Chcel by som sa s vami podeliť o jednu nepríjemnú situáciu, ktorá sa nám stala so sestrou na dovolenke na Mallorce... Nejde o žiadne ukradnutie penazí na pláži a ani nič podobné... Stalo sa nám to priamo v hoteli, ked sme spali.
Začnem od začiatku:
Bývali sme v 3 hviezdičkovom hoteli hned pri mori na
tretom poschodi. Bola posledna noc a o tretej v noci sme mali odchádzať z hotela na letisko... Tak sme si išli ešte o nejakej 12tej lahnuť a za chvílu sme zaspali... Izbu sme mali celkom malú a tak som mal postel hneď pri dverách od balkóna, asi tak pol metra... Celú dovolenku sme mávali otvorený balkón, lebo sme nemali na izbe klímu a tak sme mali otvorený balkón aj túto noc, ale kedže bolo trochu chladnejšie, tak sme ho maly otvorený asi len tak na 5 cm...
Ako sme tak spali, tak o nejakej pol druhej ma zobudila sestra s hukotom a krikom, že niekto tu je! Ani si neviete predstaviť ako strašne som sa zlakol, teraz neviem či to bolo tým krutým zobudením a strašným krikom sestry, alebo tým, že vo dverách od balkóna hned pri mojich nohách stál nejaký velký chlap, celý v čiernom

Naštastie sa asi lakol toho kriku sestry a utiekol... Hned pod naším balkónom bola strecha druhého hotela, ale z jednej strany to bolo oddelené 2 metrovou stenou, cez ktorú sa dalo dostať na tu strechu druhého hotela... On behom sekundy vyskocil na tu stenu ako keby bol z gumy a než som sa stačil rozpozerať bol preč... Bolo proste vidieť, že už to tam dobre pozná a vie kade má po tých strechách skákať aby sa dostal tam kam chcel... Naštastie nám nič nemohol zobrať, lebo sme mali všetko pobalené v kufroch, ktoré se mali pripravené na odchod. Vždy som si myslel, že keď by sa mi niečo také stalo, tak by som ho chytil pod krk a vyhodil von oknom, alebo proste podobne keci

Po tejto skúsenosti viem, že človek je v takom šoku, že než sa spamatá, už može byť neskoro na nejaké činy... Možem priznať, že som bol fakt v šoku a keby stál pri mojej hlave, ked sa zobudím, tak posledné načo by som myslel by bolo ísť s ním zápasiť

A to možem povedať, že som vo forme, kedže mám 100 kilo, chodím pravidelne do posilky, venujem sa boxu a aj Kickboxu... Podla mňa može byť aký chce chlap, ale aj tak by sa tak zlakol, že by sa neodvážil po ňom skočiť a len dúfal, že utečie...
Tak si dávajte na dovolenkách pozor, kedy si možte dovoliť mať otvorený balkón