tak mna takto vola otec od narodenia. na real meno nereagujem aj ked na mna zakricite na ulici Jano, tak nulova odozva a jak ma volal otec, tak potom vsetci. ale u nas je bezne, ze mame viac prezyvok.. tak ja som Johny, Pusto alebo Fuxxo
vzniklo to asi pred piatimi rokmi pri mastení Diablo II za necromancera... chcel som niečo, čo len naznačuje styk s nemŕtvymi, ale zároveň to nie je vyložená nekrofília a satanizmus
môj malý bratranec pozerá nejaké hovadinky a raz mi povedal andylarkin a mne sa to celkoom zapáčilo a potom na pokeci mi to nechceli prijmuť lebo už tam jeden bol tak som si tam dal 0 a teraz som andylarkin0 všade ...ICQ ,Skype ,iné fóra
originali
este za cias ked frcalo irc som sa ako "mladnak" chcel trosku zapojit do chatu s dalsimi ludmi...
aby som pravdu povedal aby som balil zenske(och joooj... )
no ale k veci: chcel som tam napisat ORIGINALITA lebo viete vtedy ked clovvek bali zensku tak m to musi aj trosku palit a musi byt originalny no a ja som tam aj napisal to originalita no pri nicku mi ukazalo len originali a to je asi vsetko o mojom nicku
Nick je podľa Begbie-ho z Trainspottingu. Trošku upravený, pričom ešte nebol server, kde by bol obsadený v tejto podobe.
Avatar sa mi veľmi páči svojou jednoduchosťou a zároveň IMO dosť vystihuje povahu filmového Begbie-ho. Čiže je to taká vhodná kombinácia.
S mojou povahou má Begbie spoločné to, že rýchlo "vzplaniem" či už v pozitívnom alebo negatívnom zmysle slova.
Ale nikoho nebijem
ja mam moju prezyvku "piňo" odvodenu od svojho priezviska, ktore tu teraz nemusím rozoberať nie mojho braska tiez takto volaju spoluziaci a kamarati a moju tetu zas stale volali "piňa" ...takze je to dedicne asi
no moja prezyvkaje pozda priezvyska moje priezvysko je akojeden mesiac po cesky:D tak bolocervenec remenec neskorcervenec drevenec a nakoniec s toho vzniklo drievko:Da ta 3 na konci to uz len doplnok