Medium Professional
To s tym mliekom co si povedal je pomerne dost velka somarina ... ked clovek bude pit vela mlieka tak sa mu akurat prebytocny vapnik zacne usadzat v tele... Z mlieka sa vstrebava pomerne male mnozstvo vapnika, ktore ide do kosti, preto nieje dobre prehanat to z mliekom. To ze si ty taky vysoky maju na starosti geny, ktore boli u tvojich rodicov ako minoritne, boli potlacene inymi genami ale u teba uz nie, preto si taky vysoky. A narast sa neda len tak ... Mozes robit cokolvek a nenarasties viac ako ti je "urcene".Pilifo napísal:To už s tým fakt veľa nenarobíš. Ale je možné, že keby si pila veľa mlieka, tak by si možno ešte trochu podrástla. Ja si už asi 3 roky dávam každé ráno cca. pol litra kakaa a asi aj preto mám teraz 2 metreNeviem, či nie som trošku "zmutovaný", keďže otec má iba 182 cm a mama 178 cm, ale zase bratranci majú tiež okolo 2 metrov, takže genetika tam hrá asi najdôležitejšiu úlohu.
-
winni
Medium Star
podla mna este narasties ci chces ci nechces... kazdopadne si na tom podobne ako jedna kamaratka co jej taha na 16 a ma 155 ledva ledva ze ju pustili dopredu v aute no... ale hovorila mi ze su taky asi polovicka rodiny ze sa to dako dedi ci co.. a je jej sestrenka je tiez taka, teda bola, pretoze vraj brala nejake lieky ci co a podrastla ze teraz vyzera normalne... len neviem co je to zac musim sa jej opytat... ze ona si to chce tiez nechat predpisat ale treba na to nejaky vek tusim
To kolko este porasties sa da zistit odbornym vysetrenim - len neviem ktory doktor to robi. Pointa je v tom, ze ti spravia rontgenovy snimok zapastia a podla toho ako je kostnate-chrupavkoidne, sa da s celkom slusnou presnostou zistit finalna vyska. Takze ti je asi jasne, ze nech budes jest aj 50 jogurtov denne, oklames jedine sirku - vysku nie.
to vysetrenie robili bratovi ked chodil na volley, takze sa nejedna o vymysel
to vysetrenie robili bratovi ked chodil na volley, takze sa nejedna o vymysel
-
twardykamen
Medium Professional
-
winni
Medium Star
hej presne o tom hovorila a sak jako ja neviem co to moze sposobit kazdopadne ak by si to cela skusit najskor sa porad z lekarom...twardykamen napísal:mozno nejaky rastovy hormon ...mozno nejake anabolika..kazdopadne to by som ti neradil skusat....
a ten škripec to bolo dobre to napadlo aj mna