Ako lacno sa opiť? :)
Este ma napadla jedna vec....overena z praxe, ale nie nerobil som to ja.....
Mozno tu uz niekto spominal....staci si zobrat nejake silnejsie lieky, neviem presne, konkretnejsie....to by nam snad mohol povedat nas buduci doktor Ades.....no a po poziti nejakych liekov staci uz len trosku k tomu aby ste boli hotovy.
(len na vlastne nebezpecenstvo)
Mozno tu uz niekto spominal....staci si zobrat nejake silnejsie lieky, neviem presne, konkretnejsie....to by nam snad mohol povedat nas buduci doktor Ades.....no a po poziti nejakych liekov staci uz len trosku k tomu aby ste boli hotovy.
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
pishta neviem ci by sa tu neikto ktomu priznal
...niektore hlasky tu su za sto bodov, dobre som sa narehotal.
to stymi liekmi mozem ohodnotit. raz ekd som siel von tak ma dost bolela hlava tak som si supol asi panadol. vonku som zistil ze sa z niekadial objavila vodka a tak som si dal
. ostatne co viem z toho vecere je z rozpravania priatelky, okolia a mojich odrenin
. zhoda nahod je svina a urcite som neico taketo nerobil narocky a uz si davam na taketo veci pozor lebo ked sa rano zobudite v posteli a neviete ako ste sa tam dostali, je to dost blbe 
to stymi liekmi mozem ohodnotit. raz ekd som siel von tak ma dost bolela hlava tak som si supol asi panadol. vonku som zistil ze sa z niekadial objavila vodka a tak som si dal
-
DeFeAt
Medium Professional
ades napísal:neviem ci to tu uz bolo, nesledujem tuto temu, ale napadol ma sposob ako sa najlacnejsie opit. cele vas to vyjde tak do 1-1,5€. na pumpe si kupite taky ten poldecak, co je prelepeny zvrchu alobalom (blizsie nevysvetlim, videl som to iba parkrat), zoberiete damsky tampon, ten do toho alkoholu namocite a strcite si tampon do konecnika. zvysok chlastu si date do ust "na chut" a cakate. do 10 minut ste na sracky
hej, kamarat v noci z piatka na sobotu toto urobil, v sobotu rano mi volal, ci ho nepridem pozriet do nemocnice..Lub0$ napísal:Este ma napadla jedna vec....overena z praxe, ale nie nerobil som to ja.....
aj tak preferujem zaplatit za kvalitu, nieco, co stoji za to a ked peniaze niesu, tak nepit.. ^
-
Dědek Kostěj
Expert
Ide o to co povazujete za opit sa.....nekto to povazuje ze bude mat super naladu, niekto ze nebude vediet chodit, zgrca sa atd.
Ak nechcete nicit pecienku o dusu.tak by som to nekombinoval s tabletkami......ak vam je uplne jedno co pijete, Sladke deivca to isti ...alebo sa zlozte na dak uflasku a pite to rychlo...to chyti....popripade zapijajte pivom .....ja uz to inak neriesim....bo zo vsetkeho je akruat zle,,a to najkrajsi pocit nie je
Ak nechcete nicit pecienku o dusu.tak by som to nekombinoval s tabletkami......ak vam je uplne jedno co pijete, Sladke deivca to isti ...alebo sa zlozte na dak uflasku a pite to rychlo...to chyti....popripade zapijajte pivom .....ja uz to inak neriesim....bo zo vsetkeho je akruat zle,,a to najkrajsi pocit nie je
Taka alpa by bola ok? To je tusim lacne a vydrzi to dlho. To mate potom najlacnejsi sposob ako sa opit. No a o tom tema je ci ?ades napísal:pocit opitosti je v podstate z toho, ze posobi alkohol na bunky v mozocku. tam je centrum koordinacie atd. preto clovek nevie chodit, grca ako svadobny pes,... "idealne" by preto bolo zobrat naozaj miligramove mnozstvo cisteho alkoholu a aplikovat ho priamo do mozocku
Inak to co ma za zmysel ako sa najlacnejsie opit?Sak ludia ktori piju alkohol tak ho nepiju preto aby sa opili, ale preto, ze im to chuti a su na tom zavisli a este dalsie veci.Takze oni sa nechceju opijat.Opitost to uz je len jav ktory prichadza po nadmernom konzumovani alkoholu.
čučo 4ever
Ale nie, najlecnejsie asi Hradna svieca alebo Zbojnicke biele v Tescu maju obe,inak ja pijem z Tesca iba tesco colu. 
Kód: Vybrať všetko
Mám ja ale zlý dníček
ako taký malý psíček.
Fľašu si ja do úst dám
na nápis sa nepozerám.
Také je to sladké
a vypitie krátke.
Sadol som si na sedačku
pozerám sa na tú fľašku.
Vidím tam ja veľký nápis
pozor to je arzén a este k tomu grátis!
Chytila ma panika
veď toto sa ma netíka.
Tak si pijem dalej arzén
na zdravie je to vraj macher.
Aj keď ma už brucho bolí
arzén ževraj všetko zhojí.-
blitzkrieg
Professional
nečítal som to tu všetko pretože niektoré veci sa tu opakujú a nebavilo ma to čítať ale s kamarátom sme nad takýmto niečim kedysi rozmýšľali a nakoniec sme skúsili aj ..takže nápad bol nasledovný..nakúpili sme si rožky a vodku (niečo okolo 100Sk stála ale teraz neviem pretože nepijem, len príležitostne takže pôjdem o cene alkoholu momentálne nemám) rožok sme namočili do vodky nech sa nasiakne a potom sme si to vyžmýchali do pohára a vypili..každý sme zvládli len 2 rožky ..to bol des ..skúste