Súhlasím s predošlým komentárom.. Interview s upírom je staré a klasika, ale naozaj sa im ten filmík podaril... ostatné, čo som videla, tak ma až nejako nezaujali. Dúfam, že raz sfilmujú knihu Nekroskop - to by bol dobrý film a je tam aj upír. Inak teraz sfilmovali knihu Súmrak . kde sa zaľúbi dievčina do upíra Edwarda - vraj je tak super vykreslený, že sa kniha stala najlepšou knihou desaťročia...
teraz je novy serial o upiroch na HBO - True Blood, je to na motivy knizky (kniziek ... neviem presne) The Southern Vampire Mysteries od Charlaine Harris ... videl som len 2 casti a nie je to nejake akcne .. skor taka drama ....
Mne sa najviac pacili tieto filmy o upiroch:Interview s upirom, Blade,Van Helsing a Drakula 2 Vzkiesenie
Ale na druhej strane horory o upiroch a podobnych temach moc nemusim radsej klasicke horory.
Dracula 3000 ,teda aspon z komediálneho hladiska určite Ale inac bolo najlepsie pre mna asi Interview...a ešte celkom zaujímave bolo vidiet aj uplnu klasiku s Lugosim,každopádne v tmto pripade treba očakávať trochu dosť iné dobové ponímanie.
upiroviny ma teraz nenapadaju moc, ale v pamati mi celkom utkvel Queen of the Damned - asi to bude tym, ze sem tam si vypocujem aj slusny OST k tomuto filmu.
ked som kukal Van Helsing ze wow super to je som si povedal doteraz sa mi ten film paci a zase ani twilight nebol zly aj ked moc citovo zamerane to bolo a mohlo byt viac actions akurat nebolo tak ale newadi.. tesim sa na dvojku
Neviem ci by som radil bloodrayne medzi super filmy o upíroch. Samotný film bol veľký prepadák čo ma vtedy dosť mrzelo lebo vznikol na podklade fajn gamesy.
U mna boduje trilogia Blade a Interview s upírom. Draculovinky ma velmi neoslovili.