vsetko je styl .. ani ja moc nemusim ludovecky a dychovecky ..Georgeo88 napísal:nedá sa povedať že by som niečo vyslovene neznášal..možno tak ludovky a dychovka ak je to stýl.
Ktory hudobny styl neznasate?
u mňa hip hop ... štýl ktorý má s hudbu málo čo spoločného...
... a ten slovenský hip-hop je iná bieda, vačšina textov, hudby prebratá zo zahraničia, samé nadávky... síce je pár výnimiek, dobrých songov ktorých texty majú aj nejaký význam
americký hip-hop je len o predbiehaní kto natočí "najlepší klip" ktorý ho posunie hore... trápne ako v každom klipe ukazujú svoje vyleštené káry a ženy ľahších mravov... koho by taký klip nezaujal? ale hudbou asi ne
... a ten slovenský hip-hop je iná bieda, vačšina textov, hudby prebratá zo zahraničia, samé nadávky... síce je pár výnimiek, dobrých songov ktorých texty majú aj nejaký význam
americký hip-hop je len o predbiehaní kto natočí "najlepší klip" ktorý ho posunie hore... trápne ako v každom klipe ukazujú svoje vyleštené káry a ženy ľahších mravov... koho by taký klip nezaujal? ale hudbou asi ne
-
69renees69
Amateur
.tak za prve o mne nevieš vobec ale vobec nič... nesud čo nepoznaš...a za druhe. neuražam ja teba. tak neuražaj ani ty mna.... dakujem...neprisla som sem nikoho uražat... tak ma neriešte.. a nesudteM142 napísal:16 ročné wanna be skinhead girl dievča z bardejova, ktoré oi videlo tak maximálne na youtube
Keď nechceš, aby ťa druhí súdili, uvedom si občas čo píšeš.. všade tu ospevuješ skinheadov, chváliš nejaké boty s oceľovou špičkou, do každého postu píšeš nejaké somariny typu Oi! alebo Sharp či čo tam.. Do toho sa nerozumiem čo to vlastne znamená, ale už len ten avatar by som ti zmazal.. Proste nepchaj všade tých Tvojich skinheadov, aj do témy "Koľko máte súrodencov" by si ich bola schopná zapliesť..69renees69 napísal:.tak za prve o mne nevieš vobec ale vobec nič... nesud čo nepoznaš...a za druhe. neuražam ja teba. tak neuražaj ani ty mna.... dakujem...neprisla som sem nikoho uražat... tak ma neriešte.. a nesudte
-
Royalflush
Guru wannabe
------------------------------------------------
1.hiphop (Neda sa tu hovorit o hudbe, ale o nejakom dokazovani si svojej demencie a ubohosti voci ostatnym ) aj ja suhlasim
2.black metal
3.country
4.death metal ..cest vynimkam
pocuvam vsetko okrem toho hore...a mam rad metal hlavne slipknot
1.hiphop (Neda sa tu hovorit o hudbe, ale o nejakom dokazovani si svojej demencie a ubohosti voci ostatnym ) aj ja suhlasim
2.black metal
3.country
4.death metal ..cest vynimkam
pocuvam vsetko okrem toho hore...a mam rad metal hlavne slipknot
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Iron-Eddie
Light Professional
-