Aku pracu by ste nikdy nezobrali?
Ono keď si zvykneš tak je to vraj pohoda.. si nepozeral minule tú show Paviela Rochnyaka? Keď boli robiť v krematóriu.. pýtali sa toho pána či mu to akože nevadí, on že úplne v pohode.. keď si človek zvykne tak si to neberie osobne, proste urobí prácu a hotovo.. aj keď pre nás - verejnosť je to fakt hnusné..Steven666 napísal:nikdy by som nechcel robiť umývača mŕtvol.
A s tým pitvaním rýb.. fakt nechutná robota, to by som nikdy nechcel robiť.. 16h/7d? Nejako veľa nie? Vačšina ľudí robí tých 40 hodín týždenne.. No a pasová výroba? Otras.. stojíš tam pri linke, robíš, motáš nejaké kábliky alebo čo, stále dookola, tŕpneš.. A to ešte keď je nejaký prestoj tak ľudia v slovenských fabrikách sú zvyknutí odísť, dať si cigo alebo sa najesť a tak.. ale tu v neďalekej fabrike minule boli na zaškolenie či čo tam nejaké Japonky a to bola iná disciplína.. bol prestoj, nie - oni nešli nikde! Urobili krok dozadu a čakali - stáli v pozore ako sochy, kým pás znova pôjde..
-
Iron-Eddie
Light Professional
1. nič, na čo by som potreboval chémiu
2. oficiálne záchranné služby (polícia, hasič, lekár...) (ja by som to nezvládol)
3. politické povolania a funkcie
4. Učiteľ
5. Vodič vlaku/autobusu/taxíku a pod. (hlavne po tom čo všetko sa týmto ľuďom a nielen im môže stať)
6. "lacné" povolania (smetiar a pod.)
7. ťažké fyzické/remeselné
8. gigolo
2. oficiálne záchranné služby (polícia, hasič, lekár...) (ja by som to nezvládol)
3. politické povolania a funkcie
4. Učiteľ
5. Vodič vlaku/autobusu/taxíku a pod. (hlavne po tom čo všetko sa týmto ľuďom a nielen im môže stať)
6. "lacné" povolania (smetiar a pod.)
7. ťažké fyzické/remeselné
8. gigolo
Politické povolania a funkcie? Zober si nejakého neznámeho politika v NRSR mesačne berie ťažké prachy za to, že sa raz prihlási a povie svoj názor na nejaký zákon alebo čo.. Samozrejme, vyšší (ako napr. ústavní činitelia) to majú horšie, napr. taký Fico už bol vykreslený ako kok*t v prášku alebo človek bez IQ.. to by som naozaj nechcel.
A učiteľ? Treba si urobiť rešpekt. Poviem príklad: Naša angličtinárka - prídem na hodinu, sadnem si, vyložím nohy, zjem desiatu, poučím sa na ďalší predmet, medzitým do mňa hučí nech vyberiem knihu, vyhráža sa zápisom - ale mňa ani nehne. Na druhej strane fyzikár - vidím ho ísť po chodbe, normálne radšej zaleziem do triedy.. všetci si ho vážia, jednak je múdry a aj prísny.. pri ňom sa bojíme na hodine pohnúť, nieto ešte vyrušovať.. Jemu je v tej škole dobre, na hodine si povie látku, potom sadne do kancelárie (lebo je aj zástupca) vybaví nejaké veci a hotovo..
A učiteľ? Treba si urobiť rešpekt. Poviem príklad: Naša angličtinárka - prídem na hodinu, sadnem si, vyložím nohy, zjem desiatu, poučím sa na ďalší predmet, medzitým do mňa hučí nech vyberiem knihu, vyhráža sa zápisom - ale mňa ani nehne. Na druhej strane fyzikár - vidím ho ísť po chodbe, normálne radšej zaleziem do triedy.. všetci si ho vážia, jednak je múdry a aj prísny.. pri ňom sa bojíme na hodine pohnúť, nieto ešte vyrušovať.. Jemu je v tej škole dobre, na hodine si povie látku, potom sadne do kancelárie (lebo je aj zástupca) vybaví nejaké veci a hotovo..
Keby ho ludia mali radi, tak by takto vykresleny nebolInnocence napísal:Politické povolania a funkcie? Zober si nejakého neznámeho politika v NRSR mesačne berie ťažké prachy za to, že sa raz prihlási a povie svoj názor na nejaký zákon alebo čo.. Samozrejme, vyšší (ako napr. ústavní činitelia) to majú horšie, napr. taký Fico už bol vykreslený ako kok*t v prášku alebo človek bez IQ.. to by som naozaj nechcel.
Sam si za to moze...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
co sliepky sa vesaju po tme, ci ako si to myslel?wolodo napísal:hmm tak napriklad teraz co robim tak nerobim zrovna uzasnu pracui no tesi ma ze mam aspon dobre platene... ale aj za take peniaze aby som 10h/6d vesal sliepky na haky... hmmm to by sa mi fakt nechcelo... neni to vela ale uz tma je asi nejak moja hranica....
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Učiteľ na ZŠ
1-kvôli nízkemu platu
2-dlhej pracovnej dobe - keď si vezmete, že taká učiteľka strávi cca 7 hodín v škole a potom ešte doma 3 ďalšie opravovaním písomiek...
3-deťom... tie profky, ktoré som mal na základke rád fakt obdivujem. ako nás zvládali a ako zvládali správanie ostatných tried. ja by som nás na jej mieste asi povraždil
1-kvôli nízkemu platu
2-dlhej pracovnej dobe - keď si vezmete, že taká učiteľka strávi cca 7 hodín v škole a potom ešte doma 3 ďalšie opravovaním písomiek...
3-deťom... tie profky, ktoré som mal na základke rád fakt obdivujem. ako nás zvládali a ako zvládali správanie ostatných tried. ja by som nás na jej mieste asi povraždil
-
wolodo
Professional
hehe pisala si to prave ked som to upravoval na "tam"... akoze je tam take sero, a nie nejak vidno, ale to neni take... ale ked vidis ake su nejake sliepky a ked je niektora taka "blba" ze sa zacne tak trepotat ze si blbo zlomi nohu alebo hned vidno ze je nejaka blba tak chyti hlavu otrhne a zahhodi do beanu aby sa vyhodila.pryja napísal:co sliepky sa vesaju po tme, ci ako si to myslel?
Ten smrad tam, a ked vidis ake su tie sliepky polohnile, k tomu trochu sfetovane cpavkom. Ved to nevie chodit. Krasne vidno ktore su kde chovane, vacsie obrovske nohy, nevie poriadne chodit (nie to behat). Alebo obcas su take lepsie, nie su take vypasene ale maju normalne nohy a dokazu si aj pobehat. je to rozdiel kde su chovane. 99% pri zmene smien len tak sedia a cakaju na smrt. dakedy aj hodinu ani jedna nevyskoci ani tych 20 cm, teda ziadny pokus o utek. no ta praca je o tom ze hovna a tak. Alebo niekto je pri krvi kontroluje ci icu sliepky spravne nasadene aby im to spravne odrezavalo hlavy.... ten smrad je tam dost neznesitelny.... od moceneho peria sraciek a tak no
-
pryja
Darca
Dakujem, ale az tak podrobne si nemusel.wolodo napísal:hehe pisala si to prave ked som to upravoval na "tam"... akoze je tam take sero, a nie nejak vidno, ale to neni take... ale ked vidis ake su nejake sliepky a ked je niektora taka "blba" ze sa zacne tak trepotat ze si blbo zlomi nohu alebo hned vidno ze je nejaka blba tak chyti hlavu otrhne a zahhodi do beanu aby sa vyhodila.
Ten smrad tam, a ked vidis ake su tie sliepky polohnile, k tomu trochu sfetovane cpavkom. Ved to nevie chodit. Krasne vidno ktore su kde chovane, vacsie obrovske nohy, nevie poriadne chodit (nie to behat). Alebo obcas su take lepsie, nie su take vypasene ale maju normalne nohy a dokazu si aj pobehat. je to rozdiel kde su chovane. 99% pri zmene smien len tak sedia a cakaju na smrt. dakedy aj hodinu ani jedna nevyskoci ani tych 20 cm, teda ziadny pokus o utek. no ta praca je o tom ze hovna a tak. Alebo niekto je pri krvi kontroluje ci icu sliepky spravne nasadene aby im to spravne odrezavalo hlavy.... ten smrad je tam dost neznesitelny.... od moceneho peria sraciek a tak no
Taka bola standardna doba, ale nie vzdy. Ked bol slaby ulovok tak sa to dalo zmaknut aj za par hod. Ako rybky, vnutornosti a smrad v pohodeInnocence napísal:A s tým pitvaním rýb.. fakt nechutná robota, to by som nikdy nechcel robiť.. 16h/7d? Nejako veľa nie? Vačšina ľudí robí tých 40 hodín týždenne..