Setup do €1300
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak tak, ledva tam dam 22". Totizto mam priestor 55cm. 22" ma 52 cm (sirka, no nie displeju samotneho ale celeho monasu) a 24" ma 57cm. No way... inak, grafika BFG kvoli najlepsiemu chladeniu, nie kvoli tym taktom (teda trocha aj taktom, ale berem tu najmenej taktenu). Uz sa tesim jak s tou Noctuou dam procarnu na 4,2GHz
. Dajak uz nemaju Patriot ramky, dam tam Mushkin asi ak im nepridu.
-
Šu-Do
Redeemer
ta bedna je vynikajuca.. ja som s nou fakt spokojny... medzi MIDI tower je to uplne najlepsia volba.. chladenie skus vyriesit ako ja.. aj brm to tak ma..
pokial sa ti nechce piplat s tym vetrakom, ktory je v 5.25" sachte yeb nanho..
inak fanclub CM690
http://www.overclock.net/computer-cases ... -club.html
pokial sa ti nechce piplat s tym vetrakom, ktory je v 5.25" sachte yeb nanho..
inak fanclub CM690
http://www.overclock.net/computer-cases ... -club.html
-
moosha
Darca
Sudo vyzera to tak, ze na meniny/narodky chcem najblizsie asi len Noctui, lebo ty ich tam mas asi 7 a ja mam len 2 (a 2 stock)
. Riesim fany prave, zatial to vyzera takto
vzadu, stock outtake
hore, jedna pozicia dalej od CPU Noctua outtake
vpredu, tam niekde kde sa da Noctua intake
dole/este vpredu stock intake
Inak Sudo, mozem ta kontaktovat potom na icq a pomozes mi riesit tam nejake veci (kable,...) totiz mame rovnaky typ zdroja aj bedne.
vzadu, stock outtake
hore, jedna pozicia dalej od CPU Noctua outtake
vpredu, tam niekde kde sa da Noctua intake
dole/este vpredu stock intake
Inak Sudo, mozem ta kontaktovat potom na icq a pomozes mi riesit tam nejake veci (kable,...) totiz mame rovnaky typ zdroja aj bedne.
Podla mna je 5 a viac fanov zbytocnost, extremne taktovat nebudes a ci mas 5 alebo 7 fanov, nejak radikalne ti to teplotu jadra neovplyvni.
Ja by som volil tuto moznost
Stock fan zozadu hodit dole vedla zdroja alebo uplne hore na strop. Stock fan na bocnici by som nechal, na grafiku a mb postacuje podla mna. Dopredu dat noctuu, dalsiu dozadu namiesto stock fanu, a na cpu chladici mas dalsiu noctuu. Myslim si ze pre zostavu na ktorej budes mat E8400 a nejdes s nim nad 4.0 ghz je to az prehnane "prefuknute"
Ja by som volil tuto moznost
Stock fan zozadu hodit dole vedla zdroja alebo uplne hore na strop. Stock fan na bocnici by som nechal, na grafiku a mb postacuje podla mna. Dopredu dat noctuu, dalsiu dozadu namiesto stock fanu, a na cpu chladici mas dalsiu noctuu. Myslim si ze pre zostavu na ktorej budes mat E8400 a nejdes s nim nad 4.0 ghz je to az prehnane "prefuknute"
-
Šu-Do
Redeemer
ja nedam dopustit na ten panel, ktory je hore na bedni.. velmi dobra vec.. samozrejme zalezi od toho ako mas aj ulozenu bednu.. ak ju mas na stole tak sa necudujem...
moosha.. ICQ mam v profile.. neni problem..
Guczmann
ver mi, ze tie fany hore na odsavanie su veeelmi uzitocne a pomahaju...bez nich som mal uplne peklo na vrchu vzadu.. nestihalo to utekat prec.. ted je to ok
na bocnicu v ziadnom pripade.. ale co som kukal, tak viac pomoze ak to vysava ako nasava z bocnice
moosha.. ICQ mam v profile.. neni problem..
Guczmann
ver mi, ze tie fany hore na odsavanie su veeelmi uzitocne a pomahaju...bez nich som mal uplne peklo na vrchu vzadu.. nestihalo to utekat prec.. ted je to ok
na bocnicu v ziadnom pripade.. ale co som kukal, tak viac pomoze ak to vysava ako nasava z bocnice
Chapem ta, ved vravim, stock zozadu dat bud dole, alebo hore
Ja som chcel len to povedat, ze nech tie dve Noctuy da na predok a zadok kde su podla mna najucinnejsie
Bocnicou som si nebol isty ako je ten fan rieseny ci to nieje nahodou specialny okruhly, tak preto som s nim nebaštrngloval... On si berie priehladnu bocnicu a bez fanu tam bude mat kruhovu dieru vedla plexiskla.
Best moznost podla mna je dat dopredu, dozadu Noctua, na Cpu samozrejme, tak ako to je na obrazku, a oba stock fany dat hore ako to vravi su-do, kedze teply vzduch ide smerom hore
Best moznost podla mna je dat dopredu, dozadu Noctua, na Cpu samozrejme, tak ako to je na obrazku, a oba stock fany dat hore ako to vravi su-do, kedze teply vzduch ide smerom hore
No ako chces kamo, ja nehovorim ze mas davat 24ku, ked sa ti nezmesti ale ze si mas dat monitor s podporou full hd. V dnesnej dobe a v buducnosti urcite to uz bude standard. Ci uz kvoli filmom a hram aby si ich mohol hrat na najvyssom rozliseni, ked uz tam davas take namakane komponenty. Ozaj chces byt obmedzovany monitorom na najvyssich nastaveniach? a za nejaky rok-dva uz mozu bud 1080p filmy takou normou ako teraz 720p.moosha napísal:Tak tak, ledva tam dam 22". Totizto mam priestor 55cm. 22" ma 52 cm (sirka, no nie displeju samotneho ale celeho monasu) a 24" ma 57cm. No way... inak, grafika BFG kvoli najlepsiemu chladeniu, nie kvoli tym taktom (teda trocha aj taktom, ale berem tu najmenej taktenu). Uz sa tesim jak s tou Noctuou dam procarnu na 4,2GHz. Dajak uz nemaju Patriot ramky, dam tam Mushkin asi ak im nepridu.
A ver tomu ze spoznas rozdiel ked spustis hru na 1920x1200 ako na 1680x1050
ja nejsom ziadny fanatik, mne len pride na hlavu ze mam dvojrocny komp za vtedy 22000tis bedna a hravam stale na full hd co je nadhera a neviem z akeho ROZUMNEHO DOVODU davat do kompu 1300 eur monitor ktory to nezmakne aby to bolo "dostacujuce" a pritom take rozlisenie ako napr ja nikdy nevytiahne. (nehovorime o detailoch)
Ja by som teraz za svoju bednu dal mozno 9 tisic keby som kupoval nove komponenty.
Do toho monitora budes cument kazdy den niekolko rokov a budes od neho vzdy vyzadovat to najlepsie. Bez full hd to najlepsie nikdy mat nebudes.
Ja by som teraz za svoju bednu dal mozno 9 tisic keby som kupoval nove komponenty.
Do toho monitora budes cument kazdy den niekolko rokov a budes od neho vzdy vyzadovat to najlepsie. Bez full hd to najlepsie nikdy mat nebudes.