Afera s jej matkou, prosim HELP :/

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mastros
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Mastros »

A nezda sa Vam velmi zaujimava uz len predstava ako svoju frajerku klatite pod nosom jej matky? Najvacsia prdel to je, ked je viac ako iste, ze spolu zostanete cely zivot a svokru casom znenavidite... mate uzasny pocit vitazstva.
"Jasne, "mama". Ty asi ani len netusis, ze ked si si Ty pred troma rokmi vedla v obyvacke strikovala, ja som si s Tvojou -nast rocnou (Nema to byt napisane dovedna - "-nastrocnu"?) dcerkou vedla v kuchyni dal rychlovku." a v duchu sa udrbavat nad svojim malym vitazstvom.
Sladka pomsta za nadchadzajuce nervy... :)

Z filmu Zelena mila, kedy vylieceny dozorca 4 krat pomiloval svoju zenu za noc:
- Milacik, casy kedy sme sa milovali 4 krat za noc su davno prec. Kedy to bolo naposledy?
- Mali sme 19, bolo to u Tvojej matky.
Rehnil som saaaaaaaaa! :lol:
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

ved je to uplne normalne ked nieje kde tak prečo nie doma a vedla v izbe.. samozrejme neriesme to za dna ked kukaju telku alebo varia.. takéto sexualne srandy sa robia v noci v pohode ked spia alebo ked cez den ked si odskocia do obchodu... btw ano da sa to v pohode aj v panelakovom 3-izbači.... len sa treba miernit s vydávaním zvukov
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

brm napísal:No pokiaľ jej rodičia majú nejakú obrovskú haciendu s aspoň 20 izbami, tak bez problémov.. ak je to obyčajný trojizbový panelákový byt.. ehm... :)
vecer sme u nas s priatelkou, rodicia pozeraju TV alebo lezia alebo neviem co, zamkneme sa v izbe a mame sukromie :O)

3 izbovy byt... np

inac, vzdy ked sa oca opytam, kedy asi pride domov, ma vo zvyku (sam od seba) pred prichodom tak 5 minut zavolat, ze ci som doma, ide domov.. :D
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Tiez v tom nevidim problem :D Vecer je sukromia dost 8)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

brm napísal:Ty sexuješ so svojou priateľkou u nej doma, keď má doma mamu???

;)
brm on este nema vek na to aby mohol sexovať

@k teme: suhlasim s tym kto komentoval mi-chaua, v rodinnom dome s pekne hrubymi stenami, za zamknutymi dverami ked su ostatni na inom poschodi by to slo, ale v panelaku? ked tak rozmyslam jak pocut tu na intraku (v podstate klasicky panelovy dom r.v. okolo 80) pomaly to co si kolegovia pustia do sluchatok, tak asi radsej nie...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

núdza je núdza páni.. ja od kedy nemám auto tak sexujeme v izbe ked sú v nej aj sestry.. :oops: oni kukajú film a mi v zadu na poslteli potichúčky.. alebo sa zavirieme v obývačke zapneme telku (rodičia v jednej izbe, sestry v druhej) a my tam... už nás skoro najmladšia načapala ale mali sme deku na sebe juuj
ked musíš tak musíš :)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

triple napísal:núdza je núdza páni.. ja od kedy nemám auto tak sexujeme v izbe ked sú v nej aj sestry.. :oops: oni kukajú film a mi v zadu na poslteli potichúčky.. alebo sa zavirieme v obývačke zapneme telku (rodičia v jednej izbe, sestry v druhej) a my tam... už nás skoro najmladšia načapala ale mali sme deku na sebe juuj
:shock: -Co ses vul?
Zavrite sa aspon do kupelne,alebo na wecko...Vsak to je chore rozdavat si to s niekym niekde,kde je niekto dalsi,nezainteresovany...
BTW-kolko maju sestry rokov?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

fizz napísal:Jasne, mamka zaklope, ze co tam tolko robim, ze jej treba ist a ja jej poviem, ze "pockaj mamka, isla som tr*kat na hajzel, nech nevyzeram divne"
A rozdavat si to v izbe, kde sedia 2 decka pred telkou je podla teba lepsi napad?
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

fizz napísal:Jasne, mamka zaklope, ze co tam tolko robim, ze jej treba ist a ja jej poviem, ze "pockaj mamka, isla som tr*kat na hajzel, nech nevyzeram divne"
Co tak-"serem"...?

Tak je snad ovela prijatelnejsie a bezpecnejsie rozdat si to s niekym v zavretej miestnosti,ako niekomu za chrbtom pri sledovani TV a v miestnosti do ktorej moze hocikedy niekto vbehnut.

Uz nech sa pozera na to ako chce-stale lepsie vychadzat vo dvojicici z WC,ako sa otocit a pekne sa usmiat na mamicku s usmevom typu"prave ti sukam dceru,tak neotravuj" :winkkiss:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

heh ze tomu aj niektori uverili....toto forum je v poslednom case plne srandistov....jeden sa vyhraza samovrazdou, druhy zinscenuje vlastnu smrt...a teraz jeden akoze pretiahne matku svojej holky, podla mna sa na tom teraz pekne uje**** aj s holkou...ak vobec nejaku ma...
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

triple napísal:núdza je núdza páni.. ja od kedy nemám auto tak sexujeme v izbe ked sú v nej aj sestry.. :oops: oni kukajú film a mi v zadu na poslteli potichúčky.. alebo sa zavirieme v obývačke zapneme telku (rodičia v jednej izbe, sestry v druhej) a my tam... už nás skoro najmladšia načapala ale mali sme deku na sebe juuj
fuu hardcore... na to by som si netrufol v jednej izbe z rodinou.. to musi byť dosť oničom....
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Preco ho hned hadzate do vreca s blaznami co tu boli? :hmm: Ved mozno to je naozaj pravda aj ked je tomu tazke uverit a ten pocit ked sa zacnes bozkat, tak to sa uz neda tak lahko zastavit aby si neskoncil az v posteli.
Inak nechcel by som byt v tvojej kozi, mas zniceny zivot, ked to neúovies tak ti bude cely zivot blbo na dusi, niekto mozno povie sak zabudnes, ale to sa len tak lahko neda a ani povedat to niekomu a skazit dalsie vztahy v rodine.Ja ti davam iba dve moznosti, ,medzi ktorymi by som sa rozhodoval ja.
1)To je ta lespia moznost, povies jej to, rozides sa snou, (ty mas cistu dusu,ale za tu cenu, ze znicis celkom dobru rodinu) a potom odijdes niekde kde sa s nou a ani s jej rodinou nebudes stretavat.
2)A ta horsia moznost je, ze si budes mysliet, ze aky by si mal dobry vztah a ako by ste si cely zivot stastne zili a podobne veci.To ta dovedie az na psychiatriu.A to znamena, ze ti ostava tak: :samovrazda:
To rozhodovanie je velmi tazke, ale ja by som jej to na tvojom mieste urcite povedal aj zatu cenu co vsetko sa moze stat.Ale ved do tejto situacie si sa dostal iba ty sam, tvoja vina iba tvoja prevelka vina :!:
Tento pribeh je cely taky cudny, je to az neuveritelne, ze chalan moze poje*at matku svojho dievcata, sak usa so svojimi filmami moze ist pod zem.Vela stastia v hre a nezabudaj na stare ale overene pravidlo, ze zivot ludi meni...
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

sebci napísal:fuu hardcore... na to by som si netrufol v jednej izbe z rodinou.. to musi byť dosť oničom....
Preco? Sak adrenalin :D
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Presne tak :D ide o ten adrenalin ze co ak niekto pride :D poznam to dost dobre :D :twisted:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

tiež mozem povedať ze s priateľkou to robíme v jej izbe ktorá nieje zamknutá ale ma take polo sklenene dvere ! a jej mama pozerá v obvacke TV !!
Ako kej jej mama ide do izby tak sa spýta ci moze ist dnu tak vtedy sup sup sa rýchlo obliecť ( niesme uplne nahy.... )

a to este dvere niesu úplne zavrete lebo tam je kábel na Internet ... cize tak

... ale uz to robíme tak dlho sme si nejak zvykli ze do izby nepríde nikto !! a sme dosť tichý ! občas bebe vzdychá ale nie az tak hlucno !
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Naozaj som sa uprimne zasmial. Les tu chyba ale taketo temy to tu ozivuju. Bravo! :smt043
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Rikinko jak si svoju damu nazval Bebe tak si mi hned pripomenul jeden diel Tom&Jerry :lol:

Vzdy zalezi od toho akych mas rodicov ... Spoluziak sa s priatelkou nemohol zavriet v izbe ... Rodicia si hned mysleli ze sa bude konat "Sentimentalle auf de Madrazza" a su to zaryti Katolici ... Cize ked nahodou dosli domov a oni boli zavrety v izbe tak hned poplach ... Isli vyvalit dvere ... atd...

A zas kamaratka zo sidliska otvorene vrieska ... Rodicia len daju hlasnejsie TV alebo drbnu do dveri a je klud :D
Prílohy
Tom&Jerry - Bebe.rar
Staci rozbalit :) wmv
(1.65 MiB) 117 stiahnutí
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Arkaz napísal:Presne tak :D ide o ten adrenalin ze co ak niekto pride :D poznam to dost dobre :D :twisted:
To nieje adrenalin co ak niekto pride... oni tam uz su!! :? :lol:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

počkajte páni topic je o niečom inom :) aj to že sestry sú v izbe je adrenalín.. áno viem je to svinstvo voči nim ale ako som povedal ked musíš tak musíš :)
plasmon napísal:...
ja by som jej to v žiadnom prípade nepovedal.. ked spravil spostosť tak nech sa s tým vyrovná.. rozišiel by som sa s kočkou z nejakého úplne iného dôvodu nech si myslí že som kkt, že som svina a nech ma už nikdy v živote nechce vidiet (ľahšie by to bolo pre mna) a šiel by som dakde het kde by som zabudol.. zničiť jednu celú rodinu kôli tomu aby som ja jeden človek mal pokoj na duši sa mi zdá dosť a maximálne sebecké
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lisa »

No dobabral si všetko čo si mohol. Na tvojom mieste sa stiahnem, necham priateľku a do konca života budem ľutovať tento počin. ale dovod rozchodu jej nepovedz nikdy.
s pocitom viny budes zit stale, s jej matkou keby ze vam to vyjde sa budes stykat do konca zivota, stale na to budes mysliet.
neviem, ale ked niekoho naozaj milujes, odolas kazdej zene. a jej matka je poriadna mrcha. nechcela by som taku nikdy.
Zamknuté