CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

hojko napísal:Gajdy: A co to da adminom, ze to pridu v ten moment vyriesit, ked tam oni nehraju??? To je asi taky dovod ako si napisal ty, ze preco nespravis demo.
ja som chcel len upozornit a demo je aj tak naprd vatcina cheaterov ma dynamiku

btw dik za k- tomu ktory sa nevie podpisat
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

lekoklatik napísal:Ban nejakeho doomlagzora...
Posúďte
Suhlasim s lekom... vela krat siel na istotu...a v psolednych sekundach v druhom deme ani nebola naschval...ked je taky pro a tak dobre pocuje tak by tam urcite vbehol z nozom do rany awp. A na konci dava psychos ties peknu dieru ...
PsychoS
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

dira

Príspevok od používateľa PsychoS »

Ja dieru? idem ceknut :).....jaj sak som videl ako sa mi tam schoval. Ale nemozem povedat ze by toto bol doom. Cekoval som ip na ktorych hral ale ani jedna neni doomlagzorovi zhodna. Takze pochybujem, okrem toho stym hry bol dost odlisny. Neviem otom ze by doom hadzal smoke vzdy na zaciatku. to neni jeho styl. Uvidime ako sa to vyriesi, som zvedavy ci to bol fake alebo naozaj doom. ale neverim tomu
jastur
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jastur »

jo jo, psychos to je stary citer :D , imho vratim sa k teme a fakt je to 50 na 50. Na 100 % to vie asi len on.
PsychoS
Professional
Professional

JA?

To je vrchol aby admin mal city :D chi chi. to potom sa uz neda nic robit ze.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Kcem aby sa k tejto téme vyjadril doom. či to doom bol alebo nie...
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Ja v tych demach nic take zavazne nevidim, inac je to doom na 99%. Rakuska vlajka v banliste, rovnaky styl hry, ten isty prefix na IPcke. Z tychto dem by som ja ban nedaval, ale mozno uz som na tu hru moc stary :D Doom sem pisat nic nebude, lebo tu neni registrovany. Resetne router a hra dalej. ...To je moj nazor, nic proti lekovi, ked dal ban on tak mu patri :)
lekoklatik
VIP
VIP

písal mi ten typ pred tým nech mu dám BAn a nech ti pošlem dema Blazer. Hovoríš že nič? tak ja uź fakt neviem... neverím.
PsychoS
Professional
Professional

pripad

Tieto diskutabilne pripady su strasne. Kauza mRx, pametate? Nikdy sme na neho nemali dostatocne dokazy. Som zvedavy ako sa toto vyriesi.
lekoklatik
VIP
VIP

Spravím to takto. Všetko je to moja vec, moja zodpovednosť čiže sa neopovážte nik z hráčov otvráť hubu na ostatných adminov. Pokiaľ sa doom nevyjadrí k situácu tu na fóre, BAN mu ostane. Nech mi nik nepovie že nevie kde je forum alebo iné sračky.
Ak sa pokúsi napojiť na server, čo by mu šlo v pohode pretože má dynamickú, nemám čo riešiť. Má BAN a pokúša sa hrať na servery na ktorom má BAn počas trvania banu. Perm.
čakám na jeho vyjadrenie. Niektorí hovoríte že yep niečo má niektorí zas opak...
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

blazer napísal: Z tychto dem by som ja ban nedaval, ale mozno uz som na tu hru moc stary :D
ty si stary ? ...co mam vraviet ja ? :D
dOoM^
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dOoM^ »

ach jaj dzeci moje to sa zas mam rozpisovat na pol strany... ale coz... jj som to ja je tam rovnaka RAKUSKA vlajka nie ruska...

de_nuke: zaciatok hry - pozrem radar vidim bomba polozena t vsade inde ako maju byt tak rychlo bezim na plant ale defusnu ju tak strelim od nasratia parkrat do steny v smere bomby...
2. kolo - vzdy ked idem smerom od baraku na stred tak na to miesto mierim a skoro vzdy tam niekto je neni o com... a ten smgckar ani neskapal takze tak, to ze sa postavim na krabice a mierim na barak robim casto... ked sa nikto neobjavi hodim tam hecko ako teraz... no pome dalej... idem na plant v deme (pocujem ako shamway zabil 2 s awp tak si spravim poznamku pockat nanho pri baraku pri ct spawne)... pocujem ako vortex niekoho zabil v baraku tak cakam kym vyleze ale daju ho tak idem dalej... ku baraku pri ct spawne kde cakam na shamwaya pricom mi tam vbehnem smgckar ktory nie je problem a potom aj darkwar no a nakoniec aj shamway
3. kolo - rush na b cez banan... fakt neviem co by tu mohlo byt podozrive... akurat ten frag na konci kola je dost haluz no.... ale stane sa

de_aztec: 1. kolo - ja fakt neviem co ti je podozrive sry leko
2. kolo - idem ku dveram atd atd... na radare vidim ze nikto nie je na moste tak tam idem ja... ked sa otocim smerom na most vidim ako sa objavi a schova t tak idem za nim ... dam 2 t je tam toho.... chvilu cakam v baraku... idem po schodoch dole... vidim ako ct striela po niekom tak si cupnem a strelim aj ja... ale co keby tam hore este niekto bol omg tak tam hodim hecko rovnako ako ten ct a dam dalsieho t... vidim ze 2 ct idu na t spawn takze to nema pre mna cenu radsej idem na plant lebo pred par kolami nam takto polozili bombu a co nevidim dalsi t tak budem mat krestanske citenie a necham ho zit nie? takze 4. frag
3. kolo - nic ma nenapada akurat ti 2 t na spawne zakempeni ale toto sa deje kazde kolo takze neni o com
4. kolo - skocim do vody vidim ako sa vortex schova za stenu tak tam zacnem strielat ale vbehne mi tam dalsi t ktoreho da ct za mnou takze dorobim vortexa a idem dalej... pocujem ako hore ktosi striela hodim tam granat...
5. kolo - rush cez vodu... vsimnem ct na schodoch tak ho dam dole... pocujem hore strielat vortexa takze papa...
6. kolo - zase voda... hodim hore granat lebo sa to tak robi :) ... schovam sa za stenu... vidim ako na schody bezi t a sundaju ho tak si poviem ze si pockam ci sa niekto odtial nevystrci... no a schytal to Peco... zabiju ma s awp cool konec

Staci tak? ci dlhsie nabuduce?

odkaz pre Morfeusa - mam do konca mesiaca spomaleny net na 6kb/s a ked som toto hral mal som kazdych 15 sek lag ze som bud nevidel koho som dal alebo mi nechcelo prehodit zbran preto som vbehol s nozom do rany z awp ... a nezavid :)
PsychoS
Professional
Professional

no

Mne to staci. Ale skoda ze ti blbne net. to potom ostatny ta budu horsie znasat. :(
lekoklatik
VIP
VIP

Popisať demo na ktore sa pozerám viem aj sám...
pi*i. Máš unban...
Frko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frko »

chcem sa spytat hram cs,, a neda sa mi prestavit ruka v ktorej drzim zbran z lavej na pravu,, dasa to dako inak??
ducky
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ducky »

skús pocas hrania stacit H a tam to nkde najdi. ja som to tak spravil.
je tam nieco ako left hand, right hand .
lekoklatik
VIP
VIP

tuším cl_righthand 0
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

milujem obhajoby dem, vzdy sa pri nich z chuti zasmejem :lol:
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Frko napísal:chcem sa spytat hram cs,, a neda sa mi prestavit ruka v ktorej drzim zbran z lavej na pravu,, dasa to dako inak??
Options-->Multiplayer-->Advanced a tam to nájdeš a dáš ok :wink:
dOoM^
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dOoM^ »

tha ja z teba nemozem leko :D ked to vies popisat aj sam tak naco davas ban za WH :) unban nemusis mam dynamicku ip... a aj tak do konca mesiaca hrat nebudem
Zamknuté