Tohtoročný OSCAR

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

na Oscar.com bude live prenos? pretoze minuly rok nebol...na webe je iba odpocitavanie, nic ine...ale mozno zle hladam
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

seth82 napísal:na Oscar.com bude live prenos? pretoze minuly rok nebol...na webe je iba odpocitavanie, nic ine...ale mozno zle hladam
mno tam sa treba nejak registrovat ale netusim jak :?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nejako to nefunguje, som tam, ma to byt live stream, ale nejde to a furt tam je iba Road to Oscars...su to totalni dementi, neda sa to proste pozerat online...
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Keď si to chcete pozrieť naživo tak o 2 v noci to vysielajú na HBO.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Steven666 napísal:Keď si to chcete pozrieť naživo tak o 2 v noci to vysielajú na HBO.
nazivo asi tazko, kedze to prebieha uz od 17.00 GMT (18.00 vaseho casu)
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

no ja chytávam HBO a asi mesiac chodí reklama že to pôjde dnes o 2.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Steven666 napísal:no ja chytávam HBO a asi mesiac chodí reklama že to pôjde dnes o 2.
Ale určite nie naživo, keďže ako povedal seth82 tak už hodinu to beží..
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

To bezia len nejake dokumenty abo co..

Kód: Vybrať všetko

http://www.csfd.cz/oscarova-noc-2009/
OSCAROVÁ NOC 2009 se uskuteční v noci z neděle 22.2. na pondělí 23.2. Přibližně ve 2:00 pak začne promítaní živého záznamu udělování Oscarů
Live to bude frcat aj na HBO
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ja uz neviem, co si mam mysliet. Na oficialnom webe OScar.com pisu, ze to malo zacat 5pm GMT, co je 6pm CET. Avsak na live blogoch Empire a Totalfilmu sa este nic nedeje, na Twitteri taktiez pisu, ze updates zacnu az 2300 GMT. Routers dokonca pise, ze TIME: 2330-0115GMT. Takze som z toho stado jelenov.

//ibaze ja som chcel vidiet aj ten celodenny program, red carpets, atd. Neviem naco tam pisu, ze ''watch live, click here'', ked tam aj tak ide iba 22 casti road to oscars...
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

live to bude o 2hej...toto co zacalo od 17 je nejake len sracky asi celodnovy program alebo co..tiez by zase nezacali cerremoniu niekedy rano nie?
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

seth82 napísal:ja uz neviem, co si mam mysliet. Na oficialnom webe OScar.com pisu, ze to malo zacat 5pm GMT, co je 6pm CET...
keby to malo zacat o 6tej vecer nasho casu tak to je o 9tej rano v californii... to by este nominanti ani triezvi neboli z predoslej noci :) skor sa mi zda pravedpodobnjesie ze to zacne o 2po polnoci nasho casu aj to je dost skoro..
lekoklatik
VIP
VIP

Re: Tohtoročný OSCAR

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Toz tak Oscar 2012 akurat na HBO.

Popisem co zachytim (mozno budem gramaticky nespravne tak sorry) sem do temy, ak nezaspim lebo maju furt reklamu.
Tak zatial popisem co ma napada :D

OSCARS:

Supporting Role - muzi
Christoph Waltz
(Django Unchained)
- uprimne tu som uplne vedel
- bol tam aj Tommy Lee za Lincolna a ine, ale toto bolo proste top (pre mna urcite)

Animated Short Film
Paperman
(John Kahrs)
- nepoznam, rozhodne davam medzi zalozky : )

Animated Feature Film
Brave
- tak tu som paradne prekvapeny, lebo tam bol aj Ralph a ine ale Brave? fuh tak to fakt ze dafuq?
- akoze Brave sa mi pacil, ale hm oscar? ok no.

Cinematography - kamera
Claudio Miranda
(Life of Pi)
- nevidel som, ale vsetci chvalia, takze si pockam na nejaku poriadnu kvalitu

Visual Effects
Life of Pi
- tak tu boli aj Avengers, Prometheus, novodoba snehulienka, etc. ale Life of Pi musi byt fakt pecka

--------------------------------------------
Jennifer Aniston akurat uvadza, nehorazna sleha ta zenska, darmo :smt007
--------------------------------------------

Costume Design
Jacqueline Durran
(Anna Karenina)

Makeup and Hairstyling
2 zenske maskerky proste no
(LesMisérables)

-------------------------
Halle Berry. Om nom :)
-------------------------

Live Action Short Film
Curfew
(Shawn Christensen)

Documentary short subject
Inocente

Documentary Feature
Searching for Sugar Man
- vsetky kusky v tejto kategorii vyzerali v podstate zaujimavo, ale mna moc dokumentarne veci nerajcuju

Foreign Language Film
Amour
- rozhodne nic pre mna no, ale oscar ma ocividne plnu rit kategorii ^_^

--------------------------------------------------------
Tak teraz hraju/spievaju zive sceny z Chicago a teraz noveho LesMisérables (pekne, ale dlho -_-)
- a pras reklama za tym, ved co...
----------------------
Oni normalne rozpohybovali Ted-a na zivo. Prisiel aj s Markom na stage, umrem, nice!!! :D
--------------------------------------------------------

Best Sound Mixing
LesMisérables
- tu bol Argo, LesMisérables, Life of Pi, Lincoln, Skyfall (co tam ale robil Argo, to som prekvapeny)

Best Sound Editing
Remiza (2 prve miesta)
1. Oscar - Zero Dark Thirty
1. Oscar - James Bond - Skyfall
- nominacie Django, Life of Pi, Argo, Skyfall, Zero dark Thirty
- vyherny snimok nepoznam (Zero Dark Thirty), ani som o tom nepocul ale celkom casto sa o tom na Oscaroch hovorilo

Supporting Role - zeny
Anne Hathaway
(LesMisérables)

Film Editing
William Goldenberg
(Argo)
- nominacie: Argo, Life of Pi, Lincoln, Silver Linings Playbook, Zero Dark Thirty

------------------------------------------------------
Adele spieva Skyfall nazivo, ten song uz viac opotrebovany byt nemoze a ja som rad ze sa musim ist napit ^_^
------------------------------------------------------

Production Design
Lincoln
- nominacie: Karenina, Hobbit, LesMisérables, Life of Pi, Lincoln

============
IN MEMORIAM
============
Ospravedlnujem sa, nestihol som kazdeho a asi som dost mien skomolil, ale znalci budu nejake mena urcite poznat:
Spoiler
Celeste Holm
Adam Yauch
Michael Calrke Duncan
Charles Durning
Carlo Rmabaldi (E.T.)
Stephen Frankfurt
Harris Savides
Tonino Guerra
Michael RIva
Ulu Grosbard
Herbert Lom
Bruce Surtees
Andrew Sarris
George a Bowers
Tony Scott (top gun)
Theodore Soedberg
Geoffrey G. Ammer
Neil TRavis
Hal David
Nora Ephron
Charles Rosen
Jake Eberts
Mike Kohut (roobocop)
Ray Bradbury
Richard D. Zanuck
Marvin Hamlisch
Frank Pierson
Best Original Score
Mychael Danna
(Life of Pi)
nominacie: Argo, Karenina, Life of Pi, Skyfall, Lincoln

Best Original Song
Adele, Paul Epworth - Skyfall
(James Bond - Skyfall)

----------------------------------------------
No a teraz su kazdych 5 minut reklamy. Cakam na nejake najlepsi film, najlepsieho herca a herecku v hlavnej ulohe, najelpsi soundtrack etc. gogogo more -_-
----------------------------------------------

Adapted Screenplay
Chris Terrio
(Argo)
nominacie: Argo, Beasts of the Southern Wild, Life of Pi, Lincoln, Silver Linings Playbook

Original Screenplay
Tarantino !!!
(Django Unchained)
nominacie: Amour, Django, Flight, Moonrise Kingdom, Zero Dark Thirty
- Tarantino sa riaaaaadne rozkecal a neskryval nadsenie a celkovo ze fakt makal na Djangovi a vazi si tu sochu a vsetko, no zlaty bol chlapec :D

Directing
Ang Lee
(Life of Pi)
nominacie: Amour, Beasts of the Southern Wild, Life of Pi, Lincoln, Silver Linings Playbook
- Spielbergov vyraz bolo celkom velke sklamanie, ze sa mu to nepodarilo ziskat Lincoln-om (tak ten Life of Pi musi byt ozaj parada, ked bol nominovany skoro vsade a dost toho vlastne zatial aj vyhral)

Best Actress a Leading Role
Jennifer Lawrence
(Silver Linings Playbook)
- tu neviem vymenovat nominacie (kto bude velmi chciet, urcite si najde), ale bola tu nominovana 9 rocna herecka : )

Best Actor a Leading Role
Daniel Day-Lewis - Prvy herec, ktory vyhral 3 oscary v tejto kategorii
(Lincoln)
nominacie: Bradley Cooper, Daniel Day-Lewis, Hugh Jackman, Joaquin Phoenix, Danzel Washington
- toto myslim cakal kazdy z nas (ja som film este nevidel, ale videl som o tomto hercovi dost, aby som vedel ako neskutocne sa dokaze zmocnit role)
- trosticku ma zaskocilo, ze Jamie Foxx nebol nominovany, ale ked so to premietnem v hlave, tak nejaky uzasny vykon nepodal (hral dobre, ale tak nebol az tak dolezity (teda mne neprisiel, bolo tam viac vyraznejsich postav v Djangovi))

------------------------------------------
Michelle Obama z White House vyhlasuje najlepsi film, nice :)

Best Picture
Argo - film ma 3 oscary
nominacie: Amour, Argo, Beasts of the Southern Wild, Django Unchained, LesMisérable, Life of Pi, Lincoln, Silver Linings Playbook, Zero Dark Thirty
- tak toto som fakt necakal, moj favorit bol bud Django, Lincoln alebo Life of Pi (po tom vsetkom co som videl na Oscaroch 2012, ale ako pozeram, George Clooney, Ben Affleck, silna dvojka
- tesim sa teda na film Argo a congrats :)
- Ben Affleck sa vykecal, bol vtipny, rozplakal svoju rozkosnu zienku (vacsina z vas urcite pozna ;)) a v hladisku bolo vela zklamanych pohladov teda

----------------------------------------------------------------
==================================================
----------------------------------------------------------------

Moj nazor na Oscars 2012 je v podstate dost zly.
Filmy ktore riesili dookola cely vecer boli sice fajn, ale bolo ich neskutocne malo.
Kde bol napriklad taky Avengers? Temny Rytier?
Ci ja nechapem Oscarov spravne? Nerozumiem preco ziadny z takychto filmov nebol nominovany (urcite poznate tunu dalsich), alebo ako to vlastne je s Oscarom?
V podstate som totalne sklamany a zabil som tu 6 hodin, ktore som kludne mohol tazkopadne spat.
Naspulene americke xichty tvariace sa kyslo, par dobrych vtipov na ucet hollywoodskych hviezd a to je tak vsetko. Mam asi 3 filmy ktore si chcem pozriet, ale dostal by som sa k nim aj bez tohto vecera.
fail :D
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

leko
https://twitter.com/TheAcademy
inak dik za updaty
lekoklatik
VIP
VIP

njn ja viem, len sa nudim lebo obcas su proste nenormalne trapni a tak si pisem :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Oscarov nechápeš správne. My ich vôbec nechápeme správne. V nich totiž nejde o to, že čo sa páči ľuďom, ale o to, čo sa páči verchuške z Akadémie, kto koho ako dobre pozná a veľkú rolu hrá v posledných rokoch politika a nacionalizmus. Argo bol dobrý film, ale v žiadnom prípade nie tak dobrý, aby bol tak oslavovaný (IMHO, samozrejme, ale tento názor zdieľa veľmi veľa ľudí). Absencia Avengers a DK Rises jednoducho ukázala, že Akadémia sa riadi svojimi vlastnými cestičkami, hľadajú často úplne neznáme filmy a spravia z nich veľký hit. Veď to sa predsa v minulosti stalo X krát, hlavne v tej nedávnej, spomeniem Scumbag Millionaire (ktorý sa do vrecka nominovaných dostal zázračne až na poslednú chvíľu), či Benjamin Button.

Vtipom je, že relatívna objektivita sa dá v oceneniach nájsť hlavne v technických Oscaroch, v tých, ktoré sú ostrejšie sledované, už ani tak nie. V tomto roku dokonca ani to nebolo pravidlom - Life of Pi s najlepšími efektami? To vážne? Netuším, ako sa Life of Pi dostal do kategórie Produkcia, veď tam nemal voči zvyšku žiadnu šancu...Life of Pi mi strašne pripomína osud Scumbag Millionaire, tiež BOOM z ničoho a potom sa na to veľmi rýchlo zabudne.

Plus za Dannovu hudbu, on si to zaslúžil už za Time Traveller's Wife, ale vtedy nebol ani nominovaný. Ako som kedysi Oscary sledoval s napätím, teraz to už nerobím, jednoducho tie hlavné kategórie sú ľahko predvídateľné a tie vedľajšie zasa často predvídateľné nie sú, hoci by mali byť. Malé plus za Hathaway a jej Oscara, Waltz bol jasný...
lekoklatik
VIP
VIP

Ako ja viem, teda pocul som, ze Oscarov nenominuju podla sledovanosti a ohlasov divakov, ale ze su tam nejaki ludia doleziti, ktori maju vsetko pod palcom a vyberaju si to co sa im paci (a tie dalsie veci), cize volajme ich teda tak ako sa volaju, Akademia.
Tiez chapem, tiez som niekde pocul alebo cital, ze kamarat kamarata kamaratovho kamarata v Akademii ma velku sancu ked spravi nejaky film a tak :D

Taktiez som sa vzdy tesil na Oscarov, kedysi davno ale dneskajsi ma teda uplne sklamal. Verim ze sa cely ten system totalne zmenil, zhorsil.
Teraz mi to prislo proste len take divadielko pre hviezdy. Poriadne dal najavo radost, alebo celkovo nejake emocie na moj vkus Tarantino, Affleck (toz jeho film vyhral najprestiznejsiu cenu predsa) a to je vsetko asi.

Uz viem ze to nemusim dalsi rok pozerat. Nech ma oscara kto chce, moc mi to po tomto mojom zazitku na vybere filmu neprida. Som rad ze to mam za sebou, aspon viem ako to vyzeralo :)

Inak koho by fakt uplne totalne zaujimalo co sa dialo, kto vsetko vystupil a kedy, tak checknite reddit thread. Enjoy
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Prípadne si na torrentoch nájdite 85th Annual Academy Awards a môžete si to pozrieť celé, vo väčšine prípadov nájdete ripy z ABC...
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Všetko podľa očakávaní, nič neprekvapilo a komisia ostala pri starom. (bohužiaľ)

Brave to zabilo úplne...

//ale za Jennifer som rád :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

placem ked to vidim....to je fraska...
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

Total oničom...jediné s čím sa dá súhlasiť je herec vo vedľajšej úlohe.
Napísať odpoveď