Samozrejme bol som aj u ortopeda, kde mi tiez nepovedali co by moje bolesti mohlo sposobovat....zistili mi len miernu skoliozu do lavej strany mam pocit.....cize aj toto mozme vyskrtnut...nieje to tak zavazne ochorenie, ktore by mohlo sposobovat take bolesti......no po niekolkych navstevach doktorov som sa nedozvedel dokopy nic potrebne...a nikto mi nevie presne povedat co to je.....za posledny polrok ako keby sa to zmiernilo...bolesti badam uz nie tak casto.....ale stale su.
Je to proste z obrovska bolest v oblasti Latissimus Dorsi
bolest je na obidvoch stranach sucasne a pravdu povediac, je to neznesitelne.....su to take bolesti, ze ked som niekde von tak si musim unahlene sadnut, len aby som neodpadol...zahmlieva sa mi pred ocami a podobne.....
Alebo pred mesiacom, dvoma to zacalo pred odchodom do skoly.....a bola to uzasna bolest, len som sa krutil na posteli......a musel som si zakusit do paplonu aby som nekrical.
No je to fakt neprijemne.....rad by som s tym nieco spravil, ale netusim co to je takze neviem ako sa toho zbavit.......nema niekto nieco podobne, alebo neviete co to moze byt? (asi uz vsetci viete, e otazka je smerovana na Adesa