Napalovacka LG vs Pioneer__Co kupit?!

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ste tu oživili nejako pekne starú tému :D

No ja som tiež za LG, mám ju už vyše 2 roky a nemôžem sa sťažovať. Zatiaľ funguje, ako má. Aj kamoš kupoval prednedávnom a tiež je zatiaľ spokojný. No a PIONEER mechaniky - hmm, neviem, či je to zrovna nejaká propagovaná značka pre DVD mechaniky. Skôr by som sa pozeral po Sony alebo spomínaných LG.
mackousko007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mackousko007 »

Clean_Up napísal:Ja som zatiaľ na LG nepočul nič zlé. Všetci čo ju v mojom okolí majú tak sú spokojný a ide im bez problémov. Možno ste len natrafili na zlý kus a to sa môže stať pri akejkoľvek značke. Ja som však za ASUS.
Ja som uz natrafil na dva zle kusi a to som kupoval v zivote iba dve LG mechaniky, mam stare plextor mechaniky a tie idu stale dokonca aj po 3 rokoch co som ju mal odlozenu mimo PC. Ale plextorky uz nie su to co byvali tak som sa poobzeral po testoch a moja jasna volba bola pre ASUS. Inak divne na tych LG mechanikach bolo to ze po 2 rokoch mi odisla jedna a potom tiez po dalsich 2 rokoch a 1 mesiaci druha, takze sa nedali ani reklamovat.
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

moja prva napalovacka LG GSA 4082-B vydrzala pri mojom hustom harmonograme napalovania cca 4 roky ( :!: :!: :!: ) z coho som bol fakt prekvapeny. aktualnu LG GSA H54L mam uz priblizne rok a pol a ziadny problem. takze ja sa priklanam ku znacke LG, nakolko som s nou nemal ziadne problemy a mozem len odporucit
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa zdravotnik »

Osobne som užívateľom LG H22L, mám ju už 2 roky a stále ide ako má. Ak mám urobiť nejakú zostavu, tak mechanika je vždy LG a ešte som nemal ani s jednou problém. LG mechaniky majú dobrú čitateľnosť poškodených diskov a to je pre dosť ľudí podstatné... aj keď je pravda, že teraz sú cenové rozdiely medzi mechanikami pár €, takže každý si kúpi to, čo preferuje... Toľko môj skromný názor :roll:
Napísať odpoveď