Ucitelia s ochranou "verejneho cinitela"?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
fikotek
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Skvely napad uz to tu melo byt davno.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Dieg0 napísal:Okej vzi sa do role toho SBSkara.zbieha sa okolo teba mrte vela ziakov a zrazu ta zozadu niekto zrazi k zemi.Domlatia ta na zemi ako svinu.Komu navrhnes podmienku.Tomu koho si videl pred sebou? ;-).Nie je vsetko take jednoduche ako sa zda a aj keby si navrhol tomu pred sebou bolo by to zneuzitie pravomoci lebo ty nemozes vediet ci ta udrel ;-)
Mam strasne rad postup riaditela na strednej.
Odserete si to vsetci pokial sa vinnik neprizna. Vzdy to fungovalo ... Bud ho ti nevinni dokopali aby sa priznal alebo ho bonzli.

Diego ja fakt neviem kde ty zijes ... Ale toto spravi jedine trieda degenerovanych fetakov. Mlatit SBSkara je jak pohadzovat si nadobu s Nitroglycerinom. Ked si on zisti od vedenia kto ho zmlatil tak by som nechcel vidiet tych jeho kolegov z roboty ... Nie vsetci SBSkari su Security v Tescu.
Dědek Kostěj
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dědek Kostěj »

fizz napísal:Nechcem provokovat, ale to ta lutujem... Nikdy sme na strednej neboli bohvieaky kolektiv, ale vzdy sme si to odsrali vsetci..
lenze spolocne ste si odsrali co, prekopnute dvere? popisane okno voskom? fixku na cerstvo namalovanej stene? tu sa bavime o napadnuti SBSkara skupinou ludi, a keby teba obvinili ze si v tej skupine bol (aj ked si v nej nebol), tak mi ver, ze by si bonzoval/nutil vinnikov aby sa priznali, pretoze nikto nechce mat zbytocne opletacky s policiou a vyhadzov zo skoly.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Shark NX napísal:Mam strasne rad postup riaditela na strednej.
Odserete si to vsetci pokial sa vinnik neprizna. Vzdy to fungovalo ... Bud ho ti nevinni dokopali aby sa priznal alebo ho bonzli.

Diego ja fakt neviem kde ty zijes ... Ale toto spravi jedine trieda degenerovanych fetakov. Mlatit SBSkara je jak pohadzovat si nadobu s Nitroglycerinom. Ked si on zisti od vedenia kto ho zmlatil tak by som nechcel vidiet tych jeho kolegov z roboty ... Nie vsetci SBSkari su Security v Tescu.
Povedz mi ako ma donuti aby som si to odsral? :P .V zivote som si neodsral nic za niekoho druheho.Maximalne pisomku lebo na tu sa mozem zvysoka vykaslat :).Ked bola ucitelka nasrata kvoli kamaratovi a zadelila nam.Proste mi to bolo jedno.Ale rovnako ako som si ja nikdy nic neodsieroval kvoli niekomu druhem tak si nikto nic neodsieral kvoli mne :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Dědek Kostěj to vystihol ... Keby si mala platit 3500Sk za zlomenu lavicu alebo 8900Sk za Rozbity Projektor tak neviem ci by si ste drzali jazyk za zubami a poslusne skladali.
Nic nepoviem napr. ked musite zostat po skole. Alebo budete pisat pisomku ... To su banality ... Tam sme samozrejme boli ticho.

Poviem priklad ... Predstav si ze dvaja dementi robia bordel v triede ... Jeden druhemu napr. Zavrie dvere pred nosom a ten druhy v Amoku vrazi do dveri taku ze ich prerazi skrz ...
Bola to dost rozmerna diera cize hned sa hladal vinnik a vycislila sa suma na dvere z Hornbachu 1800Sk. Bolo to na hlavu 150Sk kedze nas bolo v ten den 12 v Triede ...
Myslis ze by si bola ochotna zaplatit za toho debila v triede (Napr. za Rudiho) 150Sk?? Len kvoli tomu ze sa potreboval zahrat na silaka pred vami??

//autoeditácia príspevku ( 22 Feb 2009, 15:22 )
Viem viem pamatam si :)
Kym by na tom nemal niekto priamu vinu tak by som bol este ochotny sa poskladat ...
Napr. Skladali sme sa na ziarovku z Meotara ... Ziakovi ktory konal tyzdennu slubu sa nechcelo tak isiel pre to spoluziak ... Neviem ci s tym niekde pleskol alebo co ale bolo nasilnym sposobom prerusene vlakno (Prepalene by zanechalo stopy volframu na skle) ... Okolo meotaru sa cez prestavku behalo ... Mohlo sa to niekomu stat.
Ziarovka stala 900Sk tak sme sa na nu zlozili.

Ale niesom ochotny platit 700Sk za dementa ktory potiahol kabel od projektora cim zhodil cely projektor a rozbil na nom Optiku a Lampu (Neopravitelna zavada).

(kde je fizzin prispevok??)
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

predsa, skola je institucia, do ktorej je povinnost chodit, tusim,ze do 15 rokov... a ucitelia su na to, aby v nej vzdelavali, takze si myslim,ze uctu im prejavovat treba...a co sa tyka ich ako verejnych osobnosti,hm,tazko povedat,...kedze teraz klesa schopnost ucitelov zvladnut ziakov a ziaci su coraz castejsie drzi,mozno je to spravny krok
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Keby len schopnost zvladnut ziakov ale co si poslednou dobou vsimam aj schopnost ucit.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Dieg0 napísal:...
Považuješ ty vôbec školu za dôležitú inštitúciu alebo si myslíš, že je úplne zbytočná?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

begbeee napísal:Považuješ ty vôbec školu za dôležitú inštitúciu alebo si myslíš, že je úplne zbytočná?
Mas pre mna aj nejaku rozumnu argumentaciu alebo musis na mna vytahovat iba bezhlave pi*****?Pravdu povediac do skoly nechodim preto aby som sa ucil.Do skoly chodim aby som sa dostal k mature a urobil maturu.A chodim tam aj kvoli tomu ze sa tam naucim nie slovencinu ani matematiku a ine veci.Chodim tam preto ze sa naucim ako reaguju ludia na urcite veci, ako sa spravat v urcitych situaciach.Ako byt vynaliezavy ked sa chcem odje*at zo skoly bez toho aby ma zapisali a podobne.Tebe to pride ako trivialnost.Mne prefikanost, kreativita a podobne pridu ako o mnoho prinosnejsie veci do mojho zivota ako napr slovencina.Tebe mozno nie ..
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Ja suhlasim. Nikdy som nemal vyrazne problemy na strednej s profesorom, nerobil som bordel na skole, ucil som sa na take 2, klasika do mesta ozieracky kazdy piatok, v skole ale som sa krotit vedel. Kto nevie, nech ide do prdele.
NumBer_One
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NumBer_One »

Dieg0 napísal:Mas pre mna aj nejaku rozumnu argumentaciu alebo musis na mna vytahovat iba bezhlave pi*****?Pravdu povediac do skoly nechodim preto aby som sa ucil.Do skoly chodim aby som sa dostal k mature a urobil maturu.A chodim tam aj kvoli tomu ze sa tam naucim nie slovencinu ani matematiku a ine veci.Chodim tam preto ze sa naucim ako reaguju ludia na urcite veci, ako sa spravat v urcitych situaciach.Ako byt vynaliezavy ked sa chcem odje*at zo skoly bez toho aby ma zapisali a podobne.Tebe to pride ako trivialnost.Mne prefikanost, kreativita a podobne pridu ako o mnoho prinosnejsie veci do mojho zivota ako napr slovencina.Tebe mozno nie ..
to je moj clovek...bracho k+ :P
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Dieg0 napísal:Mas pre mna aj nejaku rozumnu argumentaciu alebo musis na mna vytahovat iba bezhlave pi*****?Pravdu povediac do skoly nechodim preto aby som sa ucil.Do skoly chodim aby som sa dostal k mature a urobil maturu.A chodim tam aj kvoli tomu ze sa tam naucim nie slovencinu ani matematiku a ine veci.Chodim tam preto ze sa naucim ako reaguju ludia na urcite veci, ako sa spravat v urcitych situaciach.Ako byt vynaliezavy ked sa chcem odje*at zo skoly bez toho aby ma zapisali a podobne.Tebe to pride ako trivialnost.Mne prefikanost, kreativita a podobne pridu ako o mnoho prinosnejsie veci do mojho zivota ako napr slovencina.Tebe mozno nie ..
No, tak práve pre toto asi stretávam čoraz menej ľudí, ktorí majú to, čo sa nazýva "klasické vzdelanie a prehľad", a ktorí vedia povedať viac ako tri súvislé rozumné vety za sebou........
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Diego ak spolocnost smeruje k Tvojmu zmyslaniu, tak dufam, ze to este chvilku pocka a ja sa toho v prilis velkom rozsahu nedozijem, lebo...ako to povedat. Tak j*bnuty nazor som uz dlho nepocul.

Pinhead inak, suhlas.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Plny suhlas s Pinhead-om a Vigor-om
Jehovisti maju pravdu, koniec sveta je blizko ...
Dieg0 ked chces zistovat ako ludia sa ludia spravaju a reaguju tak chod pracovat do nejakej predajne. To je najlepsie miesto.
Skola je institucia ktora ta pripravuje na zivot "Tam vonku" Dava ti vzdelanie a zakladny prehlad.
Pripravuje ta na buducu skolu, aby si mohol pokracovat vo vzdelavani alebo zacal pracovat.

Ak chces vybrnkavat na Gitare v Podchode tak kludne ... Pokracuj, si na dobrej ceste.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Vybrnkavat na gitare v podchode nebol nikdy moj ciel :).A vigor moj nazor je je*** lebo je odlisny ako tvoj?To su potom asi vsetci ludia ktori maju rozdielny nazor je*** nie? :) .Je to moj nazor ja si za nim stojim.To ze ty si napriklad nejaky tutmak ktoremu je absolutne u prdele ako sa bude spravat ako bude reagovat na urcite situacie, aku bude mat kreativitu atd. a bude chciet iba aby nanho mamicka bola hrda a aby "doma nerobil hanbu".Myslim ze v zivote ide o nieco ine ako vediet slovencinu, matematiku, fyziku.V zivote ide o to aby si bol dobry clovek ktory vie vyuzivat svoje schopnosti.Co ty v zivote budes mat z toho ze ked budes dospely budes vediet vypocitat logaritmus x pri zaklade 10?Hovno.A co budem mat ja z toho ked budem vediet na gitare drtit hudbu ala satriani?Trochu sa nad sebou zamysli skola neni cely svet,zivot.Skola je len prechodna faza po ktorej ziskas papier ktory ti umozni ist dalej.A dalej ti uz slovencina nepomoze
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ono ak si si nevsimol, Ty si tu ten co je v mensine, takze k tomu, koho nazor je j*bnuty...hadam si pochopil. A k Tvojim argumentom... :lol: . Len trosku sa vyjadrim. Ty tu pises o schopnosti komunikovat a neviem co este. To akoze clovek, ktory sa venuje skole, ziskava aspon zakladne ak nie vyssie vzdelanie to nedokaze? Sa tvaris, ako keby Tvoje "ucenie komunikovat" zaberalo 12 hodin denne a neostaval Ti cas na nic ine. No tak, si smiesny. Si myslis, ze ja, Pinhead ci Shark zato, ze sme v skole cele hodiny nerobili bordel a pripadne sa daco aj poucili nevieme o com je zivot? Chlapce ako tak sledujem Tvoje posobenie na fore tak myslim si, ze z nas styroch si Ty ten, co je mimo. Nemam 5 rokov, aby ma tu nejaky s stredoskolak so zmyslanim "budem si brnkat, ucit sa o zivote a je*at na skolu ved o tom je zivot" poucoval. Su tu na fore ludia, od ktorych by som mozno nejake rady do zivota bral, ale Ty k nim rozhodne nepatris a sotva niekedy patrit budes. Pytas sa, co budem mat z toho, ze budem vediet ratat logaritmy? Uprimne, kedze matiku na vyske nemam, tak momentalne nic, lebo uz si ich ani moc nepamatam. Ale ak by som si to zopakol, dostal by som sa do obrazu. Tak isto, ako vdaka tomu, ze som pocas strednej aj nieco robil, ovladam iste zaklady fyziky, matiky, biologie, chemie atd., co mi dava nieco, co uz Pinhead nadomnou nazval "klasické vzdelanie a prehľad". A vies, nechcem Ta sklamat ci Ti brat iluzie, ale ak chces v zivote aspon daco dosiahnut, nedosiahnes to v skupine ludi s Tvojim zmyslanim, tka to skratka nefunguje. Pretoze Tvoje zmyslanie je maximalne infantilne, cize radsej povedz, som lenivy pes a nechce sa mi ucit, j*bem na skolu. Radsej povedz toto, nez by si tu mal presviedcat ludi, ake je vzdelanie vlastne zbytocne, lebo takto vyznievas ako omnoho vacsi hlupak. Chlapce, uvedom si, ze ak by ludia zmyslali ako Ty aj niekolko vela storoci dozadu, tak dnes by vsetci vedeli lovit zver a prezit v prirode, pretoze, vsak o tom je zivot nie? Ae sotva by si dnes kukal do monitora ci si svietil ziarovkou, pretoze vyvoj ludia by sa zastavil. Takze este raz, radsej povedz, ze si lenivy pes, takto vyznievas omnoho horsie.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Ak ti robi radost robit zo mna somara posluz si ;-).Na tom vidno kto je kreten ci ja alebo ty.Nevravel som ze komunikacia mi zabera 12 hodin denne.Povedal som len ze prednejsie mi je ucit sa ako to v tomto svete chodi a moj ideal je dosiahnut "kolace bez prace".Vyssi level vidim uz len ked robis nieco co ta bavi a zarabas za to.Moj nazor nie je je***.Ale ty celkovo si nejako mimo ked nevies pochopit ze su ludia co maju aj ine priority ako ty a nie su je***.Ano som lenivy neucim sa prepadol som.Urcite som pre teba horsi clovek ako jednotkar co fetuje vsak ano?Nejde len o tu blbu skolu ide o to aky clovek je.A to ty asi nikdy nedokazes pochopit.Ked dokazes ... v tom momente pre mna prestanes byt egoisticky hlupak

//Medzi recou.Aj ta ovca co ide mimo stada oviec nemusi byt hlupa.Len hlada vlastnu cestu k uspechu.A bud uspeje alebo neuspeje.To je cele ;-)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Pozri. Jednotkar, dvojkar, trojkar, je mi to fuk. Nikdy som neposudzoval ludia podla znamok a pod. Zhodneme sa, ze je to maximalna ubohost a trapnost. Ak by si ma so svojim popisom trafil, moja holka by musela so samymi Ackami smerovat na vyske za cervenym diplomom a moji najlepsi kamarati zo strednej ci zakladky, ako aj teraz na vyske by museli mat najlepsie vyslekdy lenze fuha, toto sa vobec nezhoduje s realitou. Aby si pochopil lepsie moj pristup. "Snaha sa ceni." Toto pre mna nie je fraza, to je jedna z veci, co mi poukazuje na cloveka a jeho osobnost. Ak sa niekto snazi, je tam snaha, tak to mi staci. Je jasne, ze nie kazdy ma na same jednotky, nie kazdy ma na same Acka, tak to skratka je. Avsak kazdy si moze sam urcit svoj pristup. Ak na strednej dostal 3 niekto, kto sa musel na danu pisomku ucit tyzden pretoze na to nema vlohy, a ak ju dostane niekto, komu stacilo si to den predtym precitat no ani to nespravil, tak to je u mna obrovsky rozdiel. Preto, mne je jedno ze si prepadol, ze nie si jednotkar, kua sak ani ja som nebol cisty jednotkar nikdy. Ale mna irituje Tvoj pristup, pretoze mi to pride tak, akoby si iba ospravedlnoval svoju lenivost a vybral si si nato podla mojho osobneho nazoru dost...nestastne a nepresvedcime argumenty.

Ospravedlnujem sa, ak som Ta urazil, co som asi aj spravil, obcas sa mi stava, ze skor pisem nez to uplne domyslim. Ale za mojim nazorom si stojim.

P.S. Ale nech ta ovca nepresviedca zvysok, ze robia hlupost, zvlast ked si sam povedal, ze ta jedna ovca iba experimentuje.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Nie nie ja som ti chcel len naznacit ze mozem sa ti zdat ako absolutny hlupak pretoze mam insi pristup.Robim veci inac ako 99% inych ludi.Niekto si doma sadne a kuka 5 hodin do knih.Ja si doma sadnem a hram 5 hodin na gitare lebo je moj ciel hrat v dobrej kapele a zarabat si hudbou.A pokial clovek chce tak sa mu to podari.Nepresviedcam nikoho o tom ze moj postup je spravny.Len poukazujem na to ze nemusi byt hned zly ked je odlisny od "normalneho" postupu.Dufam ze sa chapeme
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Dieg0 napísal:Ja si doma sadnem a hram 5 hodin na gitare lebo je moj ciel hrat v dobrej kapele a zarabat si hudbou.A pokial clovek chce tak sa mu to podari.
Keby si chcel tak máš výsledky v škole. Môžeš ísť na konzervatórium a neskôr na VŠMÚ.
Mal by si teoretický základ, vedel by si ako veci fungujú a bol by si konfrontovaný s inými uhlami pohľadu, štýlmi a aj keď sa ti to zdá zbytočné mohol by si z nich čerpať inšpiráciu.
Točil by si sa vo fachu, stretával sa s ľudmi, ktorí sa hudbe venujú a v neposlednom rade by si si získaval kontakty do budúcnosti so spolužiakmi.
Takto môžeš kašľať na školu, doma si vybrnkávať na gitare a dúfať, že si ťa niekto všimne. Áno dostaneš sa iste do nejakej kapely. Bude vás to desne baviť a postupne zistíš, že z niečoho žiť musíte... bude menej času na skúšanie a postupne to vyznie do stratena. A zistíš, že ti nezostáva nič iné ako dvíhať debničky v sklade alebo robiť lopatového inžiniera na stavbe.
Veľmi mi pripomínaš jedného 16 ročného chalana ktorý mi povedal, že on sa bude živiť herným priemyslom a poctivo trénoval CS niekoľko hodín denne. Po 4 rokoch je na dlažbe. A herný svet je od neho tak ďaleko ako z rómskej osady do prezidentského paláca. Keby vyštudoval informatiku alebo tak niečo verím, že by sa zamestnal vo fachu a možno časom aj v tom hernom priemysle...
Každopádne držím palce. Napíš keď budeš dospelý, ako ti to ide.
Napísať odpoveď