Zlodej na dovolenke!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Máte radšej

Leto :)
49
94%
Zimu :(
3
6%

Celkom hlasov: 52

brendnpeto
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Zlodej na dovolenke!!!

Príspevok od používateľa brendnpeto »

Chcel by som sa s vami podeliť o jednu nepríjemnú situáciu, ktorá sa nám stala so sestrou na dovolenke na Mallorce... Nejde o žiadne ukradnutie penazí na pláži a ani nič podobné... Stalo sa nám to priamo v hoteli, ked sme spali.
Začnem od začiatku:
Bývali sme v 3 hviezdičkovom hoteli hned pri mori na tretom poschodi. Bola posledna noc a o tretej v noci sme mali odchádzať z hotela na letisko... Tak sme si išli ešte o nejakej 12tej lahnuť a za chvílu sme zaspali... Izbu sme mali celkom malú a tak som mal postel hneď pri dverách od balkóna, asi tak pol metra... Celú dovolenku sme mávali otvorený balkón, lebo sme nemali na izbe klímu a tak sme mali otvorený balkón aj túto noc, ale kedže bolo trochu chladnejšie, tak sme ho maly otvorený asi len tak na 5 cm... Ako sme tak spali, tak o nejakej pol druhej ma zobudila sestra s hukotom a krikom, že niekto tu je! Ani si neviete predstaviť ako strašne som sa zlakol, teraz neviem či to bolo tým krutým zobudením a strašným krikom sestry, alebo tým, že vo dverách od balkóna hned pri mojich nohách stál nejaký velký chlap, celý v čiernom :shock: Naštastie sa asi lakol toho kriku sestry a utiekol... Hned pod naším balkónom bola strecha druhého hotela, ale z jednej strany to bolo oddelené 2 metrovou stenou, cez ktorú sa dalo dostať na tu strechu druhého hotela... On behom sekundy vyskocil na tu stenu ako keby bol z gumy a než som sa stačil rozpozerať bol preč... Bolo proste vidieť, že už to tam dobre pozná a vie kade má po tých strechách skákať aby sa dostal tam kam chcel... Naštastie nám nič nemohol zobrať, lebo sme mali všetko pobalené v kufroch, ktoré se mali pripravené na odchod. Vždy som si myslel, že keď by sa mi niečo také stalo, tak by som ho chytil pod krk a vyhodil von oknom, alebo proste podobne keci :) Po tejto skúsenosti viem, že človek je v takom šoku, že než sa spamatá, už može byť neskoro na nejaké činy... Možem priznať, že som bol fakt v šoku a keby stál pri mojej hlave, ked sa zobudím, tak posledné načo by som myslel by bolo ísť s ním zápasiť :) A to možem povedať, že som vo forme, kedže mám 100 kilo, chodím pravidelne do posilky, venujem sa boxu a aj Kickboxu... Podla mňa može byť aký chce chlap, ale aj tak by sa tak zlakol, že by sa neodvážil po ňom skočiť a len dúfal, že utečie...
Tak si dávajte na dovolenkách pozor, kedy si možte dovoliť mať otvorený balkón :wink:
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No neprijemna skusenost, musel to byt fakt sok.Ocividne to tam pachatel velmi dobre poznal a vedel, ze ludia si tam sprijemnuju zivot otvorenymi balkonmi cez noc.
Ale ja nenechavam nikdy otvoreny balkon a to byvam na tretom poschodi v bytovke. :lol: Ja by som asi tak ani nezaspal,lebo sa stali uz rozne pripady ked dotycny dokazal vyjst aj na vyssie poschodie a nie iba na tretie a nechcel by som byt dalsim koho prepadne nejaky "nacko" co nema v noci co robit.

//Dost trapne podla mna je, ze nevies co je to nacko :) Daj sa liecit :wink:
(on vie, ze je to pre neho)
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

neprijemna skusenost...ste mali stastie ze si letenky nepozical....podla mna sa aj on zlakol ked videl sto kiloveho vypracovaneho slovaka :lol:
brendnpeto
Medium Expert
Medium Expert

Ja tiež doma nemávam otvorený balkón, ale asi to je aj preto, lebo bývam na prízemí a balkón nemám :D
A tak na dovolenke sú iné teploty ako tu a bez klími by sme sa tam aj zadusili a koho by napadlo, že ten "nacko" sa bude v noci nudiť a bude robiť prehliadku hotelov :lol:
Ale na budúce si budem otvárať okno, ale len na ventilačku :wink:
joejoe
Light Professional
Light Professional

ee nabuduce si kup najvysie poschodie alebo prizemie :-D potom nebudes vidiet ako po strechcach uteka ale po ceste :P
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

zavesiť za gule do prievanu :P

ale vážne, :smt040
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Na Discovery som pred par rokmi videl nejaky dokument o tomto, ze sa najdu ludia co sa zivia vykradanim izieb cez balkon. Taktiez si spominam na serial The FBI Files, ktory chodi taktiez na Discovery, tam clovek stihol na Miami cez balkony vykradnut stovky izieb za par mesiacov (nezanechaval po sebe ziadne odtlacky, stopy ani nic podobne, nakoniec ho vsak chytili).
brendnpeto
Medium Expert
Medium Expert

hojko napísal:Na Discovery som pred par rokmi videl nejaky dokument o tomto, ze sa najdu ludia co sa zivia vykradanim izieb cez balkon. Taktiez si spominam na serial The FBI Files, ktory chodi taktiez na Discovery, tam clovek stihol na Miami cez balkony vykradnut stovky izieb za par mesiacov (nezanechaval po sebe ziadne odtlacky, stopy ani nic podobne, nakoniec ho vsak chytili).
Aj ja som to videl, on liezol do tých vysokých hotelov a všetko bez viazania, ale koho by napadlo, že aj na Mallorce sa najde taky Spiderman :)
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

brendnpeto napísal:Aj ja som to videl, on liezol do tých vysokých hotelov a všetko bez viazania, ale koho by napadlo, že aj na Mallorce sa najde taky Spiderman :)
je to dost zaujimave ale ak je domaci..teda asi urcite ze je tak to ma tak povediac v malicku a asi si nebol prvy ktoremu vliezol do izby ...treba si na take veci davat pozor ...mne sa stalo ze na celej nasej ulicke nikoho nebolo ..prisla k nam ciganka babka jej otvorila a stale sa ciganka tlacila dovnutra ..ja som siel zo skoly a na zaciatku a na konci ulice stali cigani ..mozno 2 na kazdej strane a davali pozor ..kebyze nepridem bohvie akoby sme dopadli ...tiez to neni nic prijemne a este ze si dovolia na starenku
joejoe
Light Professional
Light Professional

nam take decko z bytovky bralo psa...taky debili..raz nebol obojok pri bude tak vosli do domu a zobrali si voditko a cukriky.....uz sa mi zdravia dobry den :lol:
Napísať odpoveď