Preco ho hned hadzate do vreca s blaznami co tu boli?

Ved mozno to je naozaj pravda aj ked je tomu tazke uverit a ten pocit ked sa zacnes bozkat, tak to sa uz neda tak lahko zastavit aby si neskoncil az v posteli.
Inak nechcel by som byt v tvojej kozi, mas zniceny zivot, ked to neúovies tak ti bude cely zivot blbo na dusi, niekto mozno povie sak zabudnes, ale to sa len tak lahko neda a ani povedat to niekomu a skazit dalsie vztahy v rodine.Ja ti davam iba dve moznosti, ,medzi ktorymi by som sa rozhodoval ja.
1)To je ta lespia moznost, povies jej to, rozides sa snou, (ty mas cistu dusu,ale za tu cenu, ze znicis celkom dobru rodinu) a potom odijdes niekde kde sa s nou a ani s jej rodinou nebudes stretavat.
2)A ta horsia moznost je, ze si budes mysliet, ze aky by si mal dobry vztah a ako by ste si cely zivot stastne zili a podobne veci.To ta dovedie az na psychiatriu.A to znamena, ze ti ostava tak:

To rozhodovanie je velmi tazke, ale ja by som jej to na tvojom mieste urcite povedal aj zatu cenu co vsetko sa moze stat.Ale ved do tejto situacie si sa dostal iba ty sam, tvoja vina iba tvoja prevelka vina

Tento pribeh je cely taky cudny, je to az neuveritelne, ze chalan moze poje*at matku svojho dievcata, sak usa so svojimi filmami moze ist pod zem.
Vela stastia v hre a nezabudaj na stare ale overene pravidlo, ze zivot ludi meni...