Aky film o upiroch sa vam pacil najviac?
-
existpierre
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
BoB
Amateur
No co sa tyka tejto tematiky tak urcite underworld setky tri podstate ta trojka je dejovo zaradena este pred 1 a2, blade jednoznacne setky tri, wan helsing sa mi pacil... potom som este kukal nieco len neviem ako sa to vola... paci sa mi aj ten twiling ale to je skor romantika ale nebolo to zle este sa mi paci podobne zanrovo umiestneny aj fil liga vijmecnych.
-
Michaelo105
Light Professional
-
existpierre
Medium Star
-
triple
Guru wannabe
som do upírskych filmov zbláznený od malička ale môžem povedať že najlepší film o upíroch nebol ani blade ani underworld - i ked sú skvelé a fantastické - bol to film, ktorého názov si nepamatám pretože som ho videl hodne dávno a isto kebyže si ho kuknem dnes tak ma možno nebaví ale zanechal vo mne strašne dobrý dojem..
Bolo to o nejakých lovcoch upírov ktorý chodili od jedného hniezda k druhému a cez den ich vyťahovali von a spálili na dennom slnku - pak ale natrafili na úplne prvého a celý film je o tom ako ho zabije hl. hrdina.. je tam pekne vysvetlené ako vznikol a prečo. Malo to čo robiť s cirkvou.
ak niekto vie o ktorý film ide rád by ho kukol znovu :ň
inak dracula2000 = píí...vina
Bolo to o nejakých lovcoch upírov ktorý chodili od jedného hniezda k druhému a cez den ich vyťahovali von a spálili na dennom slnku - pak ale natrafili na úplne prvého a celý film je o tom ako ho zabije hl. hrdina.. je tam pekne vysvetlené ako vznikol a prečo. Malo to čo robiť s cirkvou.
ak niekto vie o ktorý film ide rád by ho kukol znovu :ň
inak dracula2000 = píí...vina
ďakujem, že si mi ho pripomenul!triple napísal: ak niekto vie o ktorý film ide rád by ho kukol znovu :ň
http://www.csfd.cz/film/1330-upiri-vampires/