Nádavanie a použivanie nárečových slov u žien/dievčat
-
Miley Cyrus
Light Star
Nádavanie a použivanie nárečových slov u žien/dievčat
mne sa nepaci ked dievcata nadavaju to je jedno ci pbertiacka ci dospela proste nemam to rad.viac sa mi paci ak dievcata rozpravaju spisovne a nehresia su pekne vyobliekane navonane , tak to ma byt tak im to aj pristane

-
Sagittarius
Guru
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Takze ked sa chalan fakt nastve, tek si moze kludne ponadavat a dostat to zoseba von. A co mame robit my? Zhlboka dychat, pocitat do desat? Alebo ako tvrdil jeden moj byvaly kolega-ist do hory, kde nas nikto nepocuje, tam si ponadavat a vratit sa spat medzi ludi s usmevom na tvari
Ja ked mam obcas nervy, tak si ponadavam. A vobec sa za to nehambim, patri t k zivotu
Ja ked mam obcas nervy, tak si ponadavam. A vobec sa za to nehambim, patri t k zivotu
-
Sagittarius
Guru
Autor témy asi myslel skôr nadávanie, ktoré sa stáva súčasťou ich denného slovníka.pryja napísal:Takze ked sa chalan fakt nastve, tek si moze kludne ponadavat a dostat to zoseba von. A co mame robit my? Zhlboka dychat, pocitat do desat? Alebo ako tvrdil jeden moj byvaly kolega-ist do hory, kde nas nikto nepocuje, tam si ponadavat a vratit sa spat medzi ludi s usmevom na tvari![]()
-
forgottten
Medium Star
keby sa nasi otcovia nedrzali nazoru mimkorna tak tu niesme lebo by o nase mamy ani "bycikle neopreli" ..kazdy ma pravo na nadavku ak je vedoma...zlost, nejaka chyba...ak je to podvedome je to velmi zle ..pripajam sa ze ked dievca da viac ako je treba je to velmi neprijemne a dievca sa mi pred ocami meni na socku chlapca z piatka
-
twardykamen
Medium Professional
-
fikus-kukis
Guru wannabe
U ženy/dievčaťa mi prekážajú vulgarizmy hrubého zrna. Ako bolo spomenuté - človek má z nejakej slečny pekný estetický žážitok, no keď jej z úst vylezie nadávka ťažkého kalibru, razom sa všetky kladné pocity vytratia. Pokiaľ sa slečna jeduje s použitím "light" nadávok, je to v poriadku - každý má právo sa ventilovať.
Dokonca niektorým to jemné "čertenie sa" pristane
.
Dokonca niektorým to jemné "čertenie sa" pristane
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
winni
Medium Star
hele ja to berem asi tak ze nech si nadava ked ce sak jako moze, ale ne predomnou, ani ja nedavam pred babami tak si myslim ze ani baby pred nami... ako pochopim damska jazda ci jako sa to vola ked idu same baby tak v poho sak ked ich nepocujem ae pravdupovediac sa mi to zhnusi ak daco povie, pokial to nepatri k vtipu alebo nieco podobneho tak sa mi to nelubi...