Druha sanca?
hmm.. su to veci ktore zacala robit ked zacala ta nasa kriza a ktore sa mi na nej nepacia. Nikdy to nerobila a zrazu s tym zacala a ked s tym nieco neurobi, tak to nebude mat zmysel a ja sa s tym nezmierym. hmm.. no konkretne ide o to, ze zacala fajcit (a to poriadne) pricom nikdy nefajcila a vzdy bola proti. Ja som zasadne proti fajceniu! Dalej.. posledne dva mesiace pouziva slovnik horsi nez nejaky ozran z tej najposlednejsej krcmi.. chlapov som este nepocul pouzivat tolko vulgarizmov a nadavok ako ona.. neviem ci je to taka moda na intrakoch ze kazdy tam nadava. Mozno to niekomu bude pripadat ako malickost, ale keby sa takto spravala pocas tych nasich dvoch rokov co sme spolu tak uz davno by sme sa rozisli. Hanbit sa za svoju priatelku vzdy ked sa s niekym stretneme v meste a ona pouziva vulgarizmi ako sucast debaty, to vazne nechcem. Treti dovod je podobny tomu predchadzajucemu. Nikdy takto nerozpravala a zrazu za posledne dva mesiace sa jej ako keby rozviazal jazyk a vobec jej nerobi problem sa takto vyjadrovat aj ked je so mnou. A posledny bod.. ked ma lubi, musim to z nej aj citit, proste mi to musi aj ukazat ze jej na mne zalezi, vidiet nejaku iskru z jej strany. Nikdy som nemal pocit ze ma nelubi, vzdy mi to davala najavo a ukazovala mi to svojim spravanim, no teraz uz mam len pocit ako keby som bol jej kamarat od ktoreho si drzi odstup.hojko napísal:Stanley30: Ake su tie styri body???
Zvlastne, ja som vdaka priatelke fajcit konecne po rokoch prestal. Priznavam, ja sam som na to nemal dost pevnu volu... Vdaka nej to bolo pre mna ovela lahsie. Ona sama si obcas zapalila, ale ked som s tym skoncil ja, tak prestala aj ona, aby ma to pri nej nezvadzalo. Neviem, mne to pride ako celkom pekny dokaz lasky a som jej za to vdacny... hlavne ked viem ze to nespravila z donutenia. Ohladom slovnika - jasne, na intrakoch sa trosku inac naklada ako bezne medzi ludmi... ale myslim si, ze by sa mala vediet ovladat. Ja sam sice napriklad v praci klajem dost, ale nerobi mi problem pri styku s niekym inym nevyslovit jedine sproste slovo. Len ten Tvoj posledny bod, to bude asi celkom zaujimave.
Fajcenie mi vadi a vzdy by mi vadilo. Slovnik.. aj ja, aj ona sme sportovci, cize tam to beriem, ja sam si obcas zaklajem, ale len pre seba a tak to bolo aj pri nej, ale teraz je to uz neunosne a ovlada sa asi uz len pred rodicmi. hmm.. posledny bod asi uz nedokaze splnit.. ako to vidim. Ale povedat jej to poviem, ako s tym nalozi, je uz na nej.. ja uz mam ciste svedomie, urobil som vsetko pre nu a pre nas vztah. Ak si to nevazi, bohuzial, nase cesty sa budu musiet rozist.k6 napísal:Zvlastne, ja som vdaka priatelke fajcit konecne po rokoch prestal. Priznavam, ja sam som na to nemal dost pevnu volu... Vdaka nej to bolo pre mna ovela lahsie. Ona sama si obcas zapalila, ale ked som s tym skoncil ja, tak prestala aj ona, aby ma to pri nej nezvadzalo. Neviem, mne to pride ako celkom pekny dokaz lasky a som jej za to vdacny... hlavne ked viem ze to nespravila z donutenia. Ohladom slovnika - jasne, na intrakoch sa trosku inac naklada ako bezne medzi ludmi... ale myslim si, ze by sa mala vediet ovladat. Ja sam sice napriklad v praci klajem dost, ale nerobi mi problem pri styku s niekym inym nevyslovit jedine sproste slovo. Len ten Tvoj posledny bod, to bude asi celkom zaujimave.
//autoeditácia príspevku ( 27 Feb 2009, 9:49 )
Zdravim vsetkych, pridam tu dalsiu skladacku do tejto mojej temy (ak by sa v nej niekto v buducnosti nasiel, mozno mu pomoze).
Z utorka na stredu sa bola moja polovicka zabavit aj s kamoskami v nejakom bare (nikdy po baroch nechodila a vzdy tvrdila ze to nie je pre nu). Nanestasie pre nu, v stredu cez den jej nejaka kamoska zverejnila fotky ake tam pofotili. Na tych fotkach nebolo nic take strasne.. na jednej tam tancovala s nejakym chalanom (sice ju ochytkaval), na dalsie tam aj s kamoskou dalsieho chalana pozkali na lyze a na poslednej sa podla mna "nadstandartne" tulila k tretiemu. A ked som toto videl, uvedomil sm si ze to bola ta povestna ceresnicka na torte. Keby toto urobila pred troma, styroma mesiacmi tak by som to bral tak ze v pohode ved su to vsetko kamosi tak preco nie, ale ona ma dva mesiace taha za nos, stale sa nevie rozhodnut co chce, mna sa za ten cas ako keby bala co i len dotknut a potom vidim ze s kamosmi (pozna ich 3 mesiace) sa tam bude obijmat a bozkat ich. Ak mala taku hroznu potrebu sa obijmat a bozkavat, mohla pockat dva dni a ja by som jej bol komplet k dispozicii. Mozno to teraz bude vyzerat ako ziarliva scena, ale ked si to tak uvedomim, ja aj ked som bol v nejakej spolocnosti zien, ked sme sa bavili, nikdy som nemal potrebu sa s nimi obchytkavat ci objimat a uz vobec aby som sa ja nechal takto obchytkavat. nasledne cely den (streda) mi nedokazala ani len prezvonit, nie to este zavolat. Vcera sa mala vracat domov, tak samozrejme do obedu mi prezvonila az dva krat a o jednej mi zavolala.. pripravovala si zase podu, aby mala co robit doma, aby sa nenudila, tak si zase na mna spomenula. Ked mi zavolala (samozrejme ako keby sa nikdy nic nestalo) tak prve co bolo, sa ma pytala ze ci sa mi nieco stalo, lebo mam cudny hlas tak som jej hned povedal ze som si pozeral fotky a to ju dost zaskocila.. chvilku nevedela co povedat a potom sa ma opytala ze co si o tom myslim. Tak som jej povedal ze preco ja si mam o tom nieco mysliet, co si ona o tom mysli a ci si mysli ze to je normalne? Toto ju znovu zaskocilo a povedala len ze sa o tom porozpravame ked pride a zlozila. Tak som teda cakal do vecera ze sa ozve ze uz je doma, ci sa mozeme stretnut ale marne, bola sice doma ale ziadna reakcia. Tak som sa odhodlal a isiel som bez ohlasenia k nim. Ked ma uvidela, dost ju to zarazilo ze co ja tam robim. Zase to chcela nechat tak, ze sa z toho vyspim a na druhy den uz budem zase poslusny, no s tymto neratala. Tak sme sa porozpravali najprv o fotkach.. detska vyhovorka bola: ved sa nic nestalo, vsetci sa tam tak spravali a vsetci maju frajerky a frajerou, tak co riesim. Na otazku preco potom vsetky tie fotky stiahli, mi povedala ze vedela ze bude z toho zle a nechcela aby ich zverejnovali. A ked som sa jej opytal, ze ci by sa to pacilo jej keby som ja nieco take urobil, mi povedala ze nevie.. co je v poslednom case jej najcastejsie slovo.. NEVIEM. Nasledne som sa teda opytal ze ako si predstavuje dalej nas vztah a zase som dostal odpoved, "ja neviem, to musis ty vediet" a to ma uz naozaj nahnevalo. Cize som jej vysvetlil ze vztah je o dvoch a musia chciet dvaja.. povedal som jej ze som jej dva mesiace trpel vsetky jej maniere, odpustal som a bojoval o zachranu nasho vztahu, no z jej strany som nevidel ziadnu snahu bojovat a zachranovat.. na co som dostal odpoved ze "mozno som ani nechcela nieco zachranovat". ked mi toto povedala, vstal som a s kludnym hlasom jej povedal.. "tak potom je to jasne, poprosim ta teda o vratenie vsetkych mojich veci ktore doma mas". Co ju teda evidentne totalne zaskocilo a necakala ze ja urobim nieco take, tvarila sa ako keby som jej vylepil
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Dakujem, za slova podpory. Vsetci v mojom okoli mi hovoria ze som urobil dobre, dokonca aj jej sestra mi napisala ze som urobil dobre, ze som jej ukazal ze nie som jej hracka. Presli 3 dni a ja zacinam pocitovat hrozny smutok, miloval som ju a stale ju milujem, chyba mi a to velmi, ale.. je tu jedno ale.. mozno uz konecne dostavam rozum a mozno zacinam uvazovat ako dospely clovek (ved uz by mozno bolo aj nacase
)pretoze aj ked by som mozno hned skocil k telefonu a zavolal jej, hlava mi to uz nedovoli.. naublizovala sa mi uz dost a ak by som to takto nechaval dalej tak by to bolo len horsie a ja by som sa aj tak trapil. Cize trapim sa aj teraz, no mozno ma to o mesiac, dva prejde ale ak by som tento vztah dalej natahoval, trapil by som sa dlhsie. Boli ma to ale nejak to budem musiet prekusnut a prezit aj ked este neviem ako. Na zaciatok som vymazal zo vsetkych web stranok a chatov vsetky jej kontakty, fotky, cize neviem co robi. Doma, v praci.. vsade som pozbieral vsetky jej fotky, zalubene pohladnice a darceky, zbalil ich do krabice, prelepil a odniesol na pojd. Boli to a ja neviem co urobit aby to preslo.. vymyslam si program, s kamosmi som uz bol zaplavat, v posilke, na hokeji.. chvilu to zabera a potom si zase na nu spomeniem a je mi nanic. Asi to ozaj chce len cas, alebo sa zavalim pracou, budem tahat nadcasy (sef sa potesi
) a hadam to prejde. Strata 2 a pol roka trvajuceho podla mna super vztahu asi len tak rychlo nepreboli. Ak mate nejaky tip ako na nu prestat mysliet, budem vdacny ak poradite. vopred vdaka
Jednu dievčinu som po rozchode dlho neznášal... zbavil som sa všetkého, čo som s ňou mal, ale aj tak som na ňu nevedel zabudnúť. čokoľvek s ňou spojené (meno, miesta, kam sme spolu chodili...) vo mne vyvolávalo nepríjemné spomienky na ňu a nie a nie to prestať. Až dokým som nepochopil, že som jej stále neodpustil.
Dnes už si na ňu ani nespomeniem
Dnes už si na ňu ani nespomeniem
Viem o com hovoris, ja som sa s priatelkou rozisiel nedavno - po troch rokoch. Bola to sice ina situacia, ale problem sme mali velmi podobny. Venovat sa viac praci a tahat nejaku dobu nadcasy sa ukazalo ako celkom dobry napad, rovnako ako vyplnenie volneho casu. Najviac mi ale pomohlo, ze som sa zoznamil s dnes uz sucasnou partnerkou. Az potom som uplne prestal mysliet na byvalu... No, uplne nie. Ale uz je to take na cisto kamaratskej baze a mam voci nej ciste svedomie. Ten pokoj v dusi je na nezaplatenie. Takze sup sup von medzi ludi a opras svoje lovecke prednosti
Zivot je moc kratky na trapenie kvoli ludom, co za to nestoja.
Wow, tak som sa cez toto vsetko preluskal. Tlieskam k super zvladnutiu.
I tak sa mi ale nezda, ze je to vsetko poriesene. Moze sa stat, ze dievca sa vyburi a zacnie sa jej po ozajstnom vztahu, ktory nebude len o diskotekach, chodboviciach, kruzkoviciach apod. Potom sa doplazi a... Ale mozno to bude inak. A mozno tym dosiahla to, co chcela - vysnivanu pauzu. Len nie sposobom, ktory by jej bol prijemny, vsakze...
Mam dokonca znameho, ktoremu sa stalo presne toto..dievca, ze chce pauzu. Po 2,5 roku vztahu. Potom rok a pol nic. Chlapec sa o moc ani nesnazil. Jedneho dna prisla a..odvtedy to funguje bezchybne 4 roky. Tu vsak nepoznam nijake podrobnosti, viem len, ze ten moj kamos je riadny..ako to povedat..v tychto veciach taky mantacik.
Podobnu vec riesi ex-spolubyvajuci z intraku - najprv chcela pauzu, potom sa rozisla a po pol roku, ze "viem si predstavit, ze by to fungovalo dalej".
Tymto som len chcel naznacit, ze ked niekto hovori o pauze vo vztahu, nema na mysli mesiac...
To ale nic nemeni na tom, ze ta dost tvrdo podrazila. Ved co jej branilo povedat, ze si chce odskusat vsetko, co nestihla s tebou?(mozno naznak svedomia? strach? vlastne ego?) Aspon mi teda vychadza, ze dokedy zacala s tebou, tak mozno "toho az tak vela nestihla". Dokonca sa mi vidi, ze by som mal o danej osobe lepsiu mienku, ak by sa jej nieco raz, jedenkrat vymklo spod kontroly, ako ked to je sice pod kontrolou, ale znizenou, cele mesiace...
Je fajn, ze sa z toho snazis dostat cestou, ako pises, ale podla mna to bude len docasne riesenie - nechaj si kus casu aj na to, aby si si nasiel nejaku dalsiu babu
Mohol by si ju potrebovat v momente, ked sa tato za tebou doplazi a bude sa snazit nejak ospravedlnit - aby si nepr. nespravil taku blbost, ze sa s nou das zas dokopy. Ako mnohi trefne poznamenali, zenske okolo 20, povedal by som tak minimalne do 25 sa nejak dramaticky menia, casto striedaju chlapov, rozchadzaju a udobruju sa...da sa povedat, ze nevedia, co chcu (ale inak chlapi na tom casto nie su o nic lepsie, haha).. Iste, su aj vynimke, ale asi dost poriedko...kazdej raz v tomto veku rupne v bedni a niektorym aj viackrat.
I tak sa mi ale nezda, ze je to vsetko poriesene. Moze sa stat, ze dievca sa vyburi a zacnie sa jej po ozajstnom vztahu, ktory nebude len o diskotekach, chodboviciach, kruzkoviciach apod. Potom sa doplazi a... Ale mozno to bude inak. A mozno tym dosiahla to, co chcela - vysnivanu pauzu. Len nie sposobom, ktory by jej bol prijemny, vsakze...
Mam dokonca znameho, ktoremu sa stalo presne toto..dievca, ze chce pauzu. Po 2,5 roku vztahu. Potom rok a pol nic. Chlapec sa o moc ani nesnazil. Jedneho dna prisla a..odvtedy to funguje bezchybne 4 roky. Tu vsak nepoznam nijake podrobnosti, viem len, ze ten moj kamos je riadny..ako to povedat..v tychto veciach taky mantacik.
Podobnu vec riesi ex-spolubyvajuci z intraku - najprv chcela pauzu, potom sa rozisla a po pol roku, ze "viem si predstavit, ze by to fungovalo dalej".
Tymto som len chcel naznacit, ze ked niekto hovori o pauze vo vztahu, nema na mysli mesiac...
To ale nic nemeni na tom, ze ta dost tvrdo podrazila. Ved co jej branilo povedat, ze si chce odskusat vsetko, co nestihla s tebou?(mozno naznak svedomia? strach? vlastne ego?) Aspon mi teda vychadza, ze dokedy zacala s tebou, tak mozno "toho az tak vela nestihla". Dokonca sa mi vidi, ze by som mal o danej osobe lepsiu mienku, ak by sa jej nieco raz, jedenkrat vymklo spod kontroly, ako ked to je sice pod kontrolou, ale znizenou, cele mesiace...
Je fajn, ze sa z toho snazis dostat cestou, ako pises, ale podla mna to bude len docasne riesenie - nechaj si kus casu aj na to, aby si si nasiel nejaku dalsiu babu
Mohol by si ju potrebovat v momente, ked sa tato za tebou doplazi a bude sa snazit nejak ospravedlnit - aby si nepr. nespravil taku blbost, ze sa s nou das zas dokopy. Ako mnohi trefne poznamenali, zenske okolo 20, povedal by som tak minimalne do 25 sa nejak dramaticky menia, casto striedaju chlapov, rozchadzaju a udobruju sa...da sa povedat, ze nevedia, co chcu (ale inak chlapi na tom casto nie su o nic lepsie, haha).. Iste, su aj vynimke, ale asi dost poriedko...kazdej raz v tomto veku rupne v bedni a niektorym aj viackrat.
super prispevok, vdaka. Vo vsetkom s tebou uplne suhlasim.zmija1313 napísal:Wow, tak som sa cez toto vsetko preluskal. Tlieskam k super zvladnutiu.
Je fajn, ze sa z toho snazis dostat cestou, ako pises, ale podla mna to bude len docasne riesenie - nechaj si kus casu aj na to, aby si si nasiel nejaku dalsiu babu![]()
nasiel som si na nete jeden super blog, kde su rozpisane fazy po rozchode (konkretne
http://markovicova.blog.sme.sk/r/26920/ ... logia.html) a toto si citam ked mi je uz dost blbo. Priznam sa ze som zatial vo faze 2 kedy stale dufam, ze nieco sa stane a vrati sa, ale na druhej strane mi rozum hovori ze to nechcem.. ved ked chce taku volnost, tak nech si ju teraz uzije, presne o toto sa snazila. Uz druhy den sa snazim sam seba presvedcit ze uz je naozaj koniec a musim dostat hlavy myslienku toho ze po mesiaci pride spat. A vobec mi nepomahaju priklady z mojho okolia, kedy sa nieco podobne stalo aj mojim kamosom, po 3 rokoch ich priatelky nechali, ze chcu volnost (tiez boli na vyske) a po pol roku sa vratili, ze im chybaju a ze urobili hroznu chybu.Vtedy som im hovoril ze robia hlupost ze ja by som ich uz nevzal spat,no obaja im odpustili a su s nimi uz teraz stastne zenaty, jeden uz caka dietatko. Ibaze, ked tak nad tym rozmyslam, ako by som jej niekedy este mohol verit? Ktovie co ona za ten cas povystraja a potom dobehne za mnou? Vrati sa ku mne a po dalsich spolocnych dvoch rokoch bude co? zase ju omrzim a zase bude chciet pauzu? Alebo ma bude podvadzat rovno v manzelstve? Toto teda nechcem.
Mozno to bude vyzerat sprosto a uvedomujem si ze to take aj je, ale mozno by ma aj potesilo, keby sa jej pocas tej jej volnosti nieco neprijemne aj stalo, nieco, aby si uvedomila ze zivot je aj o inych veciach ako len flamy, zabavy a tak
Dik.
Snazil som sa to pojat aspon trochu pozitivne. Existuju ale aj pripady, ked to dopadne zle - dvaja sa k sebe stale vracaju, rozchadzaju, vracaju.. Ak do toho pride dieta, alebo financna tiesen, tak je z toho strasne kocurkovo a obrovske podrazy. To by napriklad mohlo hrozit aj tym tvojim znamym, ale nemalujme certa na stenu. Proste zivot ide dalej a nik netusi, co bude zajtra...a neoplati sa nejak prilis nad tym hlbat, lebo niektore veci clovek neovplyvni.
Ja ked som chcel ist po neuspesnych vztahoch dalej, robil som vzdy hrubu ciaru. To znamena, ze som si vysporiadal vsetky veci (hoc raz sa mi to nie celkom podarilo a z toho je obcas nejaky problemik, ale nic vazne) a vsetko som si vysvetlil - nie si maly a vies, ze existuje len niekolko skutocnych pricin rozchodov/planovanych rozchodov=nieco ako "pauza". Obaja ste mali svoje dovody - ked sa to ona bude snazit hodit na teba, tak jej pekne povedz, ze aj ona mala iste svoje dovody na pauzu - skutocne a vazne. Takze mate o com hovorit a skor ci neskor si to vysporiadate pre pokoj duse (aspon tak si myslim ja, hoc sa mozno zatnete a nebude nic). Trosku si to spocitas ty i ona a ide sa dalej..ci uz spolu, alebo oddelene.
Drzim palec.
Snazil som sa to pojat aspon trochu pozitivne. Existuju ale aj pripady, ked to dopadne zle - dvaja sa k sebe stale vracaju, rozchadzaju, vracaju.. Ak do toho pride dieta, alebo financna tiesen, tak je z toho strasne kocurkovo a obrovske podrazy. To by napriklad mohlo hrozit aj tym tvojim znamym, ale nemalujme certa na stenu. Proste zivot ide dalej a nik netusi, co bude zajtra...a neoplati sa nejak prilis nad tym hlbat, lebo niektore veci clovek neovplyvni.
Ja ked som chcel ist po neuspesnych vztahoch dalej, robil som vzdy hrubu ciaru. To znamena, ze som si vysporiadal vsetky veci (hoc raz sa mi to nie celkom podarilo a z toho je obcas nejaky problemik, ale nic vazne) a vsetko som si vysvetlil - nie si maly a vies, ze existuje len niekolko skutocnych pricin rozchodov/planovanych rozchodov=nieco ako "pauza". Obaja ste mali svoje dovody - ked sa to ona bude snazit hodit na teba, tak jej pekne povedz, ze aj ona mala iste svoje dovody na pauzu - skutocne a vazne. Takze mate o com hovorit a skor ci neskor si to vysporiadate pre pokoj duse (aspon tak si myslim ja, hoc sa mozno zatnete a nebude nic). Trosku si to spocitas ty i ona a ide sa dalej..ci uz spolu, alebo oddelene.
Drzim palec.
No uvidime ako to nakoniec dopadne, mozno si to bude chciet ona nejak uzavriet a doriesit, lebo naozaj to co sa stalo vo stvrtok bolo take no nedoriesene. Ja som v tom mal uz jasno ked som k nej isiel, mal som jasnu predstavu co urobim keby povedala to alebo to. Ju to co sa stalo zaskocilo a nevedela na to zareagovat. Cize mozno si to este ulozi v hlave a nieco urobi, ale to uz necham na nu. Z mojho pohladu je to uzavrete (boli ma to hrozne ale je to tak ako to je). Ked sa to ludia v mojom okoli teraz dozvedaju ze co sa stalo, vacsina sa ma pyta ze ci sa mi ozvala, ze ked si predsa ten nas vztah vazila a nechcela sa rozist tak by sa uz mala ozvat, ukazat ze jej na mne a nas zalezi a nejak zabojovat. Na jednej strane maju pravdu, no poznam ju a viem ze je tvrdohlava a velmi hrda, tak potrva kym si uvedomi co sa stala. Pisala mi aj jej sestra ze je teraz na vsetkych nahnevana a urazena, dokonca si aj ju vyhodila z priatelov z jednej stranky, pretoze si citala co tam pise (videla aj tie jej fotky) a napisala jej aby sa zamyslela nad sebou a za to ju moja byvala (uff.. len to pisem a je mi nanic) vyradila z priatelov aby si necitala co tam pise. Cas vsetko vyriesi a vyjasni, uvidime ako to nakoniec vsetko dopadne. Ja som si navalil prace nad hlavu tak sa musim sustredit na to, ale aj tak je to hrozne tazke. Co sa tyka novej znamosti, na to nemam vobec chut.. musim sa z tohto spamatat a uvidim co bude neskor, teraz to citim asi tak ze "kazda jedna je vypocitava mrcha" a uz nechcem so ziadnou nic mat
//autoeditácia príspevku ( 05 Mar 2009, 15:50 )
Dnes je tyzden odkedy sme sa rozisli a ja si naplno zacinam uvedomovat co sa stalo,mam hrozne vycitky. Je mi hrozne, keby som mohol tak leziem po stenach z toho smutku a z toho ako hrozne mi chyba. To ze to na mna az takto dolahne som vobec necakal.. za minutu mam 60x chut zodvihnut telefon a zavolat jej,ale stale sa ovladam. A viem ze keby som jej zavolal,tak by mi aj zodvihla,aj by sme si mali o com pokecat, ale ja by som si to zase potom len vycital ze zase som bol ja ten co nieco urobil a ona by sa zase popritom zviezla. Jedina veta ktora ma nuti sa ovladat je "ak ma lubi, tak sa pokusi nieco urobi a ak nie, tak by to aj tak nefungovalo a skor ci neskor by sa to aj tak skoncilo"
Dnes je tyzden odkedy sme sa rozisli a ja si naplno zacinam uvedomovat co sa stalo,mam hrozne vycitky. Je mi hrozne, keby som mohol tak leziem po stenach z toho smutku a z toho ako hrozne mi chyba. To ze to na mna az takto dolahne som vobec necakal.. za minutu mam 60x chut zodvihnut telefon a zavolat jej,ale stale sa ovladam. A viem ze keby som jej zavolal,tak by mi aj zodvihla,aj by sme si mali o com pokecat, ale ja by som si to zase potom len vycital ze zase som bol ja ten co nieco urobil a ona by sa zase popritom zviezla. Jedina veta ktora ma nuti sa ovladat je "ak ma lubi, tak sa pokusi nieco urobi a ak nie, tak by to aj tak nefungovalo a skor ci neskor by sa to aj tak skoncilo"
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem ale poviem ti na rovinu,robis dobre ,tyzden je prikratka doba na to aby sa to vsetko urovnalo ,nechaj jej cas nech si aj ona uvedomi to co ty ze jej zacnes chybat ,ak nie tak smola spravil si spravne ,kazdopadne drzim palce ,ale skus sa premoct a nedavaj jej o sebe vediet ,Stanley30 napísal:No uvidime ako to nakoniec dopadne, mozno si to bude chciet ona nejak uzavriet a doriesit, lebo naozaj to co sa stalo vo stvrtok bolo take no nedoriesene. Ja som v tom mal uz jasno ked som k nej isiel, mal som jasnu predstavu co urobim keby povedala to alebo to. Ju to co sa stalo zaskocilo a nevedela na to zareagovat. Cize mozno si to este ulozi v hlave a nieco urobi, ale to uz necham na nu. Z mojho pohladu je to uzavrete (boli ma to hrozne ale je to tak ako to je). Ked sa to ludia v mojom okoli teraz dozvedaju ze co sa stalo, vacsina sa ma pyta ze ci sa mi ozvala, ze ked si predsa ten nas vztah vazila a nechcela sa rozist tak by sa uz mala ozvat, ukazat ze jej na mne a nas zalezi a nejak zabojovat. Na jednej strane maju pravdu, no poznam ju a viem ze je tvrdohlava a velmi hrda, tak potrva kym si uvedomi co sa stala. Pisala mi aj jej sestra ze je teraz na vsetkych nahnevana a urazena, dokonca si aj ju vyhodila z priatelov z jednej stranky, pretoze si citala co tam pise (videla aj tie jej fotky) a napisala jej aby sa zamyslela nad sebou a za to ju moja byvala (uff.. len to pisem a je mi nanic) vyradila z priatelov aby si necitala co tam pise. Cas vsetko vyriesi a vyjasni, uvidime ako to nakoniec vsetko dopadne. Ja som si navalil prace nad hlavu tak sa musim sustredit na to, ale aj tak je to hrozne tazke. Co sa tyka novej znamosti, na to nemam vobec chut.. musim sa z tohto spamatat a uvidim co bude neskor, teraz to citim asi tak ze "kazda jedna je vypocitava mrcha" a uz nechcem so ziadnou nic mat![]()
tak dnes mi moja ex napisala cez icq ci sa moze u mna vecer zastavit, ze ma este moju striebornu retiazku a aj nejake DVD,pricom napr na azete si ma dnes zase zaradila medzi priatelov. Takze som zase z toho cely domotany a neviem co od toho cakat.. ked sa vecer stretneme, co povedat? opytat sa jej aspon ci jej je takto teraz fajn? alebo radsej nic nehovorit o nasom vztahu.. uff.. sakra
ale asi budem cakat ci ona nezacne s touto temou. Aky je vas nazor, co urobit?