ach jaj dzeci moje to sa zas mam rozpisovat na pol strany... ale coz... jj som to ja je tam rovnaka RAKUSKA vlajka nie ruska...
de_nuke: zaciatok hry - pozrem radar vidim bomba polozena t vsade inde ako maju byt tak rychlo bezim na plant ale defusnu ju tak strelim od nasratia parkrat do steny v smere bomby...
2. kolo - vzdy ked idem smerom od baraku na stred tak na to miesto mierim a skoro vzdy tam niekto je neni o com... a ten smgckar ani neskapal takze tak, to ze sa postavim na krabice a mierim na barak robim casto... ked sa nikto neobjavi hodim tam hecko ako teraz... no pome dalej... idem na plant v deme (pocujem ako shamway zabil 2 s awp tak si spravim poznamku pockat nanho pri baraku pri ct spawne)... pocujem ako vortex niekoho zabil v baraku tak cakam kym vyleze ale daju ho tak idem dalej... ku baraku pri ct spawne kde cakam na shamwaya pricom mi tam vbehnem smgckar ktory nie je problem a potom aj darkwar no a nakoniec aj shamway
3. kolo - rush na b cez banan... fakt neviem co by tu mohlo byt podozrive... akurat ten frag na konci kola je dost haluz no.... ale stane sa
de_aztec: 1. kolo - ja fakt neviem co ti je podozrive sry leko
2. kolo - idem ku dveram atd atd... na radare vidim ze nikto nie je na moste tak tam idem ja... ked sa otocim smerom na most vidim ako sa objavi a schova t tak idem za nim ... dam 2 t je tam toho.... chvilu cakam v baraku... idem po schodoch dole... vidim ako ct striela po niekom tak si cupnem a strelim aj ja... ale co keby tam hore este niekto bol omg tak tam hodim hecko rovnako ako ten ct a dam dalsieho t... vidim ze 2 ct idu na t spawn takze to nema pre mna cenu radsej idem na plant lebo pred par kolami nam takto polozili bombu a co nevidim dalsi t tak budem mat krestanske citenie a necham ho zit nie? takze 4. frag
3. kolo - nic ma nenapada akurat ti 2 t na spawne zakempeni ale toto sa deje kazde kolo takze neni o com
4. kolo - skocim do vody vidim ako sa vortex schova za stenu tak tam zacnem strielat ale vbehne mi tam dalsi t ktoreho da ct za mnou takze dorobim vortexa a idem dalej... pocujem ako hore ktosi striela hodim tam granat...
5. kolo - rush cez vodu... vsimnem ct na schodoch tak ho dam dole... pocujem hore strielat vortexa takze papa...
6. kolo - zase voda... hodim hore granat lebo sa to tak robi

... schovam sa za stenu... vidim ako na schody bezi t a sundaju ho tak si poviem ze si pockam ci sa niekto odtial nevystrci... no a schytal to Peco... zabiju ma s awp cool konec
Staci tak? ci dlhsie nabuduce?
odkaz pre Morfeusa - mam do konca mesiaca spomaleny net na 6kb/s a ked som toto hral mal som kazdych 15 sek lag ze som bud nevidel koho som dal alebo mi nechcelo prehodit zbran preto som vbehol s nozom do rany z awp ... a nezavid