Nemôžete udeľovať karmu, pretože Vám to administrátor zakáza
USB hub
Mám USB hub SilverScrest s externým napájaním a občas sa mi stane, že mi prestane reagovať myš a klávesnica (na cca 1 sekundu).
Čím to je? Mám na neho napojenú len myš a klávesnicu. Robí to cca raz maximálne 2x za deň (pri PC som takmer stále).
Kde môžeme byť chyba?
Čím to je? Mám na neho napojenú len myš a klávesnicu. Robí to cca raz maximálne 2x za deň (pri PC som takmer stále).
Kde môžeme byť chyba?
-
mathev
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: USB hub
moze to byt cimkolvek od chyby adapteru po nejaku chybu v ovladacoch...FABi2 napísal:Mám USB hub SilverScrest s externým napájaním a občas sa mi stane, že mi prestane reagovať myš a klávesnica (na cca 1 sekundu).
Kde môžeme byť chyba?
najvacsia chyba bude ale to ze si za pocitacom "takmer stale" a dokazes riesit na fore problem "nejde mi mys 1 sekundu denne"
btw mne nejde mys a klavesnica vtedy ked mi niekto telefonuje lebo mi to nejak rusi bezdrat vysielac
-
Don_Pipino
Darca
-
drewodrewo
Medium Star
drewodrewo > WOW, ty si ale...
Nikde nebolo spomenuté nič o bezdrôtovej klávesnici/myši.
Značku SilverCrest mám len preto, pretože mi to bolo jedno čo v podstate kúpim hlavné je, aby to plnilo svoj účel čo aj plní. A keby si aj čítal troška hore tak som písal, že mi to vôbec netrhá žily tento problém, ale predsa ak by sa niekto rozumný našiel čo mal rovnaký problém tak som chcel vedieť ako to riešil a či to vôbec riešil...
Shano > Je tam plošný spoj a na ňom integráč, nejaké diódy ak vidím správne, tranzistor a kondenzátor. Ten „hard“ rozbočovač, aký si navrhoval ty by asi nešiel:)
Pripájam nejaké obrázky ako to je vo vnútri. Ale neoplatí sa ti špekulovať pre 10€ záležitosť... Presne ti neviem povedať čo tam je.
Nikde nebolo spomenuté nič o bezdrôtovej klávesnici/myši.
Značku SilverCrest mám len preto, pretože mi to bolo jedno čo v podstate kúpim hlavné je, aby to plnilo svoj účel čo aj plní. A keby si aj čítal troška hore tak som písal, že mi to vôbec netrhá žily tento problém, ale predsa ak by sa niekto rozumný našiel čo mal rovnaký problém tak som chcel vedieť ako to riešil a či to vôbec riešil...
Shano > Je tam plošný spoj a na ňom integráč, nejaké diódy ak vidím správne, tranzistor a kondenzátor. Ten „hard“ rozbočovač, aký si navrhoval ty by asi nešiel:)
Pripájam nejaké obrázky ako to je vo vnútri. Ale neoplatí sa ti špekulovať pre 10€ záležitosť... Presne ti neviem povedať čo tam je.