Setup do €1300

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Pigesko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

uz to bolo riesene...24 sa mu nezmesti na stol :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Tak tak, ledva tam dam 22". Totizto mam priestor 55cm. 22" ma 52 cm (sirka, no nie displeju samotneho ale celeho monasu) a 24" ma 57cm. No way... inak, grafika BFG kvoli najlepsiemu chladeniu, nie kvoli tym taktom (teda trocha aj taktom, ale berem tu najmenej taktenu). Uz sa tesim jak s tou Noctuou dam procarnu na 4,2GHz :twisted: . Dajak uz nemaju Patriot ramky, dam tam Mushkin asi ak im nepridu.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ta bedna je vynikajuca.. ja som s nou fakt spokojny... medzi MIDI tower je to uplne najlepsia volba.. chladenie skus vyriesit ako ja.. aj brm to tak ma..
pokial sa ti nechce piplat s tym vetrakom, ktory je v 5.25" sachte yeb nanho..
inak fanclub CM690
http://www.overclock.net/computer-cases ... -club.html
Prílohy
chladenie.JPG
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Ja som taký DEBIL ze som si vzal Tt Swing :( :( :( Nevadi mi na nej nic no CM 690 je dokonalaaa :(
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Guczmann napísal:no CM 690 je dokonalaaa
ca sa tyka interieru a dizajnu ano, ale niekomu mozu vadit predne usb konektory umiestnene na vrchnej casti skrinky. Ja by som ich tam nemohol mat. :wink:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Sudo vyzera to tak, ze na meniny/narodky chcem najblizsie asi len Noctui, lebo ty ich tam mas asi 7 a ja mam len 2 (a 2 stock) :D. Riesim fany prave, zatial to vyzera takto
vzadu, stock outtake
hore, jedna pozicia dalej od CPU Noctua outtake
vpredu, tam niekde kde sa da Noctua intake
dole/este vpredu stock intake
Inak Sudo, mozem ta kontaktovat potom na icq a pomozes mi riesit tam nejake veci (kable,...) totiz mame rovnaky typ zdroja aj bedne.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

reno23 napísal:ca sa tyka interieru a dizajnu ano, ale niekomu mozu vadit predne usb konektory umiestnene na vrchnej casti skrinky. Ja by som ich tam nemohol mat. :wink:
Ja zase na ne nedám dopustiť.. pre mňa to už ideálnejšie nemohlo byť uložené. ;)
Guczmann
Star
Star

Podla mna je 5 a viac fanov zbytocnost, extremne taktovat nebudes a ci mas 5 alebo 7 fanov, nejak radikalne ti to teplotu jadra neovplyvni.

Ja by som volil tuto moznost :wink:

Stock fan zozadu hodit dole vedla zdroja alebo uplne hore na strop. Stock fan na bocnici by som nechal, na grafiku a mb postacuje podla mna. Dopredu dat noctuu, dalsiu dozadu namiesto stock fanu, a na cpu chladici mas dalsiu noctuu. Myslim si ze pre zostavu na ktorej budes mat E8400 a nejdes s nim nad 4.0 ghz je to az prehnane "prefuknute" :wink:
Prílohy
aa.jpg
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ja nedam dopustit na ten panel, ktory je hore na bedni.. velmi dobra vec.. samozrejme zalezi od toho ako mas aj ulozenu bednu.. ak ju mas na stole tak sa necudujem...

moosha.. ICQ mam v profile.. neni problem..

Guczmann
ver mi, ze tie fany hore na odsavanie su veeelmi uzitocne a pomahaju...bez nich som mal uplne peklo na vrchu vzadu.. nestihalo to utekat prec.. ted je to ok :)
na bocnicu v ziadnom pripade.. ale co som kukal, tak viac pomoze ak to vysava ako nasava z bocnice
Guczmann
Star
Star

Chapem ta, ved vravim, stock zozadu dat bud dole, alebo hore :wink: Ja som chcel len to povedat, ze nech tie dve Noctuy da na predok a zadok kde su podla mna najucinnejsie :wink: Bocnicou som si nebol isty ako je ten fan rieseny ci to nieje nahodou specialny okruhly, tak preto som s nim nebaštrngloval... On si berie priehladnu bocnicu a bez fanu tam bude mat kruhovu dieru vedla plexiskla.

Best moznost podla mna je dat dopredu, dozadu Noctua, na Cpu samozrejme, tak ako to je na obrazku, a oba stock fany dat hore ako to vravi su-do, kedze teply vzduch ide smerom hore :wink:
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

moosha napísal:Tak tak, ledva tam dam 22". Totizto mam priestor 55cm. 22" ma 52 cm (sirka, no nie displeju samotneho ale celeho monasu) a 24" ma 57cm. No way... inak, grafika BFG kvoli najlepsiemu chladeniu, nie kvoli tym taktom (teda trocha aj taktom, ale berem tu najmenej taktenu). Uz sa tesim jak s tou Noctuou dam procarnu na 4,2GHz :twisted: . Dajak uz nemaju Patriot ramky, dam tam Mushkin asi ak im nepridu.
No ako chces kamo, ja nehovorim ze mas davat 24ku, ked sa ti nezmesti ale ze si mas dat monitor s podporou full hd. V dnesnej dobe a v buducnosti urcite to uz bude standard. Ci uz kvoli filmom a hram aby si ich mohol hrat na najvyssom rozliseni, ked uz tam davas take namakane komponenty. Ozaj chces byt obmedzovany monitorom na najvyssich nastaveniach? a za nejaky rok-dva uz mozu bud 1080p filmy takou normou ako teraz 720p.

A ver tomu ze spoznas rozdiel ked spustis hru na 1920x1200 ako na 1680x1050
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ale zas nie kazdy je fanatik :D
22" je uz dost velky monitor.. a to je uplne ok hrat na 1680*1050 ... dostacujuce.. :) i ked full hd je full hd :P
Rattata
Light Professional
Light Professional

ja nejsom ziadny fanatik, mne len pride na hlavu ze mam dvojrocny komp za vtedy 22000tis bedna a hravam stale na full hd co je nadhera a neviem z akeho ROZUMNEHO DOVODU davat do kompu 1300 eur monitor ktory to nezmakne aby to bolo "dostacujuce" a pritom take rozlisenie ako napr ja nikdy nevytiahne. (nehovorime o detailoch)

Ja by som teraz za svoju bednu dal mozno 9 tisic keby som kupoval nove komponenty.

Do toho monitora budes cument kazdy den niekolko rokov a budes od neho vzdy vyzadovat to najlepsie. Bez full hd to najlepsie nikdy mat nebudes.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nieco to ma do seba.. lenze nema kam dat ten monitor.. :) a uzije si aj na 22" (nehadaj sa uz :D )
Rattata
Light Professional
Light Professional

Sak ja hovorim ze 22ku full hd :D (uz nebudem) :D
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

moosha napísal:inak, grafika BFG kvoli najlepsiemu chladeniu, nie kvoli tym taktom
hlavne ze je tam referencny chladic ze ano :lol: :lol:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

nechce sa mi čítať celú tému, či niečo menil s diskom, ale ja by som si pri kompe nad 1000 eur určite spravil diskové pole - HDD je jedna z vecí, ktoré ma pri práci najviac zdržujú :)
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

kazdy preferuje nieco ine a kazdy poradi daco ine a preto som sa neradil tu na fore ked som 2 tyzdne dozadu tiez kupoval PC v takej cene a bolo samozrejme inak postavene ...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Povedz, len tak zo zvedavosti, ako bolo postavene :) (kombinacia AMD Phenomu II QC, 4870 a Vitesta ramiek?). Inak, nema ten moj vybraty monitor HD? Ved vzadu ma este HDMI vstup... Inak suhlasim s Gucom ohladom fanov, len ci to mam kde na doske popichat... toho sa bojim...
Guczmann
Star
Star

Na mooshovu ziadost to davam sem... Tak nejak som to myslel :oops:
Prílohy
mooshapc.jpg
Napísať odpoveď